Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bloggkommentatorerna

Le pain

Bloggkommentatorerna - 11 Apr 13 kl. 09:43

Om ni bor här på västkusten så har ni väl inte missat ståhejet om cafékedjan Le pain Francais? Kedjan har vuxit enormt de senaste åren och från att ha haft två fik så finns det numera ett flertal i stora fina lokaler. När jag och Mia pluggade till lärare var det vårt favoritställe. Nu har GP, Göteborgs Posten, skrivit en artikelserie om Le pain och kritiserar dem för att använda arbetskraft med lönebidrag i väldigt stor utsträckning. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

A royal pain

Bokbloggar - 16 Nov 17 kl. 05:41

Drug-Free Low Back Pain Options Recommended First

Modefeber - 15 Feb 17 kl. 14:05

Drug-Free Low Back Pain Options Recommended First: Drug-Free Low Back Pain Options Recommended First http://www.webmd.com/back-pain/news/20170213/try-drug-free-options-first-for-low-back-pain-new-guidelines-say?

Metal Gear Solid V får en samlingsutgåva

Feber.se - 30 Aug 16 kl. 11:00

Som innehåller Ground Zeroes och The Phantom Pain Metal Gear Solid V: The Definitive Experience heter samlingen som innehåller både Metal Gear Solid V: The Phantom Pain och dess prolog Metal Gear Solid V: Ground Zeroes. Förutom det innehåller The Definitive Experience även allt DLC-material som är släppt. Samlingen kommer släppas den 11 oktober till Steam, PlayStation 4 och Xbox One.

Kostfonden får två miljoner till IBS-studie

Kostdoktorn - 13 Nov 15 kl. 17:00

Kostfonden har just gått ut med nyheten om att de kommer att få närmare 2 miljoner till en studie om IBS (magsmärtor) och kolhydrater.Läs mer om Kostfondens studieStudien kommer att drivas av forskaren och dietisten Stine Størsrud vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Tillsammans sökte Størsrud och Kostfonden anslag om 1 940 000 kronor från Skandias forskningsfond.

Förbered din Ground Zeroes-sparfil för The Phantom Pain

Feber.se - 31 Aug 15 kl. 18:00

Och få lite bonusgrejer I morgon släpps äntligen Metal Gear Solid V: The Phantom Pain och om man har spelat prologen, Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, så får man lite bonusgrejer i spelet. Beroende på vad man gjort och klarat i Ground Zeroes så får man saker som Pirate Capybara eller Grizzly Hedgehog i Mother Base samt lite olika kostymer till Snake (komplett lista via länken nedan). Men för att få allt detta så måste man ladda upp sin sparfil till molnet och för att göra det måste man först uppdatera Ground Zeroes till den senaste versionen.

Japansk reklam för Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Feber.se - 28 Aug 15 kl. 16:30

Galenskap Nästa vecka släpps Metal Gear Solid V: The Phantom Pain och för att uppmärksamma en massa japaner om detta släppte Konami samt Sony den här märkliga reklamfilmen. kotaku.com Läs vidare och kommentera: http://feber.

Släpptrailer för Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Feber.se - 25 Aug 15 kl. 15:30

Snart är det dags! Nästa vecka släpps äntligen Metal Gear Solid V: The Phantom Pain och för att fira det så släppte Konami i dag en släpptrailer för spelet. Läs vidare och kommentera: http://feber.

Here’s the Sony Xperia J1 Compact: The Phantom Pain Edition

Daily Mobile - Allt om Mobiltelefoner - 20 Aug 15 kl. 21:40

Company’s dealing with media companies to make handsets themed off their properties is going to become common. The reverse already happens with smartphone companies paying millions of dollars to have their products in movies and TV. Now themed products are a real thing, just like Samsung’s Galaxy S6 with Avengers color schemes.

21 Reasons Why Having Big Boobs Is Ironically A Huge Pain In The Ass

No More Mr.Nice Guy - 13 May 15 kl. 01:29

8. You make any outfit look slutty..http://elitedaily.


Fler inlägg från Bloggkommentatorerna

Tillbaka

Bloggkommentatorerna - 12 Jan 17 kl. 09:34

Idag är det exakt nio år sedan vi drog igång projektet Bloggkommentatorerna. Vi hade pratat om det ett tag, och den 12 januari 2008 startade vi bloggen på blogg.se.

Vackert

Bloggkommentatorerna - 11 Jan 17 kl. 20:50

Sagolikt vackert på Sri Lanka där Nicole Falciani är. Drömmer mig gärna bort till liknande platser vid den här typen av årstider. Det är precis som om min hjärna lurar mig, för när jag har surfat omkring och tittat på paradisbilder så är jag lite nöjdare efteråt.

Kommande gala

Bloggkommentatorerna - 11 Jan 17 kl. 17:40

Januari är ju galornas tid. Så kul för dem som är där, så trist för folk i tv-soffan. Men allt är ju skit i januari, så varför inte en sövande tv-tablå också?

Kärlekstips

Bloggkommentatorerna - 10 Jan 17 kl. 10:41

Lyssnade precis på den finaste kärlekshistorien, på P4 dokumentär. “Han längtade efter henne i 50 år”. Den gick av någon anledning rakt in i hjärtat.

Kissie inläsaren

Bloggkommentatorerna - 09 Jan 17 kl. 18:11

Kissie har varit och testat rösten inför att eventuellt läsa in sin bok som ljudbok. Rösten visade sig passa, och snart ska hon spela in den. Jag tror att en bok oftast läses in av någon annan än författaren.

Svår barnlitteratur

Bloggkommentatorerna - 08 Jan 17 kl. 20:06

Ett päron till morsa har varit på barnbio och börjat lipa. Bamse och häxans dotter. Den har jag också sett och blev inte särskilt berörd.

Hjälpa varandra

Bloggkommentatorerna - 08 Jan 17 kl. 15:19

Januari

Bloggkommentatorerna - 07 Jan 17 kl. 17:52

De senaste dagarna har det varit mitt värsta väder här på västkusten. Flera minusgrader och ganska blåsigt, som sedan övergick till snöblandad nederbörd. Vet ni vad jag gör då, efter att jag andats i en påse?

De 400 förälskelserna

Bloggkommentatorerna - 06 Jan 17 kl. 19:15

Den här äldre mannens råd till Elaine tycker jag var oerhört bra. Det är precis så jag tänker nämligen. Haha!

Göra något kul

Bloggkommentatorerna - 05 Jan 17 kl. 15:15

Listor över nyårslöften fortsätter att levereras. Kenza levererade igår sin långa lista och den är inte särskilt utmärkande. Nästan alla listor jag har sett (på stora men framförallt små bloggar) liknar varandra.

Låtsas vara vänner

Bloggkommentatorerna - 04 Jan 17 kl. 22:13

Det här inlägget om Underbara Claras låtsaskompisar roar mig enormt. Det rör sig alltså inte om låtsasmänniskor, utan verkliga personer som Clara vill vara vän med. Sån igenkänningsfaktor eftersom jag och Anna-Maria alltid pratade om såna när vi lärde känna varandra!

Ödehus

Bloggkommentatorerna - 04 Jan 17 kl. 15:52

Egoina har varit i Norge och besökt släktingar i julhelgerna. När jag läser hennes inlägg om den övergivna byggnaden så bultar hjärtat lite. Jag har precis läst ut en Kepler-deckare (Sandmannen) och den var så sjukt spännande att jag var tvungen att läsa mig till sömnbrist.