Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från FCF på direkten

Matcher idag. Del II.

FCF på direkten - 24 Sep 11 kl. 10:53

5A Finlandia-Vardar >>> Vardar har redan säkrat seriesegern och grattis till det. Finlandia kan klättra lite till nu på slutet men lär ändå inte vinna idag. Men kanske kryzz? TIPS: Oavgjort. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Idag lyssnar 750 elever på Mozart

Nyhetspressen - 30 Sep 16 kl. 06:06

Idag tar runt 750 elever och lärare i årskurs 3-6 del av Gävle Symfoniorkesters skolkonserter i Alandica. Ålands landskapsregerings satsning gör det möjligt för elever att få ta del av symfoniorkestermusik på hemmaplan. Skolkonserterna ingår som en del av ett treårigt samarbete mellan Ålands landskapsregering och Gävle Symfoniorkester.

Svar till frågestund – Del II

Foki - 20 Aug 13 kl. 13:20

Nu har det blivit dags för den andra svarsdelen till min och Rickys frågestund. Älsklingen är tyvärr upptagen med andra saker idag och kan inte vara med på att svara, men han har lovat att vara med i nästan del. ^^ Om ni missade del 1 så kan ni kina här.

Intervju med fystränare Sjögren

MrMadhawk.se - största fristående hockeybloggen - 06 Jun 13 kl. 13:31

Han har haft en hel del veckor på sig att bli varm i kläderna.Nu var det dags för frågestund, så fystränaren, smålänningen Freddie Sjögren, blev lite smågrillad under dagen idag.Så här lät det.

Årets tränarintervju - del 2

MrMadhawk.se - största fristående hockeybloggen - 23 Jun 12 kl. 14:50

Då kör vi ut del 2 i årets tränarintervju.Efter att ni fick mer bakgrund om vem Ulf Taavola egentligen är, så går vi in på mer väsentliga saker idag. Nämligen lagbygget och lite tankar kring saker som rör det.

Vad tänker Lady Dahmers man?

Bloggkommentatorerna - 18 Jan 12 kl. 17:21

Ni uppskattade ju att läsa vad Lady Dahmers man hade skrivit om henne så här kommer alla inlägg om vad karln´svarar.

Inskolning del 2

Prinsessans Dagbok - 30 Aug 11 kl. 15:48

Då va dag nr 2 av inskolningen, oxå avklarad. Det gick bättre idag än igår. Idag va Keyla lite mer lekfull och inte lika fokuserad på att vilja gå hem ...

Matcher idag. Del I.

FCF på direkten - 27 Aug 11 kl. 06:20

Om jag hinner på frukostrasten idag på jobbet så kommer en del II. Annars kör vi så många matcher vi hinner nu. Kortedala-Kongahälla >>> Detta måste vara Kongahällas sista chans att nå kvalplatsen.

Jonas Morin - del 1

MrMadhawk.se - största fristående hockeybloggen - 13 Jun 11 kl. 13:08

Idag på förmiddagen träffade jag Malmös fystränare, Jonas "Bullen" Morin.Vi tog ett litet snack som kommer i två olika delar. Här är del 1 där jag snackar lite med honom om det mesta.


Fler inlägg från FCF på direkten

NY HEMSIDA!!! NY ADRESS!

FCF på direkten - 05 Feb 17 kl. 17:13

rastaochdalla.se Där har ni lokalfotbollen numera efter en sammanslagning med Rastas blogg!

Lucka 18 – Daniel Karlsson

FCF på direkten - 18 Dec 16 kl. 07:39

Efter flera år i Öckerö så står det klart att du tränar Jonsered 2017, hur kommer det sig att det inte blir vinrött som du numera är ganska synonym med och hur hamnade du i Jonsered?

Lucka 16 – Cornelis Leckborn

FCF på direkten - 16 Dec 16 kl. 21:32

Efter en fantastisk säsong med nästan femtio mål i tävlingsmatcher, hur har din eftersäsong varit, telefon gått varm och provspelen flödat över? Och hur tänker du inför nästa år? Eftersäsongen har varit ganska så lugn.

