Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Foki

Mei Mei

Foki - 12 Jul 11 kl. 09:12

Kolla tassarna! ♥ Bilden ovanför behöver kanske ingen större förklaring till att bli publicerad, för jag är ganska säker att detta är det sötaste jag någonsin sett! ..Men vid närmare eftertanke säger jag alltid det när jag ser någonting sött. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Overwatch Mei’s Sorbet T-Shirt

GeekAlerts - 07 Jun 18 kl. 14:55

Fans of Blizzard’s Overwatch are surely familiar with Mei, and her climate-manipulation technology that allows her to freeze opponents (and herself), build ice walls, and shoot icicles. So it’s only natural that she might make ice cream or sorbet, as depicted in this Overwatch Mei’s [...

ONE-mästarinnan Angela Lee mår 100 % igen – Efter trafikolyckan

MMAnytt - 20 Mar 18 kl. 09:18

Det står nu klart att den efterlängtade returmatchen mellan atomviktsmästarinnan Angela Lee och Mei Yamaguchi kommer att ta vid den 18 maj under ONE: Unstoppable Dreams i Singapore. Lee och Yamaguchi var egentligen tänkta att mötas på nytt i november men efter att Lee var involverad i en allvarlig bilolycka så ställdes matchen in. MMAnytt var närvarande när atomviktsmästarinnan pratade om olyckan och sin framtid i buren.

ENSO och PDO – viktiga klimatindex

The Climate Scam - 01 Mar 16 kl. 08:00

El Niño Southern Oscillation (ENSO) och Pacific Decadal Oscillation (PDO) är två viktiga klimatindex. Vi ska i detta inlägg populärvetenskapligt beskriva vad de står för och kortfattat förklara hur det hela hänger ihop. Detta är det sista inlägget i min serie om olika klimatindex.

Overwatchbetan får tre nya karaktärer

Feber.se - 10 Nov 15 kl. 17:00

Och en ny karta Overwatchbetan pågår för fullt och nu har Blizzard adderat tre nya hjältar och en ny karta. De nya karaktärerna heter D.Va, Genji, and Mei medan kartan går under namnet Hollywood.

Kate Hudson klar för ”Kung fu panda”

UNDERBARACLARA - 06 Sep 15 kl. 21:34

Kate Hudson kommer att göra rösten till en av de större rollerna i ”Kung Fu Panda 3″. Hon ersätter Rebel Wilson (”Bridesmaids”), som inte längre kommer att medverka i filmen som planerat, och kommer därmed att göra rösten till den galna pandan Mei Mei, skriver Hollywood Reporter.

Mei Xiang har fått tvillingar

Feber.se - 25 Aug 15 kl. 19:45

Pandabebisar! Jättepandan Mei Xiang på National Zoo i Washington fick under helgen två bebispandor. Det fanns ett stort intresse för födseln då djurparkens direktsändning av födseln kraschade när djurparken twittrade ut att värkarna hade satt igång.

Well known LA-girls in Ibiza

No More Mr.Nice Guy - 16 Aug 15 kl. 16:11

Crosby Chipman, Rachel Cook, Ashley Graves Typiska LA-B-models, inga stora jobb, alla känner Gary Walters och dom flesta promoters..Vet inte om dom är här for a free vacation lr to play4pay!Rachel Cook (to the left) is nice, great body...

Foki Looki – Ur Fokus!

Foki - 02 Mar 15 kl. 19:05

Tröja: Mei Mei (Siam square 1) Kjol: Jaspal Skor: Choies Allt behöver inte vara i fokus hela tiden, det är ok med lite ur fokus också! ;) (Som mina bilder...

Ythavets temperaturutveckling

The Climate Scam - 18 Feb 14 kl. 06:00

Detta inlägg är inspirerat, eller snarare provocerat, av en serie Klotet-program. I  flera inslag har man betonat hur allvarliga problem tornar upp sig när det gäller världens hav och det biologiska livets framtid under vattenytan. I vanlig ordning har den mänskliga CO2-tillförseln och IPPCCs scenarior varit utgångspunkter som inte ifrågasätts.

