Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från FCF på direkten

Mölndals IF – 6B

FCF på direkten - 08 Apr 12 kl. 14:04

Bilden är lånad Mölndals IF:s hemsida. Så här tippar FCF-bloggen 6B 2012. . . Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Lennart, 84, flyttade till äldreboende – tvingas amputera benen

Nyhetspressen - 15 Nov 17 kl. 11:19

Under åtta års tid vårdade Malin Hammarström sin dementa pappa Lennart i hans hem i Lindome i Mölndals kommun. Man när Lennart bröt höften efter att ha fallit hemma fick han komma till Fässbergshemmets korttids- och äldreboende för rehabilitering. Något som Malin Hammarström ångrar bittert, det rapporterar Expressen.

Polisen lovar att besöka Mölndal 30 gånger under 2017

Cornucopia? - 11 Feb 17 kl. 12:21

Polisens arbete med att komma närmare medborgarna via den nya polisorganisationen fortsätter framåt med stormsteg. Myndigheten har nu - svart på vitt - lovat att besöka Mölndal och Mölndals Centrum hela 30 gånger under 2017 i ett sk medborgarlöfte.Nära Mölndals Centrum.

Gravid kvinna avled på sjukhus

Nyhetspressen - 13 Jan 17 kl. 20:42

En gravid kvinna avled på Mölndals sjukhus efter att ha kommit in med kräkningar och huvudvärk till akuten men fått vänta över natten på en undersökning.Nu har sjukhuset Lex Mariaanmält händelsen – och utredningen ska visa om dödsfallet kan ha orsakats av platsbrist, skriver SVT Väst. .

Lokala nyårsrevyer på gott och ont

Nyhetspressen - 09 Jan 17 kl. 12:51

20-årsjubilerande Falkenbergsrevyn skapar glittrande show med musik, medan Mölndals- revyn vårdar den lokala vinkeln. Lis Hellström Sveningson ser 2016 glida förbi i revyform..

Brand i flerfamiljshus i Kållered

Nyhetspressen - 19 Oct 16 kl. 04:58

Nio personer fick under natten evakueras från ett flerfamiljshus i Kållered i Mölndals kommun, efter att det börjat brinna i byggnaden. - Det handlar om en glödbrand och rökfyllda lägenheter. Boende har evakuerats, säger Gunnar Skaven, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten, till TT.

Man svårt knivskuren i Mölndal

Nyhetspressen - 18 Oct 16 kl. 23:21

En man har knivskurits svårt utanför en restaurang på Mölndals torg. - Han fördes blödande med ambulans till sjukhus, säger polisens presstalesperson Ulla Brehm, till SVT Väst. Flera vittnen pekade ut en man i 20-årsåldern som gripits vid spårvagnshållplatsen i Mölndals centrum.

Rakade underliv – fick sparken

Nyhetspressen - 02 Sep 16 kl. 20:12

En kvinna som arbetade som vikarie på en gruppbostad i Lindome i Mölndals kommun bestämde sig för att raka underlivet på en kvinnlig boende. När arbetsgivaren fick reda på det fick vikarien sparken..

Alexandra Mezhers familj överklagar dom

Nyhetspressen - 30 Aug 16 kl. 15:48

Alexandra Mezher, 22, jobbade ensam på HVB-hemmet då hon knivhöggs till döds. Gärningsmannen dömdes till rättspsykiatrisk vård för grovt vållande till annans död i tingsrätten. Förra veckan överklagade åklagaren domen – nu har även Alexandra Mezhers familj gjort det, skriver Mölndals-Posten..

Ingvar Oldsberg tvingas ta elchocker

Nyhetspressen - 25 Mar 16 kl. 06:09

Ingvar Oldsberg har under en tid haft problem med hjärtflimmer, och var under gårdagen inlagd på Mölndals sjukhus för att få en elstöt som skulle få hjärtat att slå i takt igen. För läkarna är det en helt vanlig rutinåtgärd. Men just denna patient är allt annat än vanlig.

Nytt i Mölndal!

FCF på direkten - 16 Mar 16 kl. 10:24

Mölndal som väl inte direkt outat sina nyförvärv hittills har i alla fall använt flera nya spelare i Södercupen. Abdoulie Deen från Mölnlycke IF är onekligen ny. Deen är en offensiv och lurig spelare som passar bra in i Mölndals sätt att spela fotboll.


Fler inlägg från FCF på direkten

NY HEMSIDA!!! NY ADRESS!

FCF på direkten - 05 Feb 17 kl. 17:13

rastaochdalla.se Där har ni lokalfotbollen numera efter en sammanslagning med Rastas blogg!