Lucka 15 – Oskar Andersson

FCF på direkten - 15 Dec 16 kl. 00:01

Tjenare Dalla och FCF-bloggen! Först och främst, riktigt kul att vi får vara del av julkalendern. Vi är tacksamma för detta och tror på stor succé när FCF-bloggen och Götaholmaren nästa år kör en superblogg.

Lucka 14 – Peter Reitz!

FCF på direkten - 14 Dec 16 kl. 00:01

För någon vecka sedan kom beskedet att du lämnar Kärra, en klubb du har nära hjärtat och där du länge haft en viktig plats i truppen. Varför lämnar du, och vad tror du att du kommer sakna mest?

Lucka 13 – André Kapella

FCF på direkten - 13 Dec 16 kl. 04:36

Du blev en av sillyfönstrets bästa värvningar när du i veckan bestämde dig för att lämna Kungsbacka för att spela med Finlandia nästa år, håller du med och vad kommer det sig att det blev Finlandia? Det får vi se i okt 2017 om det vart någon bra värvning. Finlandia är nära och bra.

Lucka 12 – Josef La Carrubba!

FCF på direkten - 12 Dec 16 kl. 13:55

I en av lokalfotbollens yngsta div IV-styrelser är du en otroligt viktig person både som sportchef men framförallt i ditt engagemang kring och för klubben, varifrån kommer all kärlek till Gårda och har det varit självklart sen du kom till föreningen att ge så mycket tid och energi till klubben?

Lucka 11 – Klubbdöden. Del III.

FCF på direkten - 12 Dec 16 kl. 00:27

FÖRBUNDET Nu har vi ramlat igenom vad den enskilda spelaren och de enskilda klubbarna kan göra för att motarbeta klubbdöden. Nu landar vi då rimligen på vad jag tycker vi kan förvänta oss av förbundet och deras arbete. Detta är ju inte helt enkelt.

Lucka 10 – Klubbdöden. Del II.

FCF på direkten - 10 Dec 16 kl. 23:49

Lär gärna lucka nio först för att förstå. KLUBBEN Under de åren jag spelat seniorfotboll har det hänt massvis. 2000 isch kom jag upp i seniorlaget i Väster och har sedan dess representerat Väster, Habo, Smögen, Älvsborg och under längst tid FCF.

Lucka 9 – Klubbdöden del I.

FCF på direkten - 09 Dec 16 kl. 21:28

Det har väl aldrig varit mer aktuellt än just nu. Klubbdöden. Skogen, Lindholmen, Kaverös, Guldringen, Fadini är bara några av alla klubbar som jag mött i FCF genom åren som inte finns kvar längre.

Lucka 8 – Kristofer Landahl

FCF på direkten - 09 Dec 16 kl. 16:14

Efter flera år i Styrsö som avslutades med att du lämnade klubben i somras tar du dig nu an Partille i 4A, dina känslor just nu inför nästa säsong och finns det några likheter mellan lagen du tränat tidigare och Partille?

Lucka 7 – Danny-Jay Höglund

FCF på direkten - 07 Dec 16 kl. 21:58

Efter flera år som fotbollsnomad så startar du 2017 för samma klubb som 2016, det var längesen för din del, vad kommer det sig att du hoppat runt så mycket(Lekstorp, Rannebergen, Askim, Bergsjö, Styrsö, Stenkullen) och varför ser du ut att bli Angered IS trogen ytterligare en säsong?

Lucka 6 – Andreas Nilsson!

FCF på direkten - 06 Dec 16 kl. 23:18

Jag skulle kunna räkna upp, fem-sex klubbar du haft kontakt med under denna sillyn, till slut landade det på Älvsborg där du får assistera Adej kommande säsong, vad kommer det sig att du hamnar där och vad tror du det kommer sig att så många lag jagat dig?

Lucka 5 – Daniel Natanaelsson

FCF på direkten - 05 Dec 16 kl. 23:30

Efter flera år som spelande sportchef tar du över FCF som spelande tränare eller och hur gick den utnämningen till? Ja, det är en väldigt bra fråga. Många spelare i föreningen önskade en ny röst efter tre år med Jan och två år med Stefan ihop med Jan.