Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Alexander Erwik - nöjet är på min sida

Lantliv..

Alexander Erwik - nöjet är på min sida - 06 Jun 11 kl. 10:39

Nu sitter vi i bilen på väg till Strängnäs där en god vän har en hästgård. Det blir en heldag med bonsgårdssysslor på agendan. Förhoppningsvis ska vi rida lite. Beklagar den dåliga uppdateringen men blev lite krasslig igår. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Lantliv på bästa sändningstid

Nyhetspressen - 10 Jan 17 kl. 16:00

Roligt och inspirerande - det hoppas Mandelmanns att tittarna ska tycka att tv-serien om deras gård är. På torsdag kväll är det dags för sändningsstart..

Att känna att vi går mot vår..

Fyra årstider - mitt liv på landet - 13 Feb 14 kl. 06:30

Det närmar sig med sol och värme. Igår hade vi sol långt in på eftermiddagen. Mina växter i korgarna har överlevt hela vintern.

Brolle och rea

Fyra årstider - mitt liv på landet - 29 Jun 13 kl. 08:00

Tröja store4 Mjölby, linne Lantliv och byxor NordljusÅ idag blir en underbar lördag. Ska träffa lite släktingar som jag inte sett på flera år och så ska jag till parken med min goa vän Helena och titta på Brolle. Så passar vi på att bo i stuga i närheten och mysa med mat ikväll innan.

Fin till midsommar

Fyra årstider - mitt liv på landet - 19 Jun 13 kl. 20:20

Linne och halsband LantlivNu är jag redo för midsommar och en vecka semester, ska bli så skönt! Även om jag jobbar hemma mycket så finns det alltid så många jag borde göra...men nu släpper vi det några dagar och bara umgås.

Tjejfest

Fyra årstider - mitt liv på landet - 16 Jun 13 kl. 08:00

Topp MQ, byxor LantlivIgår jag jag på tjejfest, så kul! Mina fina ormskinnsbyxor hade kommit så de åkte på. De är så mycket roligare med kläder nu, så det blir lite nytt då och då för det gamla kan jag inte ha längre.

Lantliv och morgon...

Fyra årstider - mitt liv på landet - 11 Jun 13 kl. 08:57

Jag går ut på morgonen och plockar blommor, jag unnar mig den tiden. Jag älskar naturen, jag känner dofterna. Jag älskar mitt lantliv och jag ser inte längre alla krav som jag ställde på mig själv när barnen var små, allt som behöver göras.

Vinn matta från Lantliv

Fyra årstider - mitt liv på landet - 25 Apr 13 kl. 20:50

Nu kör vi igång en fin, fin utlottning på en matta (valfri färg ) hos butiken LantlivTävlingsregler:-          Kommentera på bloggen att man är med och tävlar (uppge mailadress eller blogg)-          Gå in och registrera sig som kund hos Lantliv-          Gärna gilla på FB http://www.facebook.com/LantlivInredningILeksandAb eller följ på   instagram@lantlivHar man blogg eller instagram får man gärna länka vidare till tävlingen och får då en extra lott.

Fokusera på det som är gjort istället på det som borde göras

Fyra årstider - mitt liv på landet - 13 Apr 13 kl. 13:53

Idag har jag städat i vår gamla skola och så har jag gått en runda ute för att se allt som vi borde göra på huset........här behöver det målas...I stort sett allt vitt på hela huset...

Lördagsmys och rabatt

Fyra årstider - mitt liv på landet - 23 Mar 13 kl. 09:00

Godmorgon alla pigga glada så här på lördagmorgonen. Själv är jag sminkad och klar för Expressen, vet inte när bilagan kommer ännu, men snart skulle jag tro. I eftermiddag blir det intervju.


Fler inlägg från Alexander Erwik - nöjet är på min sida

KOM PÅ PREMIÄR IKVÄLL

Alexander Erwik - nöjet är på min sida - 14 Nov 14 kl. 11:29

Ikväll Fredagen den 14 november gör Finest Event & PR den stora premiärfesten för Vendelas Bistro.  Öppningen är veckans snackis och vi vill välkomna dig till efterfesten som börjar 22.00.