Lucka 18 – Daniel Karlsson

FCF på direkten - 18 Dec 16 kl. 07:39

Efter flera år i Öckerö så står det klart att du tränar Jonsered 2017, hur kommer det sig att det inte blir vinrött som du numera är ganska synonym med och hur hamnade du i Jonsered?

Lucka 16 – Cornelis Leckborn

FCF på direkten - 16 Dec 16 kl. 21:32

Efter en fantastisk säsong med nästan femtio mål i tävlingsmatcher, hur har din eftersäsong varit, telefon gått varm och provspelen flödat över? Och hur tänker du inför nästa år? Eftersäsongen har varit ganska så lugn.

Lucka 15 – Oskar Andersson

FCF på direkten - 15 Dec 16 kl. 00:01

Tjenare Dalla och FCF-bloggen! Först och främst, riktigt kul att vi får vara del av julkalendern. Vi är tacksamma för detta och tror på stor succé när FCF-bloggen och Götaholmaren nästa år kör en superblogg.

Lucka 14 – Peter Reitz!

FCF på direkten - 14 Dec 16 kl. 00:01

För någon vecka sedan kom beskedet att du lämnar Kärra, en klubb du har nära hjärtat och där du länge haft en viktig plats i truppen. Varför lämnar du, och vad tror du att du kommer sakna mest?

Lucka 13 – André Kapella

FCF på direkten - 13 Dec 16 kl. 04:36

Du blev en av sillyfönstrets bästa värvningar när du i veckan bestämde dig för att lämna Kungsbacka för att spela med Finlandia nästa år, håller du med och vad kommer det sig att det blev Finlandia? Det får vi se i okt 2017 om det vart någon bra värvning. Finlandia är nära och bra.

Lucka 12 – Josef La Carrubba!

FCF på direkten - 12 Dec 16 kl. 13:55

I en av lokalfotbollens yngsta div IV-styrelser är du en otroligt viktig person både som sportchef men framförallt i ditt engagemang kring och för klubben, varifrån kommer all kärlek till Gårda och har det varit självklart sen du kom till föreningen att ge så mycket tid och energi till klubben?

Lucka 11 – Klubbdöden. Del III.

FCF på direkten - 12 Dec 16 kl. 00:27

FÖRBUNDET Nu har vi ramlat igenom vad den enskilda spelaren och de enskilda klubbarna kan göra för att motarbeta klubbdöden. Nu landar vi då rimligen på vad jag tycker vi kan förvänta oss av förbundet och deras arbete. Detta är ju inte helt enkelt.

Lucka 10 – Klubbdöden. Del II.

FCF på direkten - 10 Dec 16 kl. 23:49

Lär gärna lucka nio först för att förstå. KLUBBEN Under de åren jag spelat seniorfotboll har det hänt massvis. 2000 isch kom jag upp i seniorlaget i Väster och har sedan dess representerat Väster, Habo, Smögen, Älvsborg och under längst tid FCF.

Lucka 9 – Klubbdöden del I.

FCF på direkten - 09 Dec 16 kl. 21:28

Det har väl aldrig varit mer aktuellt än just nu. Klubbdöden. Skogen, Lindholmen, Kaverös, Guldringen, Fadini är bara några av alla klubbar som jag mött i FCF genom åren som inte finns kvar längre.

Lucka 8 – Kristofer Landahl

FCF på direkten - 09 Dec 16 kl. 16:14

Efter flera år i Styrsö som avslutades med att du lämnade klubben i somras tar du dig nu an Partille i 4A, dina känslor just nu inför nästa säsong och finns det några likheter mellan lagen du tränat tidigare och Partille?

Lucka 7 – Danny-Jay Höglund

FCF på direkten - 07 Dec 16 kl. 21:58

Efter flera år som fotbollsnomad så startar du 2017 för samma klubb som 2016, det var längesen för din del, vad kommer det sig att du hoppat runt så mycket(Lekstorp, Rannebergen, Askim, Bergsjö, Styrsö, Stenkullen) och varför ser du ut att bli Angered IS trogen ytterligare en säsong?

Lucka 6 – Andreas Nilsson!

FCF på direkten - 06 Dec 16 kl. 23:18

Jag skulle kunna räkna upp, fem-sex klubbar du haft kontakt med under denna sillyn, till slut landade det på Älvsborg där du får assistera Adej kommande säsong, vad kommer det sig att du hamnar där och vad tror du det kommer sig att så många lag jagat dig?

Lucka 5 – Daniel Natanaelsson

FCF på direkten - 05 Dec 16 kl. 23:30

Efter flera år som spelande sportchef tar du över FCF som spelande tränare eller och hur gick den utnämningen till? Ja, det är en väldigt bra fråga. Många spelare i föreningen önskade en ny röst efter tre år med Jan och två år med Stefan ihop med Jan.