Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Martin Molin letar efter den perfekta tonen i Marble Machine X

Feber.se - 28 Oct 19 kl. 15:20

Lite eftermiddagsnörderi Förra veckan släppte Martin Molin inte bara ett avsnitt av Wintergatan Wednesday, utan två! I det nyare avsnittet får vi följa när Martin försöker hitta den punkt de fallande kulorna ska landa på vibrafonsplattorna för att generera den perfekta tonen. I vanlig ordning hittar ni fler avsnitt av Wintergatan Wednesday på Wintergatans Youtube-kanal samt bland de inlänkade artiklarna. Läs vidare och kommentera: https://feber. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Wayback Machine samarbetar med Cloudflare

Feber.se - 19 Sep 20 kl. 17:00

För arkiveringen av gamla sajter Internet Archives Wayback Machine har mer än 468 miljarder webbplatser lagrade och snart kommer det bli fler. Internet Archive har nämligen ingått ett samarbete med Cloudflare för att öka antalet arkiverade webbplatser. Samarbetet innebär att Wayback Machine kommer få en kopia av sajter som använder Cloudflares Always Online-service.

Aston Martin presenterar rejäl racing-simulator

Feber.se - 15 Sep 20 kl. 18:00

Ja. Tack. För den som har lite för mycket pengar, gillar simulatorer och diggar Aston Martin finns nu denna skapelsen.

Att baka St Martin croissanter på museum i Poznan

Freedomtravel - 14 Sep 20 kl. 06:00

Vi har fått prova att baka St Martin croissanter på museum i Poznan. Så, vad är då St Martin croissanter? Det tänkte vi berätta om i dagens inlägg.

Henry Catchpole kör Aston Martin DB5 Goldfinger Continuation

Feber.se - 10 Sep 20 kl. 20:00

Blir din för tre miljoner dollar Tidigare i veckan kunde vi se när Mr JWW spanade in den nybyggda James Bond-DB5:an. Här får vi istället se när Henry Catchpole kör bilen. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Sebastian Vettel ska köra för Aston Martin nästa år

Feber.se - 10 Sep 20 kl. 16:40

Ersätter Sergio Perez I maj skrev vi att Sebastian Vettel skulle sluta köra för Ferrari när årets säsong var över. Men han ska ju självklart inte sluta köra helt än, och nu får vi reda på vilket som blir hans nya stall - Aston Martin. Sebastian ersätter mexikanaren Sergio Perez och blir stallkamrat med Lance Stroll.

Aston Martin DB5 med riktiga Bond-prylar

Feber.se - 08 Sep 20 kl. 15:00

Fräck! För två år sedan skrev vi att Aston Martin skulle bygga 25 stycken James Bond-versioner av den klassiska modellen DB5. Komplett med prylar den hemliga agenten använt sig av.

Häng med in i Aston Martins fabrik

Feber.se - 31 Aug 20 kl. 19:00

Så blir Vantage till I den här dokumentärfilmen från Welt Documentaries får vi hänga med till fabriken där Aston Martin tillverkar modellen V8 Vantage. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Martin Molin finjusterar Marble Machine X

Feber.se - 19 Aug 20 kl. 16:30

Lite eftermiddags-ASMR Idag är det onsdag och det betyder inte bara att det är internationella dagen för humanitärt arbete, utan även att Martin Molin släppt ett nytt avsnitt av den evigt intressanta videoserien Wintergatan Wednessday. Den här gången pillas det rejält med olika delar av det massiva instrumentet och i vanlig ordning är det rätt stimulerande att titta på. I vanlig ordning hittar ni fler avsnitt av Wintergatan Wednesday på Wintergatans Youtube-kanal samt bland de inlänkade artiklarna.


Fler inlägg från Feber.se

Dansk musik åter på YouTube igen

Feber.se - 3 timmar sedan

Hurra! I somras skrev vi att dansk musik plockats bort från YouTube då man inte kunde komma överens om upphovsrättsersättning till artisterna. Nu har videotjänsten och rättighetsorganisationen Polaris ingått ett nytt avtal och musiken är tillbaka - hurra!

Säg hej till Sackboy i Sackboy: A Big Adventure

Feber.se - 3 timmar sedan

LittleBigPlanet-avstickaren släpps Sumo Digital har släppt en video om kommande Sackboy: A Big Adventure där vi får säga tjenixen till Sackboy, som vi kommer få tillbringa en hel del kvalitetstid med i det kommande plattformspelet. Sackboy: A Big Adventure släpps 19 november till både PS4 och PS5. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Steve från Minecraft kommer till Super Smash Bros Ultimate

Feber.se - 3 timmar sedan

Med vänner! Har du spelat massvis med Super Smash Bros Ultimate och tänkt att det skulle vara perfekt att peta in Steve från Minecraft? Då hade undertecknad kallat dig för en regelrätt tokstolle, men undertecknad skulle haft fel.

Snart kan Google Assistant vänta i telefonköer åt dig

Feber.se - 4 timmar sedan

Så att du kan göra något vettigare under tiden Den här artikeln har något inbäddat i sig, troligen ett videoklipp. Se klippet. I samband med att Google igår presenterade sina nya Pixel-modeller så visade man även upp en ny funktion till telefon-appen som man kallar för "On Hold".

