Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Falsk Sanning

Micah - Sexmissbruk?

Falsk Sanning - 01 Dec 12 kl. 17:29

Micah har skrivit och berättat att hon tror att hon har sexmissbruk. Hon känner igen sig i det mycket och undrar om det är fel att känna så. http://micahs. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Lamar Odom avslöjar sitt sexmissbruk!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 17 May 19 kl. 15:32

Khloé Kardashians exman Lamar Odom avslöjar nu att han var otrogen mot Khloé under deras äktenskap och att han har haft sex med över 2000 kvinnor.

Micah bär fortfarande sin förlovningsring

Gossips.se - 03 Jan 17 kl. 22:40

Micah har med all kraft försökt få alla sina läsare at tro på att det aldrig var något mellan henne och Anders som är 30 år äldre än henne. Enligt henne så var allt bara ett skämt och det ska även ha varit ett skämt men hon har glömt att hon lagt upp massor med bevis på att dom varit ett par. Ett exempel är att dom fövade sig och ingen tror på att hon ska ha köpt ringar och graverat in deras namn om allt bara var ett skämt sen bodde dom även på samma adress.

Micah är tillbaka

Gossips.se - 13 Nov 16 kl. 12:11

Ännu en gång så är Micah tillbaka på bloggen och hon kommer tillbaka med vad läsarna tycker är lögner. Senaste åren så har hon berättat om hur hon är så lycklig med Anders som är 30 år äldre än henne och att dom var förlovade. Hon ändrade status på facebook till förlovad med Anders, fick en ring på fingret med hans namn samt datum, hade bild på honom på sin musmatta, dom bodde på samma adress och Micah skrev om hur dom bodde ihop och att dom inom 10 år skaffat ett barn ihop.

Sexbrottsdömd slipper fängelse

Nyhetspressen - 02 Nov 16 kl. 15:00

En man i 40-årsåldern från Stockholmstrakten har dömts av Skaraborgs tingsrätt för flera fall av sexbrott mot en tolvårig flicka. Men mannen slipper fängelse eftersom han dels mist sin anställning, dels på eget initiativ påbörjat en behandling av sexmissbruk.(TT).

Micah har skrivit en debattartikel

Gossips.se - 18 Oct 16 kl. 08:17

På nyheter24 så kan man läsa en debattartikel skriven av Micah, artikeln kom ut i torsdags och som alltid så handlar det om att hon blev gravid som 14 åring. Ända sedan Micah blev gravid och hade sin blogg så har hon använt sig av detta för att synas på olika sociala medier och man kan med jämna mellanrum genom åren se att hon tar upp detta för att väcka intresse för henne. I artikeln så skriver hon om alla hot som hon fick på sin blogg när hon gick ut med att hon var gravid och många ansåg att hon var för ung.

Kändisar som är sexmissbrukare

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 09 Aug 16 kl. 17:32

Här är några av de Hollywood kändisar som öppet berättar om sitt sexmissbruk!

Video: Katt Williams i slagsmål med tonåring

MMAnytt - 26 Mar 16 kl. 15:00

Den amerikanska ståuppkomikern Micah Sierra ”Katt” Williams hamnade nyligen i bråk med en tonåring, nu finns hela videon på händelseförloppet tillgänglig på internet. Ståuppkomikern Micah Sierra ”Katt” Williams var i Gainesville utanför Atlanta och delade ut pengar tidigare i veckan när saker och ting plötsligt eskalerade. Enligt rapporter ska en tonåring ha börjat provocera Williams, varpå komikern blev irriterad och riktade ett slag mot tonåringen, som går i sjunde klass.

”Många slåss om Micah Richards”

Sportbladets SillySeason - 05 Jan 15 kl. 23:02

Micah Richards slog igenom som ung och … ja, jättetalangen blommade väl inte ut på det sätt som engelsk fotboll hade hoppats på. I år är 26-åringen (ja, han är faktiskt inte äldre) utlånad till Fiorentina från Manchester City, men redan till sommaren kan han återvända till Premier League. Richards...

Richards klar för Fiorentina

Sportbladets SillySeason - 01 Sep 14 kl. 23:12

Micah Richards har gjort sitt i Manchester City. Det är nu klart att backen lämnar England för Italien och Fiorentina. Klubbarna bekräftar att 26-åringen lånas ut resten av säsongen.

