Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Livsvinst

Lite svettis och friskis

Livsvinst - 05 Jan 11 kl. 21:04

Sa hej till gymmet i Sickla när vi återvände till stan i eftermiddags. Började med att låta mina fotsulor kyssa löpbandet i 30 minuter för att sedan pumpa lite med tyngderna. Kändes gott i fläsket när jag var färdig för dagen. Yes! Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Friskis återvände till sina gräsrötter

Nyhetspressen - 17 Jun 18 kl. 20:15

Friskis och svettis toppar sitt jubileumsfirande med ett trippelpass till levande rockmusik och familjefest på samma plats där allting började 1988. .

Så blir nya gymmet i Gallerian

Nyhetspressen - 15 Jun 18 kl. 20:17

Nu blir Galleria Boulevard lite svettigare. På måndag slår Friskis & Svettis upp portarna till det nya gymmet mitt i hjärtat av Kristianstad. ”Det blir lite tjuvstart över sommaren, sen öppnar vi för fullt till hösten”, säger Jenny Karström, verksamhetschef på Friskis & Svettis i Kristianstad..

Friskis & Svettis ordnar workshops och föreläsningar

Nyhetspressen - 04 Apr 18 kl. 07:33

Friskis & Svettis kommer mellan den 14 och den 22 april att ge en rad föreläsningar och workshops med Jacob Gudiol, Sofie Skoog, Lassi Karonen och Simon Wanna..

16-åring överklagar mord inne på Friskis & Svettis

Nyhetspressen - 09 Mar 18 kl. 17:47

Den 16-åring som dömdes för mordet inne på Friskis & Svettis tidigare i år överklagar nu domen.Pojkens advokat menar att 16-åringen aldrig har erkänt mord, och att tingsrätten brustit i sin bevisvärdering.– Vi har en annan uppfattning om hur det ska bedömas, säger advokat Olof Wettermark till SVT..

Brand i en byggnad mellan Ica och Friskis

Nyhetspressen - 11 Apr 17 kl. 14:14

Det brinner i en vägg mellan Ica Kvantum och Friskis och Svettis i Billdal.– Det är rökutveckling i en vägg i fastigheten, säger Anders Lundblad vid räddningstjänsten i Storgöteborg.Delar av byggnaden har evakuerats..

The Content Family värvar Janna Schibbye

Nyhetspressen - 27 Mar 17 kl. 17:43

The Content Family har värvat Janna Schibbye, närmast kommunikationschef på Friskis & Svettis. Janna axlar rollen som affärsansvarig och konsult på byrån. ”Efter att ha jobbat med kommunikation så länge, är det roligt att hitta nya angreppssätt och vinklar.

Skelleftegym satsar på kärleken

UNDERBARACLARA - 10 Feb 17 kl. 14:41

Friskis och Svettis i Skellefteå har bunkrat upp med lysande armband inför alla hjärtans dag.  På tisdag kväll, när romantiken ska spira, kan motionärer hos Friskis och Svettis i Skellefteå visa om man är singel eller inte med hjälp av armband, skriver Norran. Grönt armband betyder singel, och rött armband betyder att man är upptagen.

De brinner för rörelseglädje

Nyhetspressen - 06 Feb 17 kl. 06:00

Föreningen har i över 30 år fått olofströmare att röra på sig. Friskis&Svettis är starkt förankrad på orten..

Så letar gymmen efter dopade: "Kan notera…"

Nyhetspressen - 28 Nov 16 kl. 06:20

Inom projektet utbildas gympersonal i hur man ska upptäcka att någon dopat sig. – Framför allt kan man notera ifall någon växer onormalt fort, säger Karin Danehammar på Friskis och Svettis..

Tar träningen till skolor och äldreboenden

Nyhetspressen - 05 Nov 16 kl. 08:00

Tack vare pengar från Sparbanksstiftelsen Gripen kan Friskis & Svettis engagera barn och äldre..


Fler inlägg från Livsvinst

Whoop whoop

Livsvinst - 03 Jan 18 kl. 13:56

Jul och nyår. Lite lediga dagar. Och nya beslut.

