Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från FCF på direkten

Landala IF – 6B

FCF på direkten - 08 Apr 12 kl. 14:36

Så här tippar FCF-bloggen 6B 2012. . Landala IF BK Wobbler Lokomotiv FK Mölndals IF Mölnlycke BK Lindholmens BK BK S:t Jakob BK Tynnered Sjövalla FK Lövet/Johannebergs IF IFK Hindås Även Landala var nykomlingar 2011 och gjorde en stabil säsong inledningsvis men sen blev det lite sisådär och man klarade sig kvar med endast två [... Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Brand i flerfamiljshus i Göteborg

UNDERBARACLARA - 20 Mar 16 kl. 15:05

Boende i ett flerfamiljshus vid Landala torg i Göteborg har evakuerats i samband med en brand i fastigheten. Flera personer har fått hjälp för rökskador av personal på plats. Några av dem kommer att föras till sjukhus, skriver polisen på sin webbplats.

14-årig flicka knivhuggen i Landala

Nyhetspressen - 13 Nov 15 kl. 13:29

En 14-årig flicka blev knivskuren i centrala Göteborg under tisdagseftermiddagen..

11/6

FCF på direkten - 11 Jun 13 kl. 13:25

6B S:t Jakob-Lindholmen >>> Jag blir inte riktigt klok på denna serie. Det enda som står klart är att Lindholmen och Lekstorp är bättre än övriga lag. Och att Hindås, Sjövalla och Landala är klart sämre än de andra lagen.

22/4

FCF på direkten - 22 Apr 13 kl. 06:17

6B S:t Jakob-Sjövalla >>> Jakob kryssade mot Landala sist och det var en sån där match jag inbillar mig att man skulle haft tre poäng i denna säsong för att kunna ha tex Landala och Sjövalla bakom sig. Nu blev det inte så och då får man satsa på att vinna idag istället då Sjövalla [...

9/4

FCF på direkten - 09 Apr 13 kl. 11:14

6A Croatia-Somalia >>> Croatia har gjort en kanonfin försäsong med segrar mot Semberija och Velebit bland annat och skall göra upp om platserna bakom Olskroken. Somalia är nykomlingar och lär inte ha något att sätta stopp med här. TIPS: Croatia vinner.

6B:s lag till Allstarmatchen!

FCF på direkten - 31 Oct 12 kl. 12:17

Sista truppen ut är alltså 6B. Målvakter: Mattias Runnestad Lindholmen och David Ringhage Mölnlycke Försvar: Andreas Larsson Wobbler, Christoffer Björnsson Mölnlycke, Erik Wikström Lindholmen, Marcus Linde Lindholmen och Peter Johansson Landala. Mittfält: Robert Carén Wobbler, Niclas Borenstein Wobbler, Emil Jansson Mölnlycke, Lars Rasmussen Lindholmen, Erik Solie Lindholmen och Anton Bringsved Lokomotiv.

Matcher idag!

FCF på direkten - 10 Oct 12 kl. 16:15

6B Landala-Hindås >>> Landala besegrade Sjövalla senast och skall nu endast spela av serien då kontraktet är helt klart. Man spelar i 6B även nästa år och kan spela avslappnat idag. Hindås har goda möjligheter att sluta femma i år och det skulle vara en stor framgång för Hindås som haft några tuffa år.

Älg irrade runt i Göteborg

Nyhetspressen - 23 Sep 12 kl. 03:30

En älg förirrade sig in i Göteborg på lördagskvällen. Polisen fick under kvällen och natten samtal från privatpersoner som siktat älgen på olika platser, bland annat i Vasastan, Landala och Guldheden.

Mölnlycke IS – 6B

FCF på direkten - 08 Apr 12 kl. 14:50

Så här tippar FCF-bloggen 6B 2012. Mölnlycke IS Landala IF BK Wobbler Lokomotiv FK Mölndals IF Mölnlycke BK Lindholmens BK BK S:t Jakob BK Tynnered Sjövalla FK Lövet/Johannebergs IF IFK Hindås Kanske är det lite väl magstarkt att tippa MIS som seriesegrare. MEN laget har mer rutin än kanske alla andra lag i serien ihop [...

Resultat Södercupen

FCF på direkten - 01 Mar 12 kl. 23:02

Södercupens första omgången spelades igår och det blev ganska väntade resultat. Kållered-Landala 2-0 >>> Landala som ni också kan se på lagfotot stretade emot bra och 2-0 kom först på matchens sista spark. Landala känns ju absolut som en utmanare till topplaceringar i serien.


Fler inlägg från FCF på direkten

NY HEMSIDA!!! NY ADRESS!

FCF på direkten - 05 Feb 17 kl. 17:13

rastaochdalla.se Där har ni lokalfotbollen numera efter en sammanslagning med Rastas blogg!

