Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Knivlisa

Lite drastiskt kanske

Knivlisa - 11 Sep 11 kl. 23:46

I sängen i morse:Jag: Amenåh sover du nu igen.Linus: ......m..Jag: Jag går upp nu, det är inte roligt om du bara sover. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Hot och våld ökar drastiskt i Närhälsan

Nyhetspressen - 06 Nov 18 kl. 14:59

Vi känner oro för våra medlemmars säkerhet med Närhälsans nuvarande policy att ha öppna receptioner, skriver Mari Liepins och Jonas Ericsson, Vision..

Noll minuter mellan lektionerna – klagomål på lärarscheman ökar drastiskt

Nyhetspressen - 19 Oct 18 kl. 06:30

Antingen får lärarna ingen rast själva. Eller så minskar lektionstiden för eleverna..

Över 700 åtal mot rattsurfning efter ny lag

Nyhetspressen - 17 Aug 18 kl. 14:48

720 personer har straffats för att ha en mobiltelefon i handen bakom ratten sedan förbudet infördes för ett halvår sedan. Under sommaren har åtalen minskat drastiskt..

”Rödgrönt styre har gett svensk sjukvård fyra förlorade år”

Nyhetspressen - 20 Jul 18 kl. 07:00

”Sedan 2014 har Socialdemokraterna på Socialdepartementet ägnat sig åt att stoppa kömiljarden, motarbetat och baktalat privata vårdgivare, passivt åsett drastiskt växande vårdköer...” skriver Anna Starbrink (L)..

Allt fler överlever sin cancer

Nyhetspressen - 14 Jun 18 kl. 09:33

En cancersjukdom behöver inte längre vara en dödsdom. Överlevnaden ökar. För vissa diagnoser, som lungcancer, har den till och med ökat drastiskt..

Fler poliser på Emporia har drastiskt minskat brottsligheten

Nyhetspressen - 16 Mar 18 kl. 18:00

Stölderna i butikerna på Emporia har minskat med 40 procent..

Han uppmanar Ericsson: Frys utdelningen

Nyhetspressen - 16 Jan 17 kl. 15:51

För att få fram konkurrenskraftiga produkter måste Ericsson slopa sin utdelning och istället drastiskt öka investeringarna i forskning och utveckling, enligt telekomanalytikern Anders Elgemyr. ”I telekomindustrin går det inte svälta sig ur den kris som Ericsson är i.”  .

Cinemateket skär ner i Malmö

Nyhetspressen - 20 Oct 16 kl. 17:01

Cinemateket drar drastiskt ner på sin verksamhet på Biograf Spegeln i Malmö. I vår går de ner till enbart en visning i veckan..

Så många står i bostadskö i Växjö

Nyhetspressen - 08 Oct 16 kl. 06:30

För två år sedan hade den kommunala bostadskön Boplats Växjö 60 000 personer i kö. Nu har antalet minskat drastiskt..

Svagt handelsnetto överraskar

Nyhetspressen - 27 Sep 16 kl. 11:38

Underskottet i utrikeshandeln ökade drastiskt i augusti. Någon entydig förklaring finns dock inte, enligt SEB:s chefekonom, som tycker att siffran speglar den svenska ekonomin..


Fler inlägg från Knivlisa

Minne! - person nr. 3

Knivlisa - 23 Oct 13 kl. 10:22

Andreas (Andy) Nilsson  Ja herregud, det är här är en viktig varelse. Från det att jag började ro och många år framåt har jag tillsammans med denna underbara människa haft sjukt roligt. Vi har gjort så himla mycket roligt tillsammans och DU är en av anledningarna till att jag fortsatte träna och ro.

PRIVAT SPELNING

Knivlisa - 22 Oct 13 kl. 22:12

Lyssna på Envys "Am I Wrong" eller nya låt "In Your Arms" HÄR Okej, det sjuka i att den låt jag velat festa till hela sommaren men aldrig haft det där perfekta tillfället tillsammans med, det sjuka i att den låten sjöngs live, precis framför mig ikväll! Vi var 12 tjejer hemma hos Forni som fick ett glas bubbel, en charkbricka och en privat spelning av norska Envy. Asså.

