Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Lånar, läser, ber om ursäkt

Bokbloggar - 24 Oct 19 kl. 12:00

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Domaren bad om ursäkt – då kallas han för “fegis” av Anthony Smith

MMAnytt - 18 May 20 kl. 16:04

UFC-domaren Jason Herzog fick utstå en hel del kritik för att han inte stoppade mötet mellan Glover Teixeira och Anthony Smith förra veckan. UFC-resultat: Glover Teixeira glänser – BRUTALISERAR Anthony Smith Matchen fick fortgå till den femte ronden, innan den till sist stoppades efter att Smith fått ta för mycket stryk – men de allra flesta var överens om att mötet borde ha stoppats mycket tidigare än så. En som inte höll med om allmänhetens åsikt var “Lionheart” själv, som menade på att han var nöjd över att få falla med flaggan i topp.

UFC-domaren släpper uttalande – ber om ursäkt

MMAnytt - 16 May 20 kl. 13:30

Onsdagsnattens UFC-gala i Jacksonville, Florida bjöd på en toppfight i lätt tungvikt som huvudnummer. Där såg vi världsåttan Glover Teixeira slå ut topp 3-motstånd i form av Anthony Smith. Teixeira vann via teknisk knockout i rond fem.

Microsoft ber om ursäkt för bristande gameplay i sin stream

Feber.se - 08 May 20 kl. 13:00

Gänget lovade lite för mycket Igår höll Microsoft lite låda för att visa upp lite spelnyheter som är på ingång till Xbox Series X. Innan streamen drog igång lyfte Microsoft att tittarna kommer få en första titt på gameplay, trailers och sneak peeks från kommande titlar, vilket fick många att tro att det hela kommer vara rätt fokuserat på gameplay. Ubisoft hällde lite bränsle på gameplay-fokuset genom att säga att en första gameplay-trialer för Assassin's Creed Valhalla skulle visas under strömmen.

Topprankade UFC-stjärnan till attack – mot MMA-världens sexikoner

MMAnytt - 04 May 20 kl. 16:59

29-åriga Curtis Blaydes har kämpat hårt för att ta sig till tredjeplatsen i UFCs tungviktsklass men anser inte att alla i organisationen har gått samma långa väg. I en serie av uttalanden så kritiserar “Razor” Blaydes MMA-världens sexikoner och använder sig bland annat av Paige VanZant och Rachael Ostovich som exempel:  – Så du menar att Paige VanZant och Rachael Osto-vad-hon-nu-heter förtjänar sin plats i UFC för sina “atletiska prestationer” och inte bara för sin sex appeal? Om jag fel angående detta så är själva antagandet i mitt första uttalande helt fel, och då ber jag om ursäkt.

Hur ser det ut när LEGO bygger sina minifigurer?

Feber.se - 03 May 20 kl. 16:00

Jo, så här! Nedan har vi ett kort men tillfredställande klipp där man får se hur det ser ut när LEGO bygger sina minifigurer. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Ber om ursäkt – efter religiösa attacken mot Jon Jones

MMAnytt - 22 Apr 20 kl. 18:37

Corey Anderson har haft sina duster med UFC:s lätta tungviktsmästare Jon Jones, och bland annat attackerat dennes religiösa tro i intervjuer och på sociala medier. Läs mer: Jan Blachowicz tokknockar Corey Anderson – Jon Jones reagerar starkt! “Overtime” har bland annat anklagat Jones för att fejka sin tro på gud, och använda sin tro för att försöka framstå som en bättre människa.

Världsmästaren avstängd – straffas för osmakliga videon

MMAnytt - 01 Apr 20 kl. 18:10

Boxningsvärldsmästaren Billy Joe Saunders har hamnat i blåsväder efter en minst sagt osmaklig video, där den 30-årige engelsmannen tipsade om hur män borde slå sina fruar. LÄS MER: Toppboxarens postar viral video – om hur man slår kvinnor på bästa sätt Saunders mötte stenhård kritik från flera håll, innan han tog bort klippet och bad om ursäkt. – Det finns inga ursäkter för mitt agerande.

Oväntade vändningen: Forne mästaren ber om ursäkt

MMAnytt - 19 Mar 20 kl. 10:53

Att Colby “Chaos” Covington skulle be om ursäkt för något var en högoddsare. Den forne interim-mästaren i weltervikt har gjort sig ovän med i princip allt och alla i sin närhet. Det har till och med blivit så illa att han behövt ha med sig livvakter för att träna på American Top Team i Florida.


Fler inlägg från Bokbloggar

Mikrokosmos

Bokbloggar - 5 timmar sedan

Skrämmande tider

Bokbloggar - 7 timmar sedan

Demonviskaren

Bokbloggar - 9 timmar sedan