Micah Richards nära Fiorentina

Sportbladets SillySeason - 01 Sep 14 kl. 11:04

Micah Richards är bara 26, men ändå en av Manchester Citys riktiga trostjänare. Det är trångt om platser i backlinjen och nu ser Richards ut att flytta söderut. Enligt The Guardian är han idag på plats i Fiorentina för att läkarundersökas.


Fler inlägg från Falsk Sanning

Paula fick missfall!

Falsk Sanning - 19 Nov 14 kl. 00:40

Lite tråkiga nyheter efter blondinbellas glädjebesked... Paula avslöjade igår att hon var gravid i fem veckor. Hon har vart arg och ledsen men sedan skrev hone tt till inlägg där hon bestämt att lägga allt åt sidan och kämpa vidare och nå sin målbild, att föda ett till barn.

Blondinbella är gravid med en flicka!

Falsk Sanning - 19 Nov 14 kl. 00:27

Imorgon fyller Blondinbellas första barn, sonen Gillis, 1 år! Och idag fick hon reda på att hennes andra barn kommer bli en dotter, och hon komme rha initialerna S S S. Följarna har kommenterat att de gissar på Saga, Silly, Selma osv.

Sommarplågan Success - Dubbel platina

Falsk Sanning - 09 Nov 14 kl. 10:49

Samir och Viktor sålde för ett tag sen dubbel platina på sommarplågan Success. Vidare har de över 11 miljoner spelningar på spotify. Vad tycker ni om låten?

Smail och Eric - QX

Falsk Sanning - 09 Nov 14 kl. 10:46

Paradise-Hotel deltagarna Smail och Eric är på omslaget av Sveriges största gay-tidning. Båda är heterosexuella men stödjer ändå homosexuella till hundra procent. Bilder lånade på Erics blogg.

Michelle - Bröstoperation

Falsk Sanning - 09 Nov 14 kl. 10:36

Michelle har alltid haft komplex över sina bröst och har funderat på bröstoperation under en lång period. Hon har alltid tyckt de varit för små och efter Paradise med lite information från Paow som gjort det, gjorde hon operationen. Läs hela artikeln här: http://bloggar.

Foki visar runt i hennes och Bills nya lägenhet

Falsk Sanning - 02 Nov 14 kl. 22:47

"Bikis" heter det nu, BIlls och Fokis nya lägenhet. Här tar hon läsarna på en rundtur!  Länk till videon: http://youtu.

Dessies halloween outfit - skjuten brud

Falsk Sanning - 02 Nov 14 kl. 22:26

Dessies halloween outfit igår skiljer väldigt mycket från hennes tidigare år då det var mer naket. Nu klädde hon sig i en brudklänning och sminkade till ett skott i pannan. Creepy!

Kissie och Samir - Övernattning i spökhus

Falsk Sanning - 29 Oct 14 kl. 13:32

Idag ska bland annat Kissie och Samir övernatta på ett spökhus som ligger i Jämntland. Programmet kommer sändas idag klockan 18 på aftonbladet TV. Det ska vara sändning hela natten LIVE.

Samir och Evelina - Uppdatering

Falsk Sanning - 29 Oct 14 kl. 13:31

Förut publicerade Samir en bild där han skrev ''fu'k love''. Många misstänkte då att det hade tagit slut med flickvännen Evelina. Det verkar dock inte ha varit fallet och allt verkar vara löst nu i alla fall.

Paow och Saga - Oralsex

Falsk Sanning - 29 Oct 14 kl. 13:26

Saga från Paradise Hotel nämnde förut i en intervju att hon var bisexuell och att hon hade sex med en tjej under programmets gång. Det hände nämligen i måndags tillsammans med Paow. De hade oralsex i en kista.

Paow, Kenza och Nicole Falciani med i DeVetDu's musikvideo

Falsk Sanning - 19 Oct 14 kl. 17:54

I DeVetDu's nya musikvideo "Swag i Skogen" kan ni se Kenza, Nicole och Paow en snabbis. Vi visste redan om att de skulle filmas när de är arga på killarna, och här är resultatet. Personligen tycker jag att Paow gjorde bäst ifrån sig (såg mest trovärdigