Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Laboratorium nr 4

Bokbloggar - 07 Oct 19 kl. 14:05

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Dexters laboratorium i Dreams

Feber.se - 19 May 19 kl. 12:00

In Dexter's Laboratory! Betan för PlayStation 4-spelet Dreams är i full gång och det innebär så klart att det nu finns massor med Dreams-världar som folk har byggt. En riktigt tuff sådan är banan i klippet ovan där någon byggt Dexters laboratorium från tv-programmet Dexters laboratorium helt i Dreams.

JUST NU: Storbrand på Volvo: ”30 man på plats”

Nyhetspressen - 28 Mar 17 kl. 10:51

En stor brand har brutit ut på Volvo i Göteborg, rapporterar flera medier. Larmet kom in 09.35 på tisdagsmorgonen och enligt uppgifter ska branden ha starta i ett laboratorium med bilar och batterier.

Han vill få dig att äta labb-odlade köttbullar

Nyhetspressen - 06 Sep 16 kl. 16:00

Framtidens köttindustri odlar såväl oxfiléer som fläskotletter och köttfärs direkt i laboratorium. Det säger Uma Valeti, grundare av det superhajpade foodtech-bolaget Memphis Meats..

Röstskådisen Christine Cavanaugh död

UNDERBARACLARA - 30 Dec 14 kl. 23:38

Röstskådespelaren Christine Cavanaugh har avlidit den 22 december av okända orsaker, skriver Variety. Hon blev 51 år gammal. Hon har bland annat spelat grisen i Babe, Dexter i Cartoon Networks Dexters Laboratorium och Chuckie Finister i Nickelodeons Rugarts.

Kasper Salinpriset till Väven

UNDERBARACLARA - 28 Nov 14 kl. 21:14

Umeås nya kulturella landmärke får det prestigefulla Kasper Salin-priset. Byggnaden ”har modet att vara avvikande” enligt motiveringen och lyfts fram som ett gott exempel på vad ett kulturhus kan innebära när man försöker utvidga gränserna.

Väven får arkitekturpris

UNDERBARACLARA - 28 Nov 14 kl. 21:00

Umeås nya kulturella landmärke, Väven, får det prestigefulla Kasper Salin-priset. Byggnaden ”har modet att vara avvikande” enligt motiveringen och lyfts fram som ett gott exempel på vad ett kulturhus kan innebära när man försöker utvidga gränserna.

Brittany Murphy kan ha förgiftats

UNDERBARACLARA - 19 Nov 13 kl. 11:09

Sedan skådespelaren Brittany Murphy dog 2009 har hennes pappa Angelo Bertolotti drivit en egen undersökning vid sidan om polisens utredning. Bertolotti vägrar tro på polisens slutsatser och enligt Radar Online har han nu gjort ett genombrott. När han lät analysera vävnad, hår och blod från Murphy i ett laboratorium hittades ovanligt höga halter av olika [...

Hundar fritogs från labb i Brasilien

Nyhetspressen - 18 Oct 13 kl. 20:44

Brasilianska djurrättsaktivister slog till mot ett laboratorium och fritog omkring 200 hundar av rasen beagle som skulle användas i djurförsök, uppger den brasilianska tidningen Folha de São Paulo..

Jämtlänskt laboratorium anmält av landstinget

UNDERBARACLARA - 10 Oct 13 kl. 22:02

125 jämtländska prover slank genom cellprovsundersökningen som friska. Trots att det fanns cellförändringar. Nu har Västerbottens landsting, som ansvarat för analyserna, anmält det jämtländska labbet [...


Fler inlägg från Bokbloggar

Idde och Hajen

Bokbloggar - 1 timme sedan