Två pandaungars första 100 dagar

Feber.se - 31 Oct 13 kl. 10:02

Naaaaaaw Pandaungarna Mei Lun och Mei Huan som föddes i Atlanta Zoo i somras filmades varje dag sen de föddes. Detta resulterade i det här klippet där man får följa med ungarnas första 100 dagar. www.


Fler inlägg från Foki

Färg och material

Foki - 5 timmar sedan

Någon av er kommenterade att färgen på förpackningen till HK-parfymen har samma färger som Zoiraks produkter. Vad uppmärksammade ni är! Det är faktiskt meningen.

Zelda är så matintresserad

Foki - 7 timmar sedan

Hej älskade ni, ♥ Vi kom hem för ett tag sen. Jag och Zelda har hängt i shoppinghuset hela dagen idag. Vi åt lunch, fikade och lekte.

Tre katter, en bebis och 35 grader i lägenheten

Foki - 15 timmar sedan

Solstrålar! ♥ Åh, vilken underbar helg vi har haft. Det känns som att det är fullt upp här hemma med tre katter och en bebis.

Firade årsdagen hemma

Foki - i förrgår: 12:01

Älskade ni, ♥ Som ni vet firade jag och Bill vår 4 års dag igår. Vi gjorde inget extravagant men var det faktiskt en av de bästa dagarna för oss.

Min förlovningsring

Foki - 13 Jul 18 kl. 13:55

Nu har jag fått tillbaka min förlovningsring, på vår årsdag! Den är sååååååå fiiin! Jag känner mig som Gollum igen.

Plugga till hösten

Foki - 13 Jul 18 kl. 00:07

Vet ni?! Jag har varit hos studievägledare och fått hjälp med att signa upp mig på en företagsekonomi kurs nu under hösten.

Biki 4 år imorgon

Foki - 12 Jul 18 kl. 20:24

Hey älskade ni, ♥ Jag och Bill har varit ute och myst hela dagen idag. Vi passade på att shoppa barnkläder nu när det är rea överallt.

Nu börjar det roliga – Barnmat

Foki - 11 Jul 18 kl. 22:47

Som jag har längtat! Nu börjar det roliga tycker jag. Jag har verkligen längtat efter att få göra barnmat och puréer till Zelda.

Bokat Zeldas första utlandsresa

Foki - 11 Jul 18 kl. 21:09

Nu när vi har fått veta vilka datum Bills familj åker på semester har vi nu bokat vår resa till Frankrike nästa månad.

Playdate

Foki - 11 Jul 18 kl. 17:48

Älskade ni! ♥ Jag och Zelda har haft en liten playdate idag. Johan och John har fått en liten flicka på 11 månader.

Zelda 4 månader

Foki - 11 Jul 18 kl. 00:08

Zelda fyller 4 månader idag. Som jag alltid säger och som ni föräldrar också älskar att säga: -Oj oj! Tiden går för fort.

Dagen med familjen

Foki - 10 Jul 18 kl. 23:18

God kvällen älskade ni, ♥ Idag har vi fått en s.k. perfekt dag.

10 Juli 2018

Foki - 10 Jul 18 kl. 12:57

Finaste ni! ♥ Vill börja med att skicka er kärlek och glädje via cyberrymden. Jag vaknade superglad idag.

Parfymförpackningen som ni har valt

Foki - 09 Jul 18 kl. 15:39

Tack snälla för all engagemang. Tycker att det är superkul att ni hjälper till med mina design frågor ibland.

Sunday funday

Foki - 09 Jul 18 kl. 14:17

Glad måndag älskade ni, ♥ Hoppas att ni har haft en underbar helg. Den här helgen har varit epic för oss med mycket skratt, glädje och kärlek.