Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Posh24.se - Sveriges största kändissajt

Lyckas Kristen Stewart bära upp sin vågade jumpsuit?

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 04 Nov 12 kl. 16:59

Kristen Stewart såg uppseendeväckande ut på premiären av On The Road, som en del av AFI Fest i Hollywood igår, iklädd en vågad beskuren jumpsuit signerad Balenciaga by Nicolas Ghesquière. Den 22-åriga Twilight-stjärnan matchade sin utstyrsel med ett par klackar från Christian Louboutin. Väldigt få kan klara av att bära upp en sådan outfit, och KStew ska ha en eloge för ett modigt val, men frågan är - lyckas hon?Relaterade bildserierKStew fruktar för sitt liv... Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Prisbelönt företagares bästa tips: Med öppet sinne, en god portion ödmjukhet och en stark vilja att lyckas kommer du långt!

Nyhetspressen - 02 Dec 17 kl. 17:30

Det är inget nederlag att be om hjälp av andra, håll dig alert och utveckla ständigt din verksamhet - då kan du lyckas som företagare!.

Man åtalas för djurplågeri – sågade i oxars skallben

Nyhetspressen - 01 Dec 17 kl. 21:15

En lantbrukare i Oskarshamn hade två blodiga oxar i sitt stall. Det visade sig att han hade sågat av deras horn för nära huvudet och utan bedövning. Ingreppet gjorde att hornen började växa inåt.

Ulla, 72, ville hjälpa till – rånades på sitt kontokort

Nyhetspressen - 24 Nov 17 kl. 12:42

Det var en förmiddag som vilken som helst när 72-åriga Ulla Gillberg kom ut från City Gross och en bil stannade framför henne. Bilisten vevade ner rutan och frågade Ulla om vägen till Stockholm och hon ville mer än gärna hjälpa till, något som hon sedan skulle ångra, skriver Expressen. – Han var snäll och trevlig, och frågade efter vägen till Stockholm, säger Ulla Gillberg till Expressen.

Fem egenskaper som leder till lycka

Nyhetspressen - 12 Apr 17 kl. 05:00

Att lyckas här i livet kokar ner till fem egenskaper. Om du bemästrar dem är chansen inte bara stor att du får ett framgångsrikt liv med pengar på banken utan också en bra hälsa och många vänner, konstaterar forskare. Vad krävs för att nå framgång och lyckas med livet?

”Du måste ha pannben” – 8 tips till framgång

Nyhetspressen - 28 Mar 17 kl. 07:05

 Inspiration  Han är en av våra starkast lysande stjärnor på entreprenörshimlen. Shervin Razani är serieentreprenören som ständigt siktar mot nya mål. Här bjuder han på sina åtta bästa tips för att lyckas.

Man sågade ner grannens träd – döms

Nyhetspressen - 17 Feb 17 kl. 19:58

En 62-årig Malmöbo sågade ner tre träd för sina grannar. Grannarna polisanmälde tilltaget och mannens döms nu för grov skadegörelse. Han ska betala 87 000 kronor i skadestånd till grannarna, skriver Kvällsposten.

Hans vågade steget till eget

Nyhetspressen - 15 Feb 17 kl. 06:00

Efter flera år som anställd på NCC, Doka och Abetong vågade Hans Lindfors ta steget. Med en kollega startade han för drygt ett år sedan egna företaget Prefabsystem Syd. Och fick genom bland annat byggandet av ICON i Växjö en flygande start..

Märks Guds närvaro i våra församlingar?

Nyhetspressen - 06 Feb 17 kl. 00:01

Att vara kristen är inte i första hand att ha en abstrakt Gudstro och vissa kristna värderingar. Kristet liv handlar om att Kristus lever i mig. Att vara en kristen församling handlar om att vara ett Guds tempel, en plats där Kristus kan bo.

"Sharkwater"-filmaren Rob Stewart död

Nyhetspressen - 04 Feb 17 kl. 09:45

Den kanadensiske dokumentärfilmaren Rob Stewart är död, skriver flera branschmedier. Hans kropp hittades i vattnet utanför Floridas kust där 37-årige Stewart befann sig för att filma uppföljaren till sin uppmärksammade film "Sharkwater", skriver Variety.(TT).


Fler inlägg från Posh24.se - Sveriges största kändissajt

Låtarna som Hanna och Chris ska sjunga i finalen

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 06 Dec 17 kl. 06:21

Nu på fredag är det dags för finalen av "Idol". De två finalisterna Chris och Hanna ska sjunga tre låtar var i Globen. Efter semifinalen förra veckan kunde tittarna och fansen vara med och delta i låtvalet till en av de tre låtarna.