Ett litet viktigt instick !

Knivlisa - 22 Oct 13 kl. 22:03

När jag var påväg hem från träningen idag så ringde min mobil. Det var en otroligt saknad vän som undrade hur allt var och hur nya skolan var etc.. Han sa även att han ville klargöra för mig att jag INTE skulle tro att jag är bortglömd bara för jag bytt skola.

6 Saker som gör mig glad

Knivlisa - 22 Oct 13 kl. 20:32

1. De utflippade och töntiga stunderna med mina vänner. När man skrattar så mycket att tårarna rinner och man får ont i magen av allt skrattande.

Surfade med min babe idag

Knivlisa - 22 Oct 13 kl. 20:15

Minnen & person nr. 2!

Knivlisa - 22 Oct 13 kl. 15:59

Karl (Vise) Vinberg Till höger om mig ser ni en pöjk som gör mina dagar väldigt mycket roligare nu för tiden. Jag lärde känna honom i 8:an ordentligt om jag inte är helt fel på det, vi har under högstadiet gått på samma skola men det var först då som vi började snacka. Tror vi både förstod att vi hade samma humor, haha..

If this is a dream won't open my eyes.

Knivlisa - 22 Oct 13 kl. 13:09

Helgen var perfekt. Vill tillbaks här och nu. Fredag for vi till Oravais på kvällen på lite äventyr, lördag hade vi revy övningar som vanligt.

THE BEST COATS

Knivlisa - 22 Oct 13 kl. 10:39

Hitta säsongens 14 bästa rockar och pälsar på Fashioncorner, HÄR!

Första personen, viktiga minnen.

Knivlisa - 21 Oct 13 kl. 21:46

Sandra (Lotta) Larsson  Detta är min kära barndomsvän Sandra. Jag har känt henne så länge jag kan minnas och även fast vi nästan aldrig ses mer än på bussen/tåget och spontanträffar, känns det som man setts varje dag.. Har alltid roligt med dig.

The comforter.

Knivlisa - 21 Oct 13 kl. 20:46

Min favoritsyssla såhär höst/vinter är att bada. Jag kan lova att det används väldigt mycket badbomber, skum, och dylikt. Detta är min absoluta favorit bomb.

MAKE UP

Knivlisa - 21 Oct 13 kl. 17:40

Fanny Lagerwall bloggar tillsammans med en kollega, HÄR Jävlarrrr vad jag älskar mitt jobb lite extra när man kommer ut på fält (underbar och i mitt fall, oklar term) och träffar folk inom samma bransch. Idag plåtade vi Fanny Lagerwall, makeupartist på bland annat Aftonblandet. Bra tjej.

ALLT ÄR FÖR BRA NU

Knivlisa - 21 Oct 13 kl. 13:30

17 månader med världens bästa. Kan inte bli lyckligare och har aldrig varit såhär kär.

work hard..

Knivlisa - 21 Oct 13 kl. 10:33

Idag la jag på tyngre vikter under styrketräningen och det kändes bra. Nästa gång börjar jag där som startvikt och jobbar mig uppåt.  Trots att klockan var 7 på morgonen var vi 5 friska själar som var där och tränade.

Givande Testhelg!

Knivlisa - 20 Oct 13 kl. 15:37

Nu i helgen har jag tillsammans med några av Sveriges roddare utfört olika tester på roddmaskinen. Bland annat 100m, 500m och en 30 minuters intervall i låg takt. En av tankarna med detta är att ha en liten översiktlig koll på hur man ligger i jämförelse med andra roddare runt om i världen.

Hej pärlplattor

Knivlisa - 19 Oct 13 kl. 23:16

Dagens projekt utöver plugg har varit pärlplattor :) Har använt mig av stora pärlor till de som sitter på kylen. Mini till örhängena.