Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från vimmelmamman

Magen ur fas.....

vimmelmamman - 05 Jan 11 kl. 06:49

Magen har pajjat ihop lite. Som tarmcancerpatient blir man direkt rädd att det är något med cancern. Jag har fruktansvärd magknip och har suttit på toa halva natten. Känner mig matt och svag idag och magknipet som kommer och går. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Klurig fas i livet

Blondinbella - 11 Apr 19 kl. 10:17

God morgon! … Jag har ett litet pirr i kroppen som får mig glad. Allt i kärlekslivet har varit så komplicerat på senare tid men nu börjar saker och ting klarna och jag vågar släppa efter och njuta av pirret.

Tvingades gå med sitt döda barn i magen åtta dagar

Nyhetspressen - 11 Apr 19 kl. 07:00

Katti hade kommit halvvägs i graviditeten när hennes barn dog i magen..

Magen styr världen

Bokbloggar - 08 Apr 19 kl. 17:21

Val hade 40 kilo plast i magen

Nyhetspressen - 18 Mar 19 kl. 11:18

En val som svepts upp på land i Filippinerna hade 40 kilo plastskräp i magen..

Skidbacke och tryffelpizza

Magdalena Graaf Blogg - 04 Jan 19 kl. 18:24

Vilken sista dag! Wow, magen har återhämtat sig. Solen sken Snön var fantastisk och backen typ en timma lång Carbonara och varm choklad.

Hotell går in i ny fas med ny regi

Nyhetspressen - 09 Oct 18 kl. 08:32

Efter en omfattande ansiktslyftning har Hotell Kronobäck gått in i en ny fas och nu driver Andreas Radovic verksamheten vidare tillsammans med vännerna Henrik Ingvarsson och Robert Stuxberg..

Man anträffad knivskuren i magen – förd till sjukhus

Nyhetspressen - 19 Aug 18 kl. 04:56

En man i 30-årsåldern blev knivskuren i magen i en bostad utanför Kungsbacka under lördagsnatten. En annan man kunde gripas under odramatiska former.– Den målsägande mannen har förts till Sahlgrenska sjukhus, säger Per Sahlgren, vakthavande befäl vid polisen i västra Götaland.

Kvinna knivskuren i magen

Nyhetspressen - 12 Aug 18 kl. 08:26

En ung kvinna har knivskurits i magen och armen i centrala Göteborg under söndagsmorgonen.Polisen rubricerar händelsen som försök till mord.Gärningsmannen är fortfarande på fri fot..

Ung kvinna knivskuren i magen

Nyhetspressen - 12 Aug 18 kl. 08:36

Strax efter halv fem på söndagsmorgonen knivskars en ung kvinna i magen och armen i centrala Göteborg. Polisen utreder nu händelsen som mordförsök..

Snorkeltur i ubåt och toalettenring som halsband

Magdalena Graaf Blogg - 06 Jul 18 kl. 13:56

Natt ifrån helvetet. Måste ha fått i mig något dåligt igårkväll. Jag har frossat, spytt och haft de värsta kramperna i magen på över 20 år.


Fler inlägg från vimmelmamman

Välkommen till min nya blogg!

vimmelmamman - 06 May 13 kl. 20:12

Mitt första inlägg.

Vimmelmamman vinglar vidare....

vimmelmamman - 23 Feb 11 kl. 22:03

Äntligen! som Fylking skulle sagt. Äntligen byter jag bloggplattform till den något mer estetiska och gränslöst mycket mer obegränsade wordpress.

Den dagliga kollen...

vimmelmamman - 23 Feb 11 kl. 11:28

Ibland kan det kännas förmätet att gnälla över hur man ser ut. Men när utsidan inte matchar insidan blir det svårt för människor att förhålla sig. Jag är inte bilden av cancer.

Den här tiden...

vimmelmamman - 22 Feb 11 kl. 20:23

Lennox sover och Threst är på soptippen. Klockan är bara 20.15 och allt är undanplockat, tyst förutom på diskmaskinen tysta surr från nedervåningen, och alldeles, alldeles lugnt.

Liten blir stor....

vimmelmamman - 22 Feb 11 kl. 11:52

Liten blir stor. Resonemangen förändras. Kompisar tas hem efter dagis och Teletubbies lockar inte alls längre.

Punkprint....

vimmelmamman - 21 Feb 11 kl. 11:37

Vännerna Jonas och Pontus från Punkprint.se lämnar en tavla på canvastyg jag beställd. Den är helt underbar och i måtten 70x100.

Ett klappande hjärta...

vimmelmamman - 19 Feb 11 kl. 18:57

Jag får många frågor om behjärtansvärda ändamål. Att skriva, puffa och prata om allt möjligt. Och jag har insett att jag måste välja med omsorg för att inte tappa min trovärdighet.

En ulv i fårakläder....

vimmelmamman - 18 Feb 11 kl. 12:15

"Man kan inte kämpa ihjäl en skugga. Man dödar den med ljus" (Sigrid Siwetz)Så sant. Det är så nära en sanning man kan komma när det handlar om cancer.

En uppdatering..

vimmelmamman - 17 Feb 11 kl. 11:42

Lennox målar sitt rum i lördagsNi är många mammor härinne. Cancersjuka, friska, unga  och gamla men framför allt mammor. Ibland vill ni veta hur det går för Lennox.

Att vila....

vimmelmamman - 16 Feb 11 kl. 15:09

Foto: Malin Bondeson. Gaygalan. Miss Divine & Miss FluffyÅh vad jag saknar att få vila.

Gumman i lådan..

vimmelmamman - 15 Feb 11 kl. 15:31

Fotograf: Evis RenanderMed jämna mellanrum stämmer jag av mitt läge med en "Gubben i lådan". Idag är en sådan dag."Gumman i lådan, gumman i lådan, vad har du för dig, sover du?

Allas vårt hjärta.....

vimmelmamman - 14 Feb 11 kl. 11:24

Jag 1984Det är alla hjärtans dag och eftersom ni är en del av mitt hjärta så vill jag bara skicka en hälsning. Jag vet ju att denna dag går i kommersalismens tecken men det är fint att tänka på andra. Det är en gnistande kall vinterdag.

Just ja....

vimmelmamman - 13 Feb 11 kl. 16:44

Det är söndag och jag har fullt schema. Jag hoppas jag blir förlåten och fjäskar bort detta alldeles för korta inlägg med att lotta ut 8 biljetter till dundersuccén "Hur långt når Alfons" för barn mellan sisådär 4-8Datum: Söndagen 20/3 Klockan 15:00Plats: Boulevardteatern, Götgatan 73Maila isabel@boulevardteatern.se senast fredag  och skriv Vimmelmamman i ämnesraden så plockar hon ut de med bäst motivering.

Citat jag "mött"

vimmelmamman - 12 Feb 11 kl. 18:04

Jag har under åren i cancerträsket träffat på och blivit stärkt men också sänkt av andra cancerkollegors citat. För det mesta stärkt men självklart är det tungt när en bloggkollega förlorar kamnpen och försvinner. Jag ska här, nedan, stapla lite citat, uttryck och intryck, meningar och funderingar jag mött på.

Oväntat möte....

vimmelmamman - 11 Feb 11 kl. 13:41

Det är sen kväll när jag tar mig från Panos Emporios 25-års jubileum. Det är lögn i fan att få tag på taxi bilar. Sverige har ju bestämt sig för att överraska oss alla med det där vita som kallas snö.