Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Laboratorium nr 4

Bokbloggar - 07 Oct 19 kl. 14:05

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Dexters laboratorium i Dreams

Feber.se - 19 May 19 kl. 12:00

In Dexter's Laboratory! Betan för PlayStation 4-spelet Dreams är i full gång och det innebär så klart att det nu finns massor med Dreams-världar som folk har byggt. En riktigt tuff sådan är banan i klippet ovan där någon byggt Dexters laboratorium från tv-programmet Dexters laboratorium helt i Dreams.

JUST NU: Storbrand på Volvo: ”30 man på plats”

Nyhetspressen - 28 Mar 17 kl. 10:51

En stor brand har brutit ut på Volvo i Göteborg, rapporterar flera medier. Larmet kom in 09.35 på tisdagsmorgonen och enligt uppgifter ska branden ha starta i ett laboratorium med bilar och batterier.

Han vill få dig att äta labb-odlade köttbullar

Nyhetspressen - 06 Sep 16 kl. 16:00

Framtidens köttindustri odlar såväl oxfiléer som fläskotletter och köttfärs direkt i laboratorium. Det säger Uma Valeti, grundare av det superhajpade foodtech-bolaget Memphis Meats..

Röstskådisen Christine Cavanaugh död

UNDERBARACLARA - 30 Dec 14 kl. 23:38

Röstskådespelaren Christine Cavanaugh har avlidit den 22 december av okända orsaker, skriver Variety. Hon blev 51 år gammal. Hon har bland annat spelat grisen i Babe, Dexter i Cartoon Networks Dexters Laboratorium och Chuckie Finister i Nickelodeons Rugarts.

Kasper Salinpriset till Väven

UNDERBARACLARA - 28 Nov 14 kl. 21:14

Umeås nya kulturella landmärke får det prestigefulla Kasper Salin-priset. Byggnaden ”har modet att vara avvikande” enligt motiveringen och lyfts fram som ett gott exempel på vad ett kulturhus kan innebära när man försöker utvidga gränserna.

Väven får arkitekturpris

UNDERBARACLARA - 28 Nov 14 kl. 21:00

Umeås nya kulturella landmärke, Väven, får det prestigefulla Kasper Salin-priset. Byggnaden ”har modet att vara avvikande” enligt motiveringen och lyfts fram som ett gott exempel på vad ett kulturhus kan innebära när man försöker utvidga gränserna.

Hundar fritogs från labb i Brasilien

Nyhetspressen - 18 Oct 13 kl. 20:44

Brasilianska djurrättsaktivister slog till mot ett laboratorium och fritog omkring 200 hundar av rasen beagle som skulle användas i djurförsök, uppger den brasilianska tidningen Folha de São Paulo..

Jämtlänskt laboratorium anmält av landstinget

UNDERBARACLARA - 10 Oct 13 kl. 22:02

125 jämtländska prover slank genom cellprovsundersökningen som friska. Trots att det fanns cellförändringar. Nu har Västerbottens landsting, som ansvarat för analyserna, anmält det jämtländska labbet [...

Spännande kemi

Foki - 19 Jul 13 kl. 09:28

Här är något som jag aldrig fick se på kemilektionerna i skolan. ^^ Det ser nästan ut som sjömonstret Kraken. Kemi har länge varit ett av mina favoritämnen, och i bland brukar jag önska att jag hade ett eget laboratorium här hemma, där jag kunde hålla på med massor av meningslösa experiment.


Fler inlägg från Bokbloggar

Våra andetag

Bokbloggar - 2 timmar sedan