Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från vimmelmamman

Magen ur fas.....

vimmelmamman - 05 Jan 11 kl. 06:49

Magen har pajjat ihop lite. Som tarmcancerpatient blir man direkt rädd att det är något med cancern. Jag har fruktansvärd magknip och har suttit på toa halva natten. Känner mig matt och svag idag och magknipet som kommer och går. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Ligga på magen

Foki - 15 Mar 18 kl. 21:30

God natt från Zelda! ♥(a.k.

Person uppges skjuten i magen

Nyhetspressen - 05 Apr 17 kl. 20:15

En person uppges ha skjutits i magen i Karlskoga..

Vaccinframgång mot rotavirus

Nyhetspressen - 30 Mar 17 kl. 08:36

Ett värmetåligt rotavirus-vaccin som testats i Niger visar på goda resultat, enligt en dansk fas 3- studie publicerad i the New England Journal of Medicine..

[PLUS] Sparkade sin gravida partner i magen

UNDERBARACLARA - 01 Feb 17 kl. 13:55

En man i 25-årsåldern sparkade sin gravida partner i magen. Vid ett annat tillfälle slet han henne...

Fest med guldduvor och fjärilar i magen

Nyhetspressen - 15 Jan 17 kl. 17:24

Historiens vingslag tar sig många uttryck. På Knutgillets trotjänare i form av guldduvor för lång och trogen tjänst. Hos nykomlingarna som fjärilar i magen inför entrén i det anrika gillet..

Ny fas påbörjad i slaget om Mosul

Nyhetspressen - 30 Dec 16 kl. 09:27

Drygt två månader efter att slaget om den Irakiska storstaden inleddes kontrollerar IS fortfarande halva staden..

Fas 3 är borta – men många är ännu fast

UNDERBARACLARA - 11 Nov 16 kl. 20:00

Det finns arbeten och det finns arbeten. Den här regeringen har nu suttit i två år drygt och har gjort en del bra saker på arbetsmarknaden. Fas 3 är formellt borta, men många, många är fast i det som kalla Jobb-och utvecklingsgarantin.

"Idol"-Rebecka: "Jag mår bättre"

Nyhetspressen - 26 Oct 16 kl. 10:48

"Idol"-deltagaren Rebecka Karlsson drabbades av kramper i magen i måndags och lades in på sjukhus, men nu mår hon bättre. I ett videoklipp, publicerat på programmets officiella Instagramkonto, berättar hon för tittarna vad hon drabbats av: en infektion som har satt sig i magen.(TT).

Tonåring knivskuren i magen

Nyhetspressen - 30 Sep 16 kl. 05:32

En tonåring blev knivskuren i magen vid ett bråk i centrala Uppsala i natt. Larmet kom strax före klockan 4. - Vi har spärrat av och tagit in någon person till förhör.


Fler inlägg från vimmelmamman

Välkommen till min nya blogg!

vimmelmamman - 06 May 13 kl. 20:12

Mitt första inlägg.

Vimmelmamman vinglar vidare....

vimmelmamman - 23 Feb 11 kl. 22:03

Äntligen! som Fylking skulle sagt. Äntligen byter jag bloggplattform till den något mer estetiska och gränslöst mycket mer obegränsade wordpress.

Den dagliga kollen...

vimmelmamman - 23 Feb 11 kl. 11:28

Ibland kan det kännas förmätet att gnälla över hur man ser ut. Men när utsidan inte matchar insidan blir det svårt för människor att förhålla sig. Jag är inte bilden av cancer.

Den här tiden...

vimmelmamman - 22 Feb 11 kl. 20:23

Lennox sover och Threst är på soptippen. Klockan är bara 20.15 och allt är undanplockat, tyst förutom på diskmaskinen tysta surr från nedervåningen, och alldeles, alldeles lugnt.

Liten blir stor....

vimmelmamman - 22 Feb 11 kl. 11:52

Liten blir stor. Resonemangen förändras. Kompisar tas hem efter dagis och Teletubbies lockar inte alls längre.

Punkprint....

vimmelmamman - 21 Feb 11 kl. 11:37

Vännerna Jonas och Pontus från Punkprint.se lämnar en tavla på canvastyg jag beställd. Den är helt underbar och i måtten 70x100.

Ett klappande hjärta...

vimmelmamman - 19 Feb 11 kl. 18:57

Jag får många frågor om behjärtansvärda ändamål. Att skriva, puffa och prata om allt möjligt. Och jag har insett att jag måste välja med omsorg för att inte tappa min trovärdighet.

En ulv i fårakläder....

vimmelmamman - 18 Feb 11 kl. 12:15

"Man kan inte kämpa ihjäl en skugga. Man dödar den med ljus" (Sigrid Siwetz)Så sant. Det är så nära en sanning man kan komma när det handlar om cancer.

En uppdatering..

vimmelmamman - 17 Feb 11 kl. 11:42

Lennox målar sitt rum i lördagsNi är många mammor härinne. Cancersjuka, friska, unga  och gamla men framför allt mammor. Ibland vill ni veta hur det går för Lennox.

Att vila....

vimmelmamman - 16 Feb 11 kl. 15:09

Foto: Malin Bondeson. Gaygalan. Miss Divine & Miss FluffyÅh vad jag saknar att få vila.

Gumman i lådan..

vimmelmamman - 15 Feb 11 kl. 15:31

Fotograf: Evis RenanderMed jämna mellanrum stämmer jag av mitt läge med en "Gubben i lådan". Idag är en sådan dag."Gumman i lådan, gumman i lådan, vad har du för dig, sover du?

Allas vårt hjärta.....

vimmelmamman - 14 Feb 11 kl. 11:24

Jag 1984Det är alla hjärtans dag och eftersom ni är en del av mitt hjärta så vill jag bara skicka en hälsning. Jag vet ju att denna dag går i kommersalismens tecken men det är fint att tänka på andra. Det är en gnistande kall vinterdag.

Just ja....

vimmelmamman - 13 Feb 11 kl. 16:44

Det är söndag och jag har fullt schema. Jag hoppas jag blir förlåten och fjäskar bort detta alldeles för korta inlägg med att lotta ut 8 biljetter till dundersuccén "Hur långt når Alfons" för barn mellan sisådär 4-8Datum: Söndagen 20/3 Klockan 15:00Plats: Boulevardteatern, Götgatan 73Maila isabel@boulevardteatern.se senast fredag  och skriv Vimmelmamman i ämnesraden så plockar hon ut de med bäst motivering.

Citat jag "mött"

vimmelmamman - 12 Feb 11 kl. 18:04

Jag har under åren i cancerträsket träffat på och blivit stärkt men också sänkt av andra cancerkollegors citat. För det mesta stärkt men självklart är det tungt när en bloggkollega förlorar kamnpen och försvinner. Jag ska här, nedan, stapla lite citat, uttryck och intryck, meningar och funderingar jag mött på.

Oväntat möte....

vimmelmamman - 11 Feb 11 kl. 13:41

Det är sen kväll när jag tar mig från Panos Emporios 25-års jubileum. Det är lögn i fan att få tag på taxi bilar. Sverige har ju bestämt sig för att överraska oss alla med det där vita som kallas snö.