Dags att lämna över stafettpinnen

Alexander Erwik - nöjet är på min sida - 30 Sep 14 kl. 20:25

Man måste ju erkänna det. Jag är den äldsta bloggaren som inte är en Hollywoodfru eller kvinnlig svensk artist över 40. Man får ju berömma mig för hur länge jag klarade av att göra det vid sidan om ett krävande heltidsjobb.

Så sjunger Foki

Alexander Erwik - nöjet är på min sida - 30 Sep 14 kl. 15:49

Förr i tiden skulle bloggarna bli popstjärnor. Översminkade i flashiga kläder och med dålig läppsynk försökte de en efter en. I var sin copypaste britney-video.

Ikväll kliver Åsa Vesterlund in i handlingen

Alexander Erwik - nöjet är på min sida - 30 Sep 14 kl. 10:37

Ikväll är det premiär för Svenska Hollywoodfruar på Tv3. Den nya Hollywoodfrun Åsa Vesterlund bloggar sedan en månad på finest.se.

Schweizisk humor

Alexander Erwik - nöjet är på min sida - 29 Sep 14 kl. 21:22

Hittade den här i ett badrum i Zürich. De är inte lika imponerade över sociala medier där.

Hör Gina Dirawi sjunga

Alexander Erwik - nöjet är på min sida - 29 Sep 14 kl. 16:31

Hittade den här låten med Gina Dirawi på youtube. Hörde henne såklart sjunga som programledare i Mello och tänkte att 'det där gjorde hon förvånansvärt bra'. Sen läste jag något om att hon ville satsa på musiken.

Trådlösa lurar för en aktiv träningsperson

Alexander Erwik - nöjet är på min sida - 29 Sep 14 kl. 11:32

Nu behöver jag inte längre tänka på var jag ska ha mobilen när jag tränar och vill lyssna på musik. Den kan ligga en bit bort med mina nya trådlösa lurar från Jabra. Förutom att jag är mycket mer fri och rörlig i mitt tränande så är det bra och klart ljud i lurarna.

Här hör jag hemma

Alexander Erwik - nöjet är på min sida - 27 Sep 14 kl. 19:18

Den här helgen är ännu en pojkvänshelg i Zürich. Jag är här varannan helg och det har blivit min ventil i livet. Förutom att jag ger er bloggläsare en update så håller jag mig borta från jobbet.

VIP ut till Arlanda med Taxi Stockholm

Alexander Erwik - nöjet är på min sida - 27 Sep 14 kl. 08:59

Jag sticker till Zürich om en dryg timme. Det har blivit rätt många resor till Schweiz på sistone. Två gånger i månaden reser jag den här sträckan för att spendera tid med min man.

A perfect night @ Atelier Restylane

Alexander Erwik - nöjet är på min sida - 26 Sep 14 kl. 11:09

Finest.se bjöd in till ’a perfect night’ på Atelier Restylane på norrlandsgatan 18. Specialt utvalda bjöds in för att lyssna på nya rön gällande estetiska behandlingar.

DOUBLE-FUCK WHAT YOU HEARD

Alexander Erwik - nöjet är på min sida - 25 Sep 14 kl. 16:22

En annan av våra toppblogare driver lite med Ola Rapace i sin blogg. Ett av veckans roligaste inlägg. Ja, det är Max Lagerbäck med lasersvärd.

Raka dig och stödj bröstcancerfonden

Alexander Erwik - nöjet är på min sida - 25 Sep 14 kl. 15:53

Genom åren har män uppmanats att odla skägg och mustasch och samtidigt göra nåt bra för cancerforskningen. (bl.a Mustaschkampen).

Ny toppblogg: Maja Karlberg

Alexander Erwik - nöjet är på min sida - 25 Sep 14 kl. 09:51

Klicka på bilden för att komma till Majas blogg!

Ny blogg: JADE HANNAH

Alexander Erwik - nöjet är på min sida - 25 Sep 14 kl. 09:48

Härlig fotoinspiration i nya bloggen på finest. Klicka på bilden för att besöka den.