Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Prinsessans Dagbok

MOVEMBER

Prinsessans Dagbok - 31 Oct 12 kl. 07:26

Movember närmar sig! Vet ni vad det är? Movember är en internationell organisation som jobbar för att öka medvetandet kring männens hälsa med speciell fokus på prostatacancer / prostatakreft. I November odlar tusenvis av män mustasch för att belysa ämnet och för att vandra runt som en påminnelse om detta. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Här är Frölundas Movember-tröja

Nyhetspressen - 13 Nov 17 kl. 18:45

Frölundas Movember-tröjor är här.När laget ställs mot Linköping den 25 november så kommer man varken att spela i grönt eller rött – utan i en tröja med 50 nyanser av grått.– Vi ville ha en annorlunda design det här året, säger Frölundas presschef Peter Kymmer..

Filipstads IF samlade in 45 044 kronor till Movember

Nyhetspressen - 01 Dec 15 kl. 16:08

"Fantastiskt! Vilket engagemang – jag är mållös".

”De andra skrattar åt min mustasch”

Nyhetspressen - 27 Nov 15 kl. 14:44

Movember snart över – Frölunda toppar dubbelt.

Driver med Lundqvist: "Vem är 'Hank'...?"

Nyhetspressen - 25 Nov 15 kl. 12:55

GÖTEBORG. Hockeystjärnorna Henrik och Joel Lundqvist samlar in pengar till cancerforskningen. Nu har deras "Movember"-kampanj fått spridning – i New York.

Movember 2015

Andreas Jansson - 09 Oct 15 kl. 13:44

Då var det snart dags för Movember! Och det här året så kommer jag faktiskt delta, då jag inte har råd att donera. Vi måste alla ställa upp!

Movember - då kör vi!

Holmgrens innebandy - 01 Nov 13 kl. 15:36

Med risk att skrämma bort en del läsare... Kommer varje fredag ladda upp en bild på min mustasch(?) för att ni ska få se hur den utvecklar sig.

Joina oss!

Holmgrens innebandy - 30 Oct 13 kl. 15:34

Är med i Uppsalas hetaste team i Movember, Uppsala Runt. Joina oss, donera lite kosing och framförallt - odla en grym mustasch! Bilder på min fagra feja utlovas både här i bloggen och på Movembersidan.


Fler inlägg från Prinsessans Dagbok

ILLAMÅNDE I VECKA 37..

Prinsessans Dagbok - 06 Oct 14 kl. 08:42

Åh som jag vill ha en glad härlig blogg. Där det inte osar av trötthet eller dåligt tålamod. Men så är det inte just nu.

HÖSTIG SÖNDAG!

Prinsessans Dagbok - 05 Oct 14 kl. 18:58

Dagen idag har delvis varit jobbig psykiskt som höggravid men avslutades med god höststroganoff med fina familjen och en skön höstprommis. Nu är jag i balans igen – skönt!

LÖRDAGSMYS!

Prinsessans Dagbok - 04 Oct 14 kl. 14:34

a href=”http://prinsessansdagbok.com/wp-content/uploads/IMG_0756.jpg”> Glad lördag!

MORGONBESTYR

Prinsessans Dagbok - 03 Oct 14 kl. 11:03

Godmorgon från oss! Early up  idag för att öppna åt elektrikern. Pengarna rullar ut för varje timme som går jag har så många saker vi behöver ordna inför vintern.

HOPPAS VI SES SNART!

Prinsessans Dagbok - 02 Oct 14 kl. 14:26

Soooligt och ljust ute idag – check! Det blev minst sagt stressigt idag med jordmorbesök. E fastnade i möte och vi sparkade och småsprang jag och barnen.

MYSIGASTE BESÖKET!

Prinsessans Dagbok - 02 Oct 14 kl. 08:58

OKTOBERSELFIE

Prinsessans Dagbok - 01 Oct 14 kl. 12:44

Morgonselfie på oss tre, eller fyra som barnen envisas med eftersom piiip bor i min mage… Hej oktober! Vi har hunnit vara en sväng på centret och köpa lite lunch för vi väntar fiiiinbesök av Sessan och hennes dotter. Jag har varit uppe och mätt Elians socker typ all night samtidigt som jag kissat över tio gånger fast jag inte dricker, hur går det an?

F R I E N D S F O R E V E R !

Prinsessans Dagbok - 30 Sep 14 kl. 18:23

Idag hade vi sån tur att vi fick morgonbesök av Henrik och Vilde. Sen har det lekts hos oss och vi fick oss en liten tur i skogen också. Sötaste ungarna!

S M I L E !

Prinsessans Dagbok - 30 Sep 14 kl. 09:08

Godmorgon soliga tisdag! Igårkväll var jag en sväng på modningsakupunktur på Colosseum SPA och jag sov sen som en prinsessa men bara en kisspaus. Rekord!

HÖSTKRAM!

Prinsessans Dagbok - 29 Sep 14 kl. 14:39

Härliga höst! Barnen är som änglar idag och är bara söta mot varandra. Mor njuter!!

SKÖTVÄSKA – CHECK!

Prinsessans Dagbok - 29 Sep 14 kl. 10:57

Det känns overkligt att vi ska ha skötväska / stellebag igen. Tur det gått många år emellan sen sist så man tycker blöjor är riktigt söta igen. Det går snabbt de blöjåren också… Ella ville sluta när hon var ett år men det var mitt i vintern så hon var dryga två år när vi gjorde slag i saken.

BARN ÄR LIVET!

Prinsessans Dagbok - 28 Sep 14 kl. 17:30

Kusinmys! Igår var vi bjudna på pizza och bad hos Bestemor så snälla Tante Heidi badade med alla barnen sen åt vi massa god hemmalagad pizza. Jag åt mer än på länge och samma hunger sitter i idag..

HAPPY WEEKEND!

Prinsessans Dagbok - 27 Sep 14 kl. 10:33

MOM ON THE GO

Prinsessans Dagbok - 26 Sep 14 kl. 12:18

DJÄVULSDANSEN & TRÖTT KROPP

Prinsessans Dagbok - 25 Sep 14 kl. 16:09

Imorse vid frukosten föll plötsligt en stor björk utanför oss. Det har stått en megabjörk och en megatall utanför terassen som plågat E med allergi om våren och mig med alla björkfrön som bokstavligen virvlat omkring inomhus så snart man har fönster eller dörrar öppna. Tallen ska vi inte ens tala om.