Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

Mårts: "Jag känner mig själv underkänd"

Nyhetspressen - 18 May 12 kl. 06:46

Han fick in 16 storstjärnor från NHL. Målet var solklart: VM-guld. Men i natt stod förbundskapten Pär Mårts som en förlorare - efter att Tre Kronor blivit utslaget i kvartsfinal av Tjeckien. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Johan Forssell (M): ”En exempellöst illa utformad lagstiftning”

Nyhetspressen - 13 Jul 18 kl. 17:59

Inom loppet av en vecka har två domstolar hunnit underkänna den nya gymnasielagen. Nu vill Johan Forssell, migrationspolitisk talesperson för Moderaterna, ställa Socialdemokraterna till svars..

Ny dom underkänner gymnasielagen

Nyhetspressen - 13 Jul 18 kl. 16:56

Även Migrationsdomstolen i Stockholm underkänner den så kallade gymnasielagen. Därmed har två av landets fyra berörda domstolar sagt nej till den hårt kritiserade lagen..

Nytt bakslag för gymnasielagen – underkänns av Migrationsdomstolen i Stockholm

Nyhetspressen - 13 Jul 18 kl. 15:55

Den nya gymnasielagen som ska ge ensamkommande unga en ny chans att stanna i Sverige underkänns av Migrationsdomstolen i Stockholm. Lagen anses strida mot överordnade lagar och blir därför oanvändbar..

Just nu: Bil körde in i träd – förare svårt skadad

Nyhetspressen - 13 Jul 18 kl. 07:03

En bil har kört av vägen tidig i Dalsjöfors. Föraren har förts till sjukhus med ambulanshelikopter..

Ny lag underkänns – "får inte tillämpas"

Nyhetspressen - 06 Jul 18 kl. 14:06

Gymnasielagen mötte hård kritik från flera instanser. Trots det valde regeringen att driva igenom lagförslaget som var tänkt att ge ensamkommande unga med avslag en ny chans. Men nu har en första dom slagit fast att lagen inte går att tillämpa.

Löfvens stora bakslag: ”Måste vara rekord”

Nyhetspressen - 06 Jul 18 kl. 18:52

Majoriteten av de 9 000 ensamkommande afghanerna kommer att utvisas – trots den nya gymnasielagen.Det kan bli resultatet om Migrationsöverdomstolen gör samma bedömning som Migrationsdomstolen i Malmö nu gjort.– Sex dagar efter att den här lagen har trätt i kraft så har den nu underkänts av en domstol.

Juridik: Migrationsdomstol underkänner gymnasielagen

Nyhetspressen - 06 Jul 18 kl. 11:23

En ung asylsökande man från Irak har fått avslag på sin ansökan om uppehållstillstånd där han åberopade gymnasielagen, skriver Migrationsdomstolen i Malmö i ett pressmeddelande. Avslaget har att göra med att mannen inte kunnat styrka sin identitet. Enligt rätten är lagen bristfällig och går inte att tillämpa..

Migrationsdomstolen i Malmö underkänner gymnasielagen

Nyhetspressen - 06 Jul 18 kl. 12:32

Den hett omdebatterade gymnasielagen underkänns av migrationsdomstolen i Malmö. Enligt domstolen är lagen så bristfällig att den inte får tillämpas..


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

Ateism kan förbjudas i Egypten – ses som ett hot mot landet

Nyhetspressen - 5 timmar sedan

Att inte tro på gud kan bli förbjudet i Egypten. Landets parlament förbereder en lag som gör det olagligt att vara ateist, och åtalen för hädelse har ökat..

Vännens rörande gest till Avicii – i direktsändning

Nyhetspressen - 5 timmar sedan

”Lotta på Liseberg” avslutades med Aviciis superhit ”Without you” – publiken ställde sig upp och formade händerna till hjärtan.  Det var Sandro Cavazza som stod för sången – han sjöng på inspelningen och var med och skrev låten tillsammans med Tim Bergling.  – Det är en världshit liksom, den ligger etta på Svensktoppen.

Kraftigt åskväder över Göteborg

Nyhetspressen - 5 timmar sedan

Ett intensivt åskoväder drog på måndagskvällen in över Göteborg. Räddningstjänsten har även fått in flera larm om bränder i Göteborgsområdet till följd av ovädret..

Därför ska du inte köpa piratkopior utomlands

Nyhetspressen - 6 timmar sedan

Nu i semestertider kan det vara lätt att lockas av billiga fynd utomlands. Men ser du inte upp kan det stå dig dyrt – och i värsta fall skada din hälsa..

Döms till fängelse efter VM-kuppen

Nyhetspressen - 6 timmar sedan

Mitt under brinnande VM-final sprang fyra personer inklädda polisuniform in på planen.Aktivistgruppen Pussy Riot har tagit på sig planstormningen.Nu har en av dem dömts till 15 dagars fängelse, uppger nyhetsbyrån Reuters..

Man skjuten i Malmö

Nyhetspressen - 6 timmar sedan

Vid halv tio sköts en man i stadsdelen Rosengård i Malmö.Polisen anträffade mannen skottskadad utomhus..

Åhus: Är en rättighet lika med gnäll?

Nyhetspressen - 6 timmar sedan

Angående ”gnället” i Kristianstadsbladet. Ska Peter Johanssons uttalanden i Kristianstadsbladet ses som ett försök att tysta ner de medborgareliga rättigheterna att lämna synpunkter till de myndigheter som har som funktion att bedriva tillsyn och tillse att de lagar som riksdagen beslutat om upprätthålls? Eller är de ett verk av en artikelförfattare vars objektivitet kan ifrågasättas?.

Larm om skottlossning vid Rosengårds centrum

Nyhetspressen - 6 timmar sedan

En skottlossning har inträffat vid Rosengårds centrum..

Trump kritiseras hårt på hemmaplan efter mötet med Putin

Nyhetspressen - 7 timmar sedan

Flera republikanska politiker kritiserar USA:s president Donald Trump efter måndagens historiska möte med Rysslands president Vladimir Putin. – Presidenten måste förstå att Ryssland inte är vår vän, säger representanthusets talman Paul Ryan..

Beskedet: värmeböljan håller i sig

Nyhetspressen - 7 timmar sedan

Upp mot trettio grader och strålande sol – det är vad nordöstra Skåne kan förvänta sig under veckan. Värmeböljan ser ut att hålla sig kvar i ännu en vecka..

”Sveriges återvinning av fosfor måste börja ta fart”

Nyhetspressen - 7 timmar sedan

DN DEBATT 17/7. Fosfor är livsavgörande för produktionen av mat. Det är en ändlig resurs som Sverige under årtionden kastat bort genom att inte ta vara på avloppsslam.

Wiland hjälte – efter omdiskuterad straff

Nyhetspressen - 7 timmar sedan

Hammarby har inte vunnit en allsvensk match på två månader.Borta mot Elfsborg fick stockholmarna med sig en poäng.Men det kunde slutat värre – Johan Wiland blev stor hjälte när han knep Issam Jebalis straff i slutminuten..

Moderaterna vill stoppa gymnasielagprövningar

Nyhetspressen - 7 timmar sedan

Moderaterna kräver att Migrationsverket stoppar prövningarna av ensamkommande unga enligt den nya gymnasielagen tills dess att Migrationsöverdomstolen prövat lagen, vilket SVT Nyheter först rapporterade..