Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från UNDERBARACLARA

Maggie Smiths sista ”Downton”-säsong

UNDERBARACLARA - 02 Mar 15 kl. 16:44

Nästa säsong av ”Downton Abbey” blir Maggie Smiths, eller Lady Granthams, sista, skriver Variety. Den femte säsongen av det hyllade kostymdramat avslutades nyligen och det spekuleras i att den sjätte säsongen blir seriens sista. Om det visar sig att serien fortsätter efter det så blir det utan Maggie Smiths läppsnörpande rollfigur. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Tv-serien ”Downton Abbey” blir långfilm

Nyhetspressen - 13 Jul 18 kl. 18:38

Den populära tv-serien ”Downton Abbey” blir långfilm. Senare i sommar påbörjas produktionen och flera av skådespelarna från det brittiska kostymdramat medverkar..

Bekräftat: Downton Abbey blir långfilm

Nyhetspressen - 13 Jul 18 kl. 16:52

Efter sex säsonger fick världen lov att ta farväl till den aristokratiska familjen Crawley och dess tjänstefolk. Men under fredagen kom en efterlängtad nyhet för den som saknat godset Downton och dess karaktärer – Downton Abbey bli långfilm..

Video: Jimmie Smiths preview av UFC Fight Night 131

MMAnytt - 31 May 18 kl. 12:38

På fredag äger UFC Fight Night 131 rum i Utica, New York. I huvudevenemanget ställs toppbantamviktarna Jimmie Rivera och Marlon Moraes mot varandra i en match som mycket väl kan ge vinnaren en titelchans. Rivera bär med sig en 20 matcher lång vinstsvit, varav fem UFC-segrar, in i matchen med Moraes – Som kommer från en brutal knockoutvinst över topp 10-rankade Aljamain Sterling.

Johan Croneman: Den bästa historielektion om Mellanöstern jag fått

Nyhetspressen - 19 Mar 18 kl. 11:55

Sverigedemokraterna har fått med sig så gott som alla svenska partier på sin komplett historielösa sida. För att förstå skeenden som flyktingkrisen och terrorattentatet i Stockholm krävs insikt i Mellanösternkonflikterna, och Michael Smiths dokumentär ”Dödliga fiender” är en viktig historielektion..

Maggie Nelson: Blått

Bokbloggar - 16 Mar 18 kl. 11:33

Klart för ny säsong av Stranger Things

Nyhetspressen - 01 Dec 17 kl. 18:10

Den hyllade tv-serien Stranger Things får ytterligare en säsong, bekräftar nu strömningsjätten Netflix. Och kanske blir det även en fjärde om man frågar brödraparet Matt och Ross Duffer som skapat serien..

Klart för tredje säsong av ”Vår tid är nu”

Nyhetspressen - 22 Nov 17 kl. 12:32

Det historiska dramat ”Vår tid är nu” är klart för en tredje säsong. Manusteamet bakom serien, som bland annat tidigare gjort SVT-serien ”Fröken Frimans krig”, kommer även leda arbetet med den nya säsongen..

Klart med ny säsong av "Vår tid är nu"

Nyhetspressen - 22 Nov 17 kl. 10:05

Här är glädjebeskedet för alla fans: det blir en tredje säsong av ”Vår tid är nu”. Planerad premiär är 2019 i SVT. ”Den kärlek som också vår yngre publik visat serien gör det särskilt roligt att kunna bjuda på ytterligare en säsong och få berätta vidare om vår familj under en otroligt spännande och omvälvande tid i Sverige”, säger Anna Croneman, programchef för drama på SVT.

Önskelistan inför nästa säsong – här är spelarna Öis jagar

Nyhetspressen - 12 Nov 17 kl. 06:00

Efter det säkrade kontraktet i superettan så siktar Öis betydligt högre än kval nästa säsong. Nu kan GP avslöja stora delar av klubbens önskelista. – Vi har en lista på spelare vi söker men det är inget vi kommenterar i media, säger ordföranden Joacim Nordh..


Fler inlägg från UNDERBARACLARA

[PLUS] Spännande och magisk anime

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 12:15

Två tonåringar länkas samman på ett magiskt vis och byter kroppar med varandra.

