Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Little Joe

Bokbloggar - 02 May 20 kl. 14:13

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Joe Rogan om miljonregnet med Spotify: “Det känns äckligt”

MMAnytt - 26 May 20 kl. 04:27

UFC-kommentatorn Joe Rogan har ingått i ett exklusivt avtal med Spotify som kommer göra honom till en mycket förmögen man. Hans podcast The Joe Rogan Experience (JRE) har kommit att bli en av de mest populära showerna på bland annat YouTube men kommer i framtiden endast att finnas hos den svenska streaming-jätten. Avtalet mellan Rogan och Spotify sägs enligt flera källor vara värd över 100 miljoner USD, vilket är över 1 miljard SEK.

Rekordsumman: så mycket är Joe Rogans Spotify-deal värd

MMAnytt - 21 May 20 kl. 08:40

UFC-kommentatorn Joe Rogan kommer att in dra in rekordsummor från sin exklusiva deal med musikjätten Spotify. Från och med den 1 september så kommer hans podcast The Joe Rogan Experience (JRE) att endast finnas på Spotifys plattform och för den exklusiviteten så kommer de att betala stora summor. Enligt Wall Street Journal är affären värd mer än 100 miljoner dollar, vilket blir ca.

Stora beskedet – om Joe Rogans podcast

MMAnytt - 19 May 20 kl. 21:59

Joe Rogan, 52, är kanske mest känd som expertkommentator för UFC inom MMA-världen. Men bortom sportvärlden har komikern och kampsportsprofilen kommit att bli en av nutidens mest inflytelserika röster – genom sin världsberömda podcast JRE. Joe Rogan Experience, som bjuder på allt från skämtsamt flum till intellektuella diskussioner, är en av de absolut mest populära poddarna i hela världen.

Joe Russo kommer skriva manus för Extraction 2

Feber.se - 05 May 20 kl. 10:00

Mer välkoreograferad action på ingång! Den actionspäckade Extraction med Chris Hemsworth i spetsen hade premiär 24 april och det verkar som att det hela kommer bli en ordentlig filmserie. Netflix har kommit överens med Joe Russo, som skrev manus för filmen, att börja plita på en uppföljare.

Nicholas Cage ska spela Joe Exotic i ny tv-serie

Feber.se - 05 May 20 kl. 08:00

Svårt att se någon mer passande Tiger King än Cage Variety rapporterar att Nicholas Cage har landat rollen som Joe Exotic i en kommande tv-serie som kommer att bli en spinoff på Netflix hyllade tv-serie Tiger King. Nicholas Cage har genom åren samlat på sig en rätt så brokig rollista och jag har svårt att se någon som passar bättre än den lite excentriske och egotrippade Joe Exotic. Den kommande tv-serien kommer att baseras på ett reportage i Texas Monthly med titeln Joe Exotic: A Dark Journey Into the World of a Man Gone Wild.

Joe Rogan svarar UFC – efter beskedet från Dana White

MMAnytt - 09 Apr 20 kl. 17:35

Kommer den folkkäre komikern och UFC-profilen Joe Rogan vara en av kommentatorerna under nästa veckas UFC 249? Det är en fortsatt het fråga inom MMA-världen. Rogan gick först ut och sade att han inte planerade att deltaga på den kontroversiella galan, som enligt uppgifter ska arrangeras på ett indianreservat i Kalifornien den 18 april – mitt under den rådande coronakrisen.

Hasbro släpper klassiska G.I. Joe gratis på Youtube

Feber.se - 30 Mar 20 kl. 11:00

Nostalgifest i karantän! Den klassiska tecknade serien G.I.


Fler inlägg från Bokbloggar

Säg nåt då!

Bokbloggar - 2 timmar sedan

Tiggarens hand

Bokbloggar - 2 timmar sedan