Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Simplicity

Lite brunt till det svartvita

Simplicity - 18 Jan 13 kl. 08:26

Om du som jag gillar mycket svart och vitt, tänk då på att inte bara snöa in i det grafiska. För att inredningen inte ska bli platt och ”amatörmässig” ligger hemligheten i materialvalen. Blanda upp med djurskinn, korgar och ruffa vackra krukor som alla ger liv åt det stela i inredningen. Den bruna färgen tillhör jordelementet inom Feng Shui och är ett måste att ha med i inredningen för att den ska kännas varm, ombonad och mysig. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Automatisk färgläggning av svartvita bilder på gång i Google Photos

Swedroid.se - Allt om Google Android - 10 May 19 kl. 13:29

Under fjolårets Google I/O visade sökjätten upp en kommande funktion i Google Photos som automatiskt färglägger gamla svartvita bilder, så att de kommer till liv på ett annat vis. Ett år senare har funktionen fortfarande inte dykt upp i appen. Enligt David Lieb, produktansvarig för Google Photos, är färgläggningen nu till sist på gång.

Efterlysning: Känner du igen bilderna?

Nyhetspressen - 06 Apr 19 kl. 09:50

Jönköpings läns museum efterlyser nu information om två äldre svartvita foton som saknar sin historia. Var är bilderna tagna, av vem och när? .

Arvid Åhlund: Om detta bör valet handla

Nyhetspressen - 03 Aug 18 kl. 19:30

LEDARE. Europa har blivit brunt. Åtminstone ovanifrån sett.

Kastades 20 år tillbaka – hela affären doftar 90-tal

Nyhetspressen - 17 Jul 18 kl. 06:35

Allt skulle vara som vanligt. Juventus är den gamla damen som inte tillåter en spelare att bli större än emblemet på bröstet. Det var så L'Avvocato Agnelli en gång bestämde och hans ord är fortfarande lag som ekar i det svartvita Turin.

Därför ser en klassisk fotboll ut som den gör

Feber.se - 18 Jun 18 kl. 13:46

Den svartvita modellen Den klassiska fotbollen är vit och svart. Så är det bara, även om den modellen inte är så vanlig i dag. Anledningen till att den ser ut som den gör stavas tv.

Om vitt och brunt

Bokbloggar - 19 Mar 18 kl. 17:10

Brunt huvud är ett vårtecken

Nyhetspressen - 19 Mar 18 kl. 11:30

Ett brunt huvud i Stora strömmen i Västervik. En helt utfärgad skrattmås har kommit till hit från söder..

Då blir det risk för missfärgat vatten i Kalmar

Nyhetspressen - 11 Oct 16 kl. 08:00

En vattenledning ska flyttas – därför vill Kalmar Vatten nu ha allmänhetens hjälp för att minimera brunt vatten..

Brunt vatten kan vara läcka

Nyhetspressen - 10 Oct 16 kl. 15:50

Två dagar i rad var vattnet brunt. Nu letar kommunen efter en misstänkt vattenläcka..


Fler inlägg från Simplicity

Turkost

Simplicity - 24 Mar 13 kl. 19:36

Fortfarande är turkost en het färg. Det här underbara kaklet är från Fired Earth.

Jag har flyttat till Sköna hem!

Simplicity - 01 Feb 13 kl. 13:29

Numera hittar du min blogg på Sköna hem! Hoppas att du fortsätter följa mig där! Du som har länkat till mig i din länklista, vore jag väldigt tacksam om du ville ändra till följande adress: addsimplicity.

Mitt kontor – Moodboard

Simplicity - 31 Jan 13 kl. 08:07

Kollage: Simplicity Idag bjuder jag på lite inspiration kring kontor. Inredning, förvaring och andra saker som förhöjer arbetet på din arbetsplats. Imorgon är det nämligen första februari och då flyttar jag inte bara över min blogg till Sköna hem, utan jag flyttar även in till mitt nya kontor!

Feng Shui och nattduksbord

Simplicity - 30 Jan 13 kl. 10:09

Bild: Ikea Tänk på att ett nattduksbord som är lite högre kan rikta vassa kanter mot dig när du ligger i sängen. Omedvetet och medvetet kan detta ibland upplevas som störande. Ett sätt är att höja sängen något (eller korta benen på ditt nattduksbord) så att inte kanten ligger i linje med huvudet när du sover.

Fotokonst av Hannah Lemholt

Simplicity - 29 Jan 13 kl. 22:31

Ja vad säger man?! Vackert så man baxnar!! Jag bara mååååste få tag på ett ex av denna vackra fotokonst av Hannah Lemholt.

Hållbar inredning

Simplicity - 29 Jan 13 kl. 08:44

Att inreda hållbart är som bekant något som ligger i tiden. För mig har det två definitioner. Dels att inreda på ett sätt som skapar harmoni och där inredningen är i balans oavsett stil.

Min Sköna hem kollega!

Simplicity - 28 Jan 13 kl. 08:33

Bilder: Anna-Malin, Helt Enkelt Måndag och ny vecka!! Och jag börjar den med möte och lunch med en kollega! För nu mina vänner får jag avslöja vem som blir min bloggkollega på Sköna Hem, Anna-Malin med den vackra bloggen Helt Enkelt (Skåne rules!!

Essence Plus – Tävling!

Simplicity - 26 Jan 13 kl. 09:55

Lördag, helg och säkert gör ni något mumsigt att äta ikväll och till det vill man ju gärna ha utsökta drycker i vackra glas! Visste du om att i torsdags lanserades Essence Plus för Iittala, formgiven av Alrbert Häberli? En vidareutveckling av det tidigare Iittalaglaset Essence!

Mattor & katthår

Simplicity - 25 Jan 13 kl. 08:59

Bild: Simplicity Fortfarande har jag inte hängt tillbaka tavlorna ovanför vår House Doctor byrå sedan jul. Ser väldigt tomt ut ser jag nu när jag fotat. Men nu känns det som det tåls att tänka på.

Nytt i vårt kök

Simplicity - 24 Jan 13 kl. 08:23

Mitt hem!!

Simplicity - 23 Jan 13 kl. 08:00

Alltså jag dör lite grann!! Hur snyggt är inte det här hemmet?! Gah!!

Ellos & Frida Trendenser

Simplicity - 22 Jan 13 kl. 08:20

Vi börjar morgonen med dessa fantastiska bilder från Ellos stylade av ingen mindre än Frida Ramstedt, Trendenser. Vilken harmoni, vilka färger och vilken längtan efter att vårfixa till det här hemma man får!! Snyggt jobbat Frida!!!

Min firmabil!

Simplicity - 21 Jan 13 kl. 12:25

Ser ni den här svischa förbi är det bara jag! Nu är den klar och ska bara stripas! Tycker den blev fin!

Att drömma sig bort

Simplicity - 20 Jan 13 kl. 08:48

Idag väljer jag att drömma mig bort hit! Till denna fantastiska plats på Mallorca, utan 10 minusgrader, snö och kalla vindar. Idag väljer jag värme, naturmaterial och rustika golv som blivit varma av solens strålar, utan fårskinnstofflorna på.