[PLUS] Klaustrofobiskt drama

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 12:09

Dysfunktionella familjeband och surrealistiska målningar är framträdande inslag i det här polska...

[PLUS] Livfull skildring av Lenins resa

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 12:00

 Lenin var nog ­aldrig i länet, tror Folkbladets Mats Rosin som läst Catherine Merridales ”Lenins...

Skrapade i tv – storvinst till Bolidenbo

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 11:36

I morse blev det vinst till Bolidenbon Hamdi Al Hashedi, som kom till Sverige tillsammans med fru och barn för ett år sedan. För ett år sedan kom Hamdi Al Hashedi till Sverige. Tillsammans med fru och son hade de tagit sig från Jemen och Syrien, och bor nu i Boliden utanför Skellefteå.

Hon är universitetets nya biträdande rektor

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 10:55

Det är Anna Lindqvist som är lektor vid institutionen för tillämpad utbildningsvetenskap som är Umeå universitets nya biträdande rektor. – Det ska bli väldigt spännande att vara med och leda och utveckla en så fantastisk verksamhet som Lärarhögskolan.

Dubbla Jonasson i Tegs SK

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 10:50

Tegs SK meddelar via ett pressmeddelande att man förlänger kontraktet med forwarden Victor Jonasson. Han får sällskap av brorsan Alexander som ansluter från Björklövens J20-lag. – Alexander är en teknisk lirare som gillar att utmana och vi hoppas att han kan fortsätta att producera även på seniornivå.

Brr: så mycket ska påskvädret pendla

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 10:38

I morgon börjar påsken och det kommer att bli en omtumlande påsk enligt SMHI – vädermässigt. Längs kusten kommer temperaturen i länet hålla sig runt nollstrecket på dagarna. Men temperaturen kommer att sjunka till -8 grader natten mellan skärtorsdagen och påskafton.

Klart: Här är projekten som får naturvårdsbidrag

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 10:33

52 friluftslivs- och naturvårdsprojekt i Västerbotten får i år dela på 2,1 miljoner kronor. Det står klart när Länsstyrelsen i Västerbotten nu meddelar vilka som får Lona-bidrag. Det är 34 pågående och 18 nya projekt som får stöd från Lona, Lokala naturvårdssatsningen, som fördelas av Länsstyrelsen i Västerbotten.

[PLUS] Klart: Lövenforwarden får inte förlängt

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 10:19

En säsong i Björklöven. Nu får Joakim Högberg leta ny klubb. - Det är som det är, säger forwarden.

Västerbotten har flest höns i norra Sverige

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 10:08

Påsken står runt hörnet och då är det, som på andra svenska högtider, äggätardags. Då kan man undra varifrån äggen kommer. Till årets påskägg kommer hönan innan ägget, i alla fall i Västerbotten, som har flest höns av alla de fyra nordligaste länen.

[PLUS] Måste köra 130 mil för att hämta postpaketet

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 10:00

Köra 130 mil enkel väg för att hämta ett paket.

[PLUS] ”Vi har ansvar mot avsändaren”

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 10:00

Det säger Maria Ibsén, pressansvarig på Postnord.

[PLUS] Ekonomisk kris för konkurrenten

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 09:26

Sundsvall Hockey måste få in minst en miljon kronor innan månadsskiftet för att rädda föreningen,...

Umeåspelare på landslagsläger

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 09:24

P16- och P17-landslaget har kallat till Future Team-läger – med Umeå-inslag. Tre Umeåspelare och en Sunnanålirare är kallade till de respektive lägren. P17-landslaget samlas på Bosön den 19-21 april och där är Umeå FC Akademi-duon William Schultz och Ville Norrman samt Sunnanås Lucas Lindfors bland de 29 kallade spelarna.

Så gick L:s experiment att hitta nya politiker

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 09:19

Liberalerna i Västerbotten genomförde en valprocess med öppna nomineringar till de olika val. Har du någonsin funderat på att bli riksdagsledamot? Den frågan ställdes av Liberalerna till alla västerbottningar.