Mer om Ford Mustang Cobra Jet 1400

Feber.se - 4 timmar sedan

Häng med bakom kulisserna Fords eldrivna Mustang Cobra Jet 1400 är det galnaste tillverkaren har tryckt ur sig på länge. I det här klippet får vi hänga med bakom kulisserna en sväng och se hur den blev till. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Super Mario Bros. 35 ute nu!

Feber.se - 4 timmar sedan

Visa vem som är bäst på Super Mario Hur bra är du på Super Mario Bros. till NES? Då bör du visa det i nya Super Mario Bros.

Times släpper klassikern Digital LCA på nytt

Feber.se - 5 timmar sedan

Om du tröttnat på smarta klockor Timex har börjat släppa nyutgåvor på en del av sina klassiska modeller och nu kommerd digitalklockan Timex Digital LCA i en nyutgåva. Det handlar om en klocka som ursprungligen släpptes 1987. Då räknades digitalklockor som nymodigheter.

Timex släpper klassikern Digital LCA på nytt

Feber.se - 5 timmar sedan

Om du tröttnat på smarta klockor Timex har börjat släppa nyutgåvor på en del av sina klassiska modeller och nu kommerd digitalklockan Timex Digital LCA i en nyutgåva. Det handlar om en klocka som ursprungligen släpptes 1987. Då räknades digitalklockor som nymodigheter.

Microsoft presenterar ny mus, tangentbord och numpad

Feber.se - 5 timmar sedan

Gulligt! Microsoft har inte bara visat upp lite nya datorer under dagen, utan även lite nya tillbehör. Mer specifikt en ny mus, nytt tangentbord och en trådlös numpad som kan vara kalas för folk som älskar att knappa in siffror.

Crossplay kommer till Apex Legends nästa vecka

Feber.se - 5 timmar sedan

Och nytt event drar igång i samma veva I somras blev det känt att Apex Legends kommer få crossplay-stöd under hösten och nu har vi fått reda på när systemet kommer börja testas. 6 oktober kommer crossplay börja betatestas och detta betyder att spelare på PS4, Xbox One och PC kommer kunna lira tillsammans. Crossplay kommer aktiveras automatiskt, men det kommer finnas möjlighet att stänga av det om man vill.

BMW presenterar X2 M Mesh Edition

Feber.se - 6 timmar sedan

Fräsar till din bil lite M Mesh Edition är namnet på en ny specialversion av BMW X2 och så här ser den ut. Paketet erbjuds till X2 sDrive28i och X2 xDrive28i och här har man blandat in en del från M Sport X samtidigt som M Sport Exterior, Shadowline och Extended Shadowline-paketen är standard. Man kan välja mellan fem olika lackalternativ - Alpine White, Brooklyn Grey Metallic, Phytonic Blue Metallic, Black Sapphire Metallic och Sunset Orange Metallic.

Marshall släpper ny version av sina Major-hörlurar

Feber.se - 6 timmar sedan

Major IV utlovar 80 timmars batteritid och har stöd för trådlös laddning Marshall har släppt en ny version av sina klassiska Major-hörlurar och dessa utlovar en batteritid på upp till 80 timmar. Marshall Major IV har dessutom fått stöd för den trådlösa laddnings-standarden Qi. Det innebär bland annat att man skulle kunna ladda hörlurarna via mobiltelefoner som stödjer omvänd laddning, det vill säga mobiltelefoner som går att använda som powerbanks med stöd för trådlös laddning.

Grönlands is smälter snabbare än vad den gjort på 12.000 år

Feber.se - 6 timmar sedan

Kan vara helt borta om 1000 år Forskare skriver i en nyligen publicerad forskningsrapport i Nature att Grönlands istäcke nu smälter snabbare än vad det har gjort de senaste 12.000 åren. Baserat på sina undersökningar tror forskarna att avsmältningen från Grönland kan leda till att världens havsnivåer höjs med mellan 2 - 10 centimeter till nästa århundrade om isen på Grönland fortsätter att smälta i den nuvarande takten.

Audi har startat rejset för att komma ikapp Tesla

Feber.se - 7 timmar sedan

Herbert Diess pratar om Artemis-projektet Herbert Diess som är vd för Volkswagen och ordförande i Volkswagen Group pratade nyligen på det årliga mötet om Audis framtid. Där tog han bland annat upp Artemis-projektet och att Audi nu har startat rejset för att komma ikapp Tesla. Artemis handlar om en fullt autonom bil som ska komma 2024 och troligtvis handlar det om en vidareutveckling av konceptet Aicon som vi först såg 2017.

Spelmedier tycker till om singleplayer i Star Wars: Squadrons

Feber.se - 7 timmar sedan

EA verkar ha levererat ett bra Star Wars-spel igen! I morgon är det dags att kasta oss in i diverse farkoster från Star Wars-universumet och skjuta på varandra. Star Wars: Squadrons kommer nämligen släppas då, men redan nu får vi reda på hur singleplayerkampanjen är.