Lucka 18 – Daniel Karlsson

FCF på direkten - 18 Dec 16 kl. 07:39

Efter flera år i Öckerö så står det klart att du tränar Jonsered 2017, hur kommer det sig att det inte blir vinrött som du numera är ganska synonym med och hur hamnade du i Jonsered?

Lucka 16 – Cornelis Leckborn

FCF på direkten - 16 Dec 16 kl. 21:32

Efter en fantastisk säsong med nästan femtio mål i tävlingsmatcher, hur har din eftersäsong varit, telefon gått varm och provspelen flödat över? Och hur tänker du inför nästa år? Eftersäsongen har varit ganska så lugn.

Lucka 15 – Oskar Andersson

FCF på direkten - 15 Dec 16 kl. 00:01

Tjenare Dalla och FCF-bloggen! Först och främst, riktigt kul att vi får vara del av julkalendern. Vi är tacksamma för detta och tror på stor succé när FCF-bloggen och Götaholmaren nästa år kör en superblogg.

Lucka 14 – Peter Reitz!

FCF på direkten - 14 Dec 16 kl. 00:01

För någon vecka sedan kom beskedet att du lämnar Kärra, en klubb du har nära hjärtat och där du länge haft en viktig plats i truppen. Varför lämnar du, och vad tror du att du kommer sakna mest?

Lucka 13 – André Kapella

FCF på direkten - 13 Dec 16 kl. 04:36

Du blev en av sillyfönstrets bästa värvningar när du i veckan bestämde dig för att lämna Kungsbacka för att spela med Finlandia nästa år, håller du med och vad kommer det sig att det blev Finlandia? Det får vi se i okt 2017 om det vart någon bra värvning. Finlandia är nära och bra.

Lucka 12 – Josef La Carrubba!

FCF på direkten - 12 Dec 16 kl. 13:55

I en av lokalfotbollens yngsta div IV-styrelser är du en otroligt viktig person både som sportchef men framförallt i ditt engagemang kring och för klubben, varifrån kommer all kärlek till Gårda och har det varit självklart sen du kom till föreningen att ge så mycket tid och energi till klubben?

Lucka 11 – Klubbdöden. Del III.

FCF på direkten - 12 Dec 16 kl. 00:27

FÖRBUNDET Nu har vi ramlat igenom vad den enskilda spelaren och de enskilda klubbarna kan göra för att motarbeta klubbdöden. Nu landar vi då rimligen på vad jag tycker vi kan förvänta oss av förbundet och deras arbete. Detta är ju inte helt enkelt.

Lucka 10 – Klubbdöden. Del II.

FCF på direkten - 10 Dec 16 kl. 23:49

Lär gärna lucka nio först för att förstå. KLUBBEN Under de åren jag spelat seniorfotboll har det hänt massvis. 2000 isch kom jag upp i seniorlaget i Väster och har sedan dess representerat Väster, Habo, Smögen, Älvsborg och under längst tid FCF.

Lucka 9 – Klubbdöden del I.

FCF på direkten - 09 Dec 16 kl. 21:28

Det har väl aldrig varit mer aktuellt än just nu. Klubbdöden. Skogen, Lindholmen, Kaverös, Guldringen, Fadini är bara några av alla klubbar som jag mött i FCF genom åren som inte finns kvar längre.

Lucka 8 – Kristofer Landahl

FCF på direkten - 09 Dec 16 kl. 16:14

Efter flera år i Styrsö som avslutades med att du lämnade klubben i somras tar du dig nu an Partille i 4A, dina känslor just nu inför nästa säsong och finns det några likheter mellan lagen du tränat tidigare och Partille?

Lucka 7 – Danny-Jay Höglund

FCF på direkten - 07 Dec 16 kl. 21:58

Efter flera år som fotbollsnomad så startar du 2017 för samma klubb som 2016, det var längesen för din del, vad kommer det sig att du hoppat runt så mycket(Lekstorp, Rannebergen, Askim, Bergsjö, Styrsö, Stenkullen) och varför ser du ut att bli Angered IS trogen ytterligare en säsong?

Lucka 6 – Andreas Nilsson!

FCF på direkten - 06 Dec 16 kl. 23:18

Jag skulle kunna räkna upp, fem-sex klubbar du haft kontakt med under denna sillyn, till slut landade det på Älvsborg där du får assistera Adej kommande säsong, vad kommer det sig att du hamnar där och vad tror du det kommer sig att så många lag jagat dig?

Lucka 5 – Daniel Natanaelsson

FCF på direkten - 05 Dec 16 kl. 23:30

Efter flera år som spelande sportchef tar du över FCF som spelande tränare eller och hur gick den utnämningen till? Ja, det är en väldigt bra fråga. Många spelare i föreningen önskade en ny röst efter tre år med Jan och två år med Stefan ihop med Jan.