Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Människor som går iväg – en novellsamling av Jörgen Löwenfeldt

Bokbloggar - 07 Dec 17 kl. 08:06

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Vi behöver flera frälsnings-bloggar

apg29 - 03 Apr 18 kl. 04:25

Läsarmejl av Jörgen Milton Jag känner att vi behöver flera bloggar i Sverige som visar vägen till frälsning genom Jesus Kristus. För ett tag sedan ledde Herren mig att starta en blogg som i första hand vänder sig till sökare och nyfrälsta. Många gånger använder vi ett "kristet" språk som är svårt för ofrälsta att förstå, därför behövs det fler bloggar såsom Apg29, som förklarar evangeliet på ett lättfattligt sätt.

Det här är inte vad pamparna tänkt sig

Nyhetspressen - 01 Apr 18 kl. 21:58

Mora vann igen och leder med 3-1 i matcher mot Leksand.Karlskrona leder med 3-1 i matcher mot Timrå.SHL-bossen Jörgen Lindgren gnisslar tänder.

Slipper kvala – Lyckeby upp i högsta ligan

Nyhetspressen - 29 Mar 18 kl. 15:25

Glöm kvalspelet. Lyckeby BTK är redan klara för spel i pingisligan nästa säsong. – Det var aldrig någon tvekan, jublar ordföranden Jörgen Kjellson.

Nordmarker på näst högsta posten

Nyhetspressen - 23 Mar 18 kl. 15:35

Sedan några veckor tillbaka är den före detta Säffle FF-ordföranden Jörgen Nordmarker ny vice ordförande i Värmlands fotbollsförbund. Hans främsta mål är att göra idrotten till en tydligare del av samhället..

Therese Johaug krossade Björgen

Nyhetspressen - 19 Mar 18 kl. 13:35

Therese Johaug är på väg tillbaka – och det med besked.Skandalstjärnan har krossat självaste Marit Björgen på gemensamma intervallsträningar. – Jag var tvungen att le lite då jag såg hur långt före Therese var på enkla övningar, säger landslagsåkaren Ragnhild Haga till Aftenposten.

Pärmäkoski visste tidigt att det skulle bli hennes dag – Björgen: ”Hon var ett snäpp bättre”

Nyhetspressen - 17 Mar 18 kl. 15:40

Att slå Björgen i spurten känns underbart, säger Krista Pärmäkoski efter karriärens tredje världscupseger på Faluns klassiska tia. På söndag avslutas säsongen med en jaktstart, där Pärmäkoski får jaga ledande norskor..

Seger för Krista Pärmäkoski! Besegrade Björgen i hisnande spurtduell

Nyhetspressen - 17 Mar 18 kl. 12:02

Efter säsongens sämsta insats följde en av de absolut bästa. Krista Pärmäkoski tog karriärens tredje världscupsseger då hon spurtslog Marit Björgen på Faluns 10 kilometer klassiskt..

JUST NU: Knäcker Björgen i rysaren

Nyhetspressen - 17 Mar 18 kl. 12:02

Krista Pärmäkoski gjorde "det omöjliga".På upploppet spurtade hon ner giganten Marit Björgen.– Det var en grym känsla, säger finskan i segerintervjun.

”Drömlottning för alla United-fans”

Nyhetspressen - 16 Mar 18 kl. 14:38

Nu är den färdiglottad, kvartsfinalomgången i Champions League. Matcherna blir som följer: Barcelona-Roma, Sevilla-Bayern München, Juventus-Real Madrid och Liverpool-Manchester City. – Jag är redan arg, säger Jürgen Klopp.

Björgen ryter ifrån: ”Det ska inte ske”

Nyhetspressen - 12 Mar 18 kl. 12:23

Holmenkollen blev en publikfest som delvis spårade ur.Svensken Daniel Rickardsson fick bland annat öl slängd på sig.– Det som hände med honom är inte bra, säger Marit Björgen till Dagbladet.


Fler inlägg från Bokbloggar

Theorin hjärta Fantasy

Bokbloggar - 05 Apr 18 kl. 08:33

Vårens feelgoodpraliner

Bokbloggar - 05 Apr 18 kl. 07:59

Kopparkaffekvarnen

Bokbloggar - 05 Apr 18 kl. 07:00