Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från TUMADRE - ung ensamstående tvåbarnsmamma

Liten storasyster och stor lillebror?

TUMADRE - ung ensamstående tvåbarnsmamma - 05 Jan 11 kl. 15:21

SVAR: Ja, de är ungefär lika långa. Alice är bara ett par centimeter längre, men det brukar inte märkas när man ser dem bredvid varandra. Det är inte sällan folk misstar dem som tvillingar (!), fastän det skiljer 1 år och 10 månader emellan dem. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

[PLUS] Fy fabia – vilket följsamt fordon

UNDERBARACLARA - 08 Apr 17 kl. 07:30

Liten blev stor redan hösten 2014 och i scoutdräkt har Skoda Fabia Combi nu också blivit en riktig...

"Ingen ska behöva se det min lillebror sett"

Nyhetspressen - 03 Apr 17 kl. 12:31

Amanda Söderberg Asplind, 19, vaknade av ett sms där det stod att hennes lillebror varit med i en bussolycka på väg till skolans skidresa. – Ingen människa ska behöva se det min lillebror och resten på bussen har sett. De får liksom inte ens titta på skräckfilm på bio än, säger Amanda..

Hemligheten bakom bröderna Boqvists succé: "Alltid haft nyckel till ishallen i Hedemora"

Nyhetspressen - 14 Feb 17 kl. 15:04

Familjen Boqvist från Hedemora i Dalarna har inte bara fått fram Jesper till Brynäs organisation. Även lillebror Adam är en stor hockeytalang, dock på backplats, och han har både blivit MVP i TV-pucken samt vunnit poängligan med landslaget i Tjeckien. Sporten tog ett snack med 16–åringen efter hemkomsten till Gävle..

Beyoncé intervjuar sin syster

Nyhetspressen - 10 Jan 17 kl. 21:49

I det senaste numret av tidningen Interview intervjuas artisten Solange av ingen mindre än storasyster Beyoncé. Tonen är avslappnad och familjär och Beyoncé inleder intervjun med att fråga Solange om hon är utmattad efter ett föräldramöte..

En stor liten MFF-vinnare

Nyhetspressen - 06 Jan 17 kl. 20:54

Felipe Marfull har spelat Skånecupen så länge han kan minnas..

Frida miste sin lillebror i tsunamin

Nyhetspressen - 26 Dec 16 kl. 06:01

När de reste till Thailand var de fyra förväntansfulla syskon – men bara tre av dem kom hem levande. För Frida Ström innebar tsunamin 2004 att hon förlorade sin lillebror samtidigt som hon själv blev svårt skadad..


Fler inlägg från TUMADRE - ung ensamstående tvåbarnsmamma

VIKTIGT MEDDELANDE!

TUMADRE - ung ensamstående tvåbarnsmamma - 02 Mar 11 kl. 17:13

De rätta domänerna för att läsa nya uppdateringar på min blogg är:http://tumadres.se och http://alltforforaldrar.se/tumadreAdressen http://tumadre.

Är detta vad som kallas egentid? Att sitta...

TUMADRE - ung ensamstående tvåbarnsmamma - 02 Mar 11 kl. 09:29

Är detta vad som kallas egentid? Att sitta på bussen, läsa city, äta smörgås och dricka kaffe efter ett sjukhusbesök? Känns bra i alla fall, inte minst för att jag varken fick äta frukost eller dricka något imorse inför ultraljudet.

Fläskkomplett? Fläskkotlett?

TUMADRE - ung ensamstående tvåbarnsmamma - 01 Mar 11 kl. 07:33

Alice berättade om en liten olyckshändelse som hade hänt på förskolan, pekade sedan på sin överläpp och frågade:- Har jag fått en fläskkomplett?- Nej, du har inte någon fläskkomplett, svarade jag. Inte en fläskkotlett heller, för det är mat.

Svar

TUMADRE - ung ensamstående tvåbarnsmamma - 28 Feb 11 kl. 19:06

Ni var ett par stycken som undrade vart den här muggen på bilden ovan kommer ifrån. Det ska ni få veta!Det var så att jag och Antonio fikade på ett mysigt café i Gamla Stan i höstas och jag blev förtjust i muggen som den varma chokladen serverades i.

Söndagsmys

TUMADRE - ung ensamstående tvåbarnsmamma - 28 Feb 11 kl. 07:29

Framåt kvällskvisten igår gick vi ner till affären och handlade hem lite smått och gott i form av nybakad baguette (som fortfarande var varm när jag plockade ner den i korgen - lyx!), ägg, skagenröra, räkor, lax, salami och cream cheese. Detta dukades upp inför TV-kvällen som skulle vara en avslutning på veckan.

Hmm... Vad kan detta vara?

TUMADRE - ung ensamstående tvåbarnsmamma - 27 Feb 11 kl. 18:23

Jag öppnade min anteckningsbok för jag skulle skriva inköpslista, men så såg jag en teckning. Aha! Det är Alice som har varit där och ritat...

Nova Star vårnyheter 2011

TUMADRE - ung ensamstående tvåbarnsmamma - 27 Feb 11 kl. 14:39

Jag har klickat hem några plagg ur Nova Star's vårkollektion till barnen. Ser framemot att de dimper ner i brevlådan när som helst nu i dagarna...

Ordning och reda

TUMADRE - ung ensamstående tvåbarnsmamma - 26 Feb 11 kl. 17:04

Alice hjälpte till med bäddningen imorse, men man skulle kunna tro att det är en vuxen som är ensam ansvarig för detta! Hon valde ut vilka sängkläder och kuddar det skulle vara och matchade allting med bra känsla. Vilken estetisk talang jag har till dotter!

Vi har bakat chokladbollar! De blir allra ...

TUMADRE - ung ensamstående tvåbarnsmamma - 26 Feb 11 kl. 16:17

Vi har bakat chokladbollar! De blir allra godast om man kör ingredienserna i mixer och doppar dem sedan i smält choklad innan man slutligen rullar bollarna i kokos.

Tidig födelsedagspresent till mig själv

TUMADRE - ung ensamstående tvåbarnsmamma - 26 Feb 11 kl. 10:29

Warm cotton, Original, Outdoor shower fresh, Shower fresh.Jag älskar CLEAN-parfymer och har hunnit förbruka ett gäng flaskor de senaste åren. Beställde nyligen hem fyra flaskor a'la 30 ml med olika dofter.

Innelista och utelista

TUMADRE - ung ensamstående tvåbarnsmamma - 25 Feb 11 kl. 18:38

Innelista+ Jag har varit på otroligt bra humör idag på jobbet för jag trivs så himla bra där!+ Min kollega hade bakat en jättegod kladdkaka med sin barngrupp som jag sedan fick smaka på i fikarummet.+ Alice och Antonio var glada och pigga när jag hämtade dem från förskolan trots att det blev en lång dag för dem.

Den tredje febern

TUMADRE - ung ensamstående tvåbarnsmamma - 23 Feb 11 kl. 12:45

Feberfri på bilderna, men nästintill lika sprallig även idagIdag (och imorgon) är vi hemma från jobb och förskola på grund av feber. Nu är det Antonio som har drabbats, men han är inte särskilt betagen trots en kroppstemperatur på över 39°c.- Men mamma, jag har inte alls feber.

Migrän

TUMADRE - ung ensamstående tvåbarnsmamma - 23 Feb 11 kl. 08:28

Javisst, var det en migränattack jag fick i måndags... En riktigt typisk sådan med allting inkluderat. En sakta smygande huvudvärk som bara blev värre och värre, och ju mer ljud runtomkring desto mer "tryckande" känsla.