Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från UNDERBARACLARA

Lundell spelar på Takidas festival

UNDERBARACLARA - 26 Feb 15 kl. 10:52

Ulf Lundell, Hoffmaestro, Stiftelsen, Clawfinger, Electric Boys och Takida själva. Där har ni några av artisterna på Takidas egna festival Ljungarocken. Andra klara namn till festivalen, som arrangeras den 10-11 juli i Ljungaverk i Ånge kommun, är bland andra Smalare än Tord, Rubber Soul och Heavy Tiger. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Festival ska fira Israels utplåning

Nyhetspressen - 23 Mar 18 kl. 07:00

Under 2015 satte iranska myndigheter upp ett mål: Israel ska upphöra som stat innan år 2040. Nästa månad ska detta firas med en helt ny festival. Den så kallade Timglasfestivalen hålls den 21 april i Teheran och ska visa upp anti-israeliska ”konstverk”..

Wilmer X återförenas – ger sig ut på turné

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 10:33

Det klassiska Malmöbandet Wilmer X återförenas och ger sig ut på turné.Bandet spelar närmast på Sweden Rock Festival och ger därmed sin 1000:e spelning, skriver Sydsvenskan..

The Confusions till Kina – Spelar på Silk Road Indie Festival i Chengdu

Kulturbloggen - 22 Nov 17 kl. 11:07

The Confusions till Kina – Spelar på Silk Road Indie Festival i Chengdu. Ett pressmeddelande berättar: Under nästa vecka åker The Confusions västerut till Kina och staden Chengdu för att spela på festivalen ”Silk Road Indie Festival in Chengdu 2017″. Denna festival är en utveckling från 2016 års Ningbo Maritime Silk Road International Music Festival.

Iron Maiden klara för Sweden Rock Festival - Och Stockholm

Nyhetspressen - 13 Nov 17 kl. 14:10

Festivalen Sweden Rock i Blekinge verkar storsatsa nästa år. Nyligen blev det klart att Ozzy Osbourne kommer, och nu är även giganterna Iron Maiden bokade. Dessutom spelar bandet i Stockholm redan den 1 juni..

Persbrandts dubbelliv – lögnerna före kraschen: "Två telefoner, två liv"

Nyhetspressen - 09 Nov 17 kl. 19:05

Mikael Persbrandt har skapat ett nytt liv med kärleken Sanna Lundell och barnen.Efter år av missbruk, tumult och offentliga konflikter berättar han nu om den nya vändning hans liv tagit, i självbiografin "Så som jag minns det".Där berättar han också om lögnerna för Sanna Lundell – och hennes larm som blev början på räddningen:"Det sista året innan kraschen levde jag bokstavligen ett dubbelliv.

Sanna Lundell tar över "Karlavagnen"

Nyhetspressen - 11 Apr 17 kl. 14:55

Sanna Lundell blir ny programledare för "Karlavagnen" i P4. – Jag känner mig otroligt hedrad över att få göra detta, säger hon i ett pressmeddelande..

Vinden bar ord från Wiehe och Lundell

Nyhetspressen - 10 Apr 17 kl. 12:25

”Bry er om varandra”. Det var slutorden när Bertil Larsson (SÖS), vice ordförande i kommunstyrelsen, avslutade minnesstunden för offren för fredagens terrorattack i Stockholm på Rådhustorget i Trelleborg på måndagen..


Fler inlägg från UNDERBARACLARA

[PLUS] Spännande och magisk anime

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 12:15

Två tonåringar länkas samman på ett magiskt vis och byter kroppar med varandra.

[PLUS] Klaustrofobiskt drama

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 12:09

Dysfunktionella familjeband och surrealistiska målningar är framträdande inslag i det här polska...

[PLUS] Livfull skildring av Lenins resa

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 12:00

 Lenin var nog ­aldrig i länet, tror Folkbladets Mats Rosin som läst Catherine Merridales ”Lenins...

Skrapade i tv – storvinst till Bolidenbo

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 11:36

I morse blev det vinst till Bolidenbon Hamdi Al Hashedi, som kom till Sverige tillsammans med fru och barn för ett år sedan. För ett år sedan kom Hamdi Al Hashedi till Sverige. Tillsammans med fru och son hade de tagit sig från Jemen och Syrien, och bor nu i Boliden utanför Skellefteå.

Hon är universitetets nya biträdande rektor

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 10:55

Det är Anna Lindqvist som är lektor vid institutionen för tillämpad utbildningsvetenskap som är Umeå universitets nya biträdande rektor. – Det ska bli väldigt spännande att vara med och leda och utveckla en så fantastisk verksamhet som Lärarhögskolan.

Dubbla Jonasson i Tegs SK

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 10:50

Tegs SK meddelar via ett pressmeddelande att man förlänger kontraktet med forwarden Victor Jonasson. Han får sällskap av brorsan Alexander som ansluter från Björklövens J20-lag. – Alexander är en teknisk lirare som gillar att utmana och vi hoppas att han kan fortsätta att producera även på seniornivå.

Brr: så mycket ska påskvädret pendla

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 10:38

I morgon börjar påsken och det kommer att bli en omtumlande påsk enligt SMHI – vädermässigt. Längs kusten kommer temperaturen i länet hålla sig runt nollstrecket på dagarna. Men temperaturen kommer att sjunka till -8 grader natten mellan skärtorsdagen och påskafton.

Klart: Här är projekten som får naturvårdsbidrag

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 10:33

52 friluftslivs- och naturvårdsprojekt i Västerbotten får i år dela på 2,1 miljoner kronor. Det står klart när Länsstyrelsen i Västerbotten nu meddelar vilka som får Lona-bidrag. Det är 34 pågående och 18 nya projekt som får stöd från Lona, Lokala naturvårdssatsningen, som fördelas av Länsstyrelsen i Västerbotten.

[PLUS] Klart: Lövenforwarden får inte förlängt

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 10:19

En säsong i Björklöven. Nu får Joakim Högberg leta ny klubb. - Det är som det är, säger forwarden.

Västerbotten har flest höns i norra Sverige

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 10:08

Påsken står runt hörnet och då är det, som på andra svenska högtider, äggätardags. Då kan man undra varifrån äggen kommer. Till årets påskägg kommer hönan innan ägget, i alla fall i Västerbotten, som har flest höns av alla de fyra nordligaste länen.

[PLUS] Måste köra 130 mil för att hämta postpaketet

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 10:00

Köra 130 mil enkel väg för att hämta ett paket.

[PLUS] ”Vi har ansvar mot avsändaren”

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 10:00

Det säger Maria Ibsén, pressansvarig på Postnord.

[PLUS] Ekonomisk kris för konkurrenten

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 09:26

Sundsvall Hockey måste få in minst en miljon kronor innan månadsskiftet för att rädda föreningen,...

Umeåspelare på landslagsläger

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 09:24

P16- och P17-landslaget har kallat till Future Team-läger – med Umeå-inslag. Tre Umeåspelare och en Sunnanålirare är kallade till de respektive lägren. P17-landslaget samlas på Bosön den 19-21 april och där är Umeå FC Akademi-duon William Schultz och Ville Norrman samt Sunnanås Lucas Lindfors bland de 29 kallade spelarna.

Så gick L:s experiment att hitta nya politiker

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 09:19

Liberalerna i Västerbotten genomförde en valprocess med öppna nomineringar till de olika val. Har du någonsin funderat på att bli riksdagsledamot? Den frågan ställdes av Liberalerna till alla västerbottningar.