Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Mer Spirou-förgreningar: Champignac

Bokbloggar - 26 Jul 19 kl. 11:48

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Från professionell tecknare till släktforskare med förgreningar i USA - möt Jan Lindström

Nyhetspressen - 17 Jun 18 kl. 08:00

Jan Lindström i Gevåg är för de flesta känd som personen som har stenkoll på alla släkter, gårdar och emigranter i Ragundadalen och som spridit sin kunskap genom böcker, skrifter och föreläsningar. Men han har också en lång karriär som yrkestecknare med flera stora företag som kunder. Här tecknar LT:s skribent Torbjörn Ohlsson hans porträtt..

Italien drar tillbaka Krekar-begäran

Nyhetspressen - 30 Nov 16 kl. 14:47

Italien har dragit tillbaka sin begäran om utlämning av islamisten mulla Krekar från Norge. Mulla Krekar, eller Najmuddin Faraj Ahmad som han egentligen heter, är huvudmisstänkt i en terrorhärva med förgreningar i flera länder i Europa.(TT).

[PLUS] Nya turer väntar i en märklig rättsprocess

UNDERBARACLARA - 29 Mar 16 kl. 18:51

Det märkliga bedrägeriärendet i Umeå fortsätter med nya förgreningar. Den senaste pekar mot...

Tut i luren - Spirou 75 år

Feber.se - 30 Jun 13 kl. 12:06

Serietidnings-journalist jubilerar I år är det 75 år sedan serien Spirou såg dagens ljus för första gången. Serien skapades av fransmannen Robert Velter, mer känd som Rob-Vel, och publicerades första gången 21 april 1938. Serien kretsar kring de två journalisterna Spirou och Fantasio (omdöpt till Nicke på svenska) som reser runt i världen på jakt efter äventyr.

Förvirrande tredje bok - fjärde skulle behövas

Nyhetspressen - 08 Sep 12 kl. 04:00

"Bubble" är den tredje och avslutande boken i trilogin om HP, hans syster Rebecka och deras kontakt med "Spelet", en mystisk underjordisk rörelse med förgreningar högt upp i samhället."Spelets" verkliga mål är oklart, men ett stort syfte är kontroll över datainformationen som finns om oss.

Reinfeldt tror på nödlån för Spanien

Nyhetspressen - 09 Jun 12 kl. 14:24

Statsminister Fredrik Reinfeldt tror att Spanien kommer att söka nödlån och nämnde i Ekots lördagsintervju siffran 80 miljarder euro: - I realiteten talar vi om en av de största finansiella räddningsaktionerna som världen har sett. - Det är egentligen inte så konstigt. De (Spanien) har haft en typ av tillgångsbubbla som har brustit med förgreningar in i det finansiella systemet.


Fler inlägg från Bokbloggar

Lappin och Lapinova

Bokbloggar - 45 timmar sedan

Triss i Ö

Bokbloggar - 2 timmar sedan