Helgen

Livsvinst - 19 Dec 17 kl. 11:05

Att mitt i (andras) julstress och julstök bestämma sig för att ta en timeout och relaxa i slottsmiljö visade sig inte vara helt fel. Helgen som gick lämnade vi hetsen i storstan och åkte till Sparreholms slott och hästcenter utanför Flen för att ”bara vara”. Ett av de bästa besluten jag tagit det här året skulle det visa sig.

Glad

Livsvinst - 14 Dec 17 kl. 16:19

Vad glad du ser ut, sa Fredrik i morse. Fast klockan bara var strax efter 6, det var kolsvart ute och snöblandat regn, och vi var på väg ut till stallet för att släppa ut hästarna. Blev förvånad över orden då jag själv kände mig rätt usel och knappt vaken, att gå upp tidigt är verkligen inte min favorit.

I have a dream

Livsvinst - 12 Dec 17 kl. 16:54

Drömmar som går i kras och andra som väcks till liv. Det går fort i det här sällskapet kan jag lova. Krasade drömmar fick vi uppleva i helgen då vi återvände till det gula huset med stallet för att kika igen innan vi bestämde oss.

Hår & RFSL-minnen

Livsvinst - 07 Dec 17 kl. 17:27

Efter jobbet i går var det dags för en liten uppiffning. Läget var akut och jag kände mig som en grå mus. Till skillnad från nu efter uppiffningen då jag känner mig som en upplyst unicorn.

Nytt jobb tjohoo!

Livsvinst - 06 Dec 17 kl. 11:20

I fredags morse var jag på en arbetsintervju för ett jobb som digital kommunikatör, ett vik till sommaren som skulle passa mig perfekt. Jobbet på Naturvårdsverket som webbredaktör börjar lida mot sitt slut (också ett vik) och jag var tvungen att se om mitt eget hus då framtiden här kändes oklar just nu. Jag har verkligen trivts bra med mina arbetskamrater och klimatet här.

Vilken helg!

Livsvinst - 04 Dec 17 kl. 16:27

Vissa helger går i slowmotion, andra i 180. De flesta i 140. Den här helgen gick i 220.

Adventskalender

Livsvinst - 01 Dec 17 kl. 14:23

Äntligen december och nästan juletider. Och julefridsmys. Stjärnor i fönstren och adventskalender.

Min spanska Loui

Livsvinst - 29 Nov 17 kl. 16:12

I dag är det exakt tre år sedan Loui kom till mig. Med andra ord också tre år sedan jag bodde i Spanien och jobbade som mäklare. Time flies… Älskade Loui.

Novemberdeppigt väder

Livsvinst - 28 Nov 17 kl. 13:44

Det här med november har aldrig riktigt varit min grej. Jag är otroligt lättpåverkad av väder och vind. Regn och mörker gör inget gott med mig.

Tittut

Livsvinst - 24 Nov 17 kl. 11:27

Det kan vara så att jag saknat att skriva. Det är så kan jag säga. Det har hänt så fruktansvärt mycket det här året.

Doris och Lola

Livsvinst - 23 Nov 17 kl. 08:38

Små och naggande goda. Hur tusan hamnade de hos oss egentligen? Vad gör man med en så liten häst?

Datenight

Livsvinst - 22 Nov 17 kl. 10:46

För första gången på evigheter så hade vi en oplanerad kväll igår. Vad passar då bättre än att unna sig en datenight med sin älskling? Sedan några veckor tillbaka har vi medryttare till hästarna och därmed två lediga dagar i veckan.

Cirkuslivet

Livsvinst - 21 Nov 17 kl. 13:05

”Bara” dryga året sedan jag sist skrev något här på bloggen. Och hjälp vad det hunnit hända saker. Både goda och mindre goda.

Amsterdam

Livsvinst - 24 Aug 16 kl. 13:34

Snipp snapp snut så var hela fem veckors semester slut. Att avsluta semestern med att rumla runt i Amsterdam var ett väldigt lyckat drag. Ja, vi var vansinnigt trötta när vi kom hem mitt i natten efter att flyget blev försenat att starta och sedan inte fick landa pga emergency situation… Nåja, roligare kunde man ha det uppe i luften än att undra om det var VI som hade en bomb på planet eller om det var en bomb på marken som gjorde det hela svårt att landa.