Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Blondinbella

Målbilder och sommarprojekt

Blondinbella - 08 Jul 19 kl. 10:39

Jag tog en helg off. Jag har sovit hur mycket som helst och varit mycket utomhus. Jag trodde ett tag att jag skulle bli sjuk för jag har tryckt bort en förkylning sedan i maj (att det ens är möjligt!) men det kommer inget. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Intressant tvodd-ämne

Bloggkommentatorerna - 22 May 14 kl. 19:33

Blev väldigt lockad att lyssna/se på senaste avsnittet av Ebba och Kittys tvodd, när jag läste det här. Är helt inne på Ebbas linje. Vill inte nätverka, egoboosta, gräva i mitt inre, jobba på en framtoning, förändra smått och stort och sätta upp målbilder.

Domaren såg reklam i stället för målbilder

Nyhetspressen - 20 Mar 13 kl. 16:36

Målet dömdes bort två gånger om – för att sedan godkännas. Anledningen: måldomaren hade reklam på sina skärmar. ”Att vara så nära ett felbeslut är så klart inte bra”, säger Mikael Ahlström, Hockeyligans domarchef.

Bilbarnstolen

Prinsessans Dagbok - 01 Nov 11 kl. 18:35

Nu har H monterat in babyskyddet i bilen. Det känns ju bra att veta att man kan få med sig bebis hem från BB. Det är faktiskt en av mina målbilder, att lämna BB med babyskyddet och lilla bebis i.

Maxad bollfrans

Husmusen - inredning och design på nätet - 15 Jul 11 kl. 13:06

När jag gjorde min dagliga surfrunda sprang jag på den här fina DIY-idén hos Maria på Husligheter. Bollfrans deluxe. Modell maxi.

Det där med målbilder

Bokbloggar - 14 Jun 11 kl. 10:00

Sommarprojekt

Bokbloggar - 25 May 11 kl. 19:52

Om att ge sig själv en chans.

BEAUTIFULONES - 24 Feb 11 kl. 22:05

Den här låten sitter jag och traglar med just nu - Socker, enligt mig den enda bra från Kents Vapen och Ammunition-platta. Eftersom det låter så fruktansvärt illa kollade jag runt på youtube efter fina covers på den. För att få lite inspiration och motivation, helt enkelt (ni vet, målbilder - "en dag kan det där vara jag!


Fler inlägg från Blondinbella

Locket på

Blondinbella - Igår: 18:45

Innan jag gick på semester var min hjärna fullproppad. Så mycket intryck under våren, så många arbetstimmar, lite sömn.

Sommarredo med VaccinDirekt

Blondinbella - Igår: 17:00

I samarbete med VaccinDirekt Nu är det sommar och vi spenderar mer tid utomhus och många åker till sommarställen ute i naturen. Där jag bor på Lidingö kryllar det verkligen av fästingar och i sommar har vi faktiskt fått plocka några efter att jag och barnen har lekt utomhus.

Franska

Blondinbella - i förrgår: 22:06

Det har verkligen varit en lugn dag här. Charlotte stannade kvar under eftermiddagen för lite pool-häng och jag åkte iväg för manikyr. Sedan har jag läst i princip hela kvällen.

Club 55 och Le Cave

Blondinbella - i förrgår: 10:28

Igår kom Charlotte hit, det blev ett intensivt dygn. Långlunch på Club 55 från 14-18, snabbt hem igen för att duscha och sedan vidare till Tigrr för middag, Cucina på Byblos för efterrätt och sedan Le Cave för att dansa. Fantastiskt roligt.

Första dagen utan barn

Blondinbella - 16 Jul 19 kl. 00:25

Första dagen här utan barnen. Jag stannade i sängen till två, skrev upp mål och tankar. Sedan blev det 90 minuters massage på Hotel De Paris inne i St Tropez följt av shopping inne på de franska apoteken.

Nystart av 2019

Blondinbella - 14 Jul 19 kl. 21:25

Imorgon åker barnen hem till sin pappa. Vi har haft en fantastisk vecka tillsammans och nästa måndag är dom tillbaka. Lovisa och Lisa flyger hem med dom och sedan flyger Lovisa tillbaka.

Lördag i Frankrike

Blondinbella - 13 Jul 19 kl. 22:07

Lördag idag och vi har haft en mysig dag hemma vid poolen. Vi har i princip haft badkläder på oss sedan vi vaknade men vid 18 gjorde vi oss ordning för att åka in mot St Tropez för att äta middag på BanH Hoi.

Cabane Bambou och Joakim Lundell

Blondinbella - 12 Jul 19 kl. 23:23

Idag vände vi på rutinerna och körde en dag på stranden och lunch ute. Vi drog till Cabane Bambou efter frukost för att hänga på stranden och äta lunch på deras Beach club. Väldigt härligt!

Semesterlunken är här

Blondinbella - 11 Jul 19 kl. 22:08

Det är torsdag idag men jag var helt säker på att det var onsdag. Nu har vi verkligen rutinerna inne här borta, det tar ju ett tag innan man hittar nya på ett nytt ställe. Och jag är en person som behöver rutiner för att må bra.

Albert, barnens bästa mattelärare

Blondinbella - 11 Jul 19 kl. 17:00

I samarbete med Albert Barnen har sommarlov och i höst börjar Gillis skolan. Han ser så mycket fram emot det. Jag märker redan nu att han vill börja förbereda sig, det kommer naturligt att han läser och räknar mer.

Glass på Barbarac

Blondinbella - 10 Jul 19 kl. 22:58

Nu har jag haft semester i en vecka och jag är inne i en perfekt lunk. Jag har kommit ner i varv men ändå hittat en bra balans med jobb. Några samtal och mail om dagarna samt mina sociala medier.

Ett bra team

Blondinbella - 10 Jul 19 kl. 13:38

Det är faktiskt ett väldigt skönt upplägg att ha det såhär på semester. Att åka själv med barnen till ett semesterhus men att ha hjälp på plats. Lisa hjälper till med huset och Lovisa med barnen.

Dag 1 i huset

Blondinbella - 09 Jul 19 kl. 17:47

Första dagen i huset! Sovmorgon, frukost på terassen, bad i poolen, jag tog en promenad innan det blev för varmt ute och hittade världens bästa träningstrappa. Lunch på terassen bestående av vattenmelon, feta, spenat och mozzarella, siesta, bad vid stranden, föning hos frisören och snart ska vi iväg på middag.

Frankrike

Blondinbella - 09 Jul 19 kl. 00:26

Äntligen är vi här. Flygresan med barnen gick supersmidigt. Gillis kollade på film, myste och Sally gjorde videor på sig själv med hjälp av sin ipad.

Målbilder och sommarprojekt

Blondinbella - 08 Jul 19 kl. 10:39

Jag tog en helg off. Jag har sovit hur mycket som helst och varit mycket utomhus. Jag trodde ett tag att jag skulle bli sjuk för jag har tryckt bort en förkylning sedan i maj (att det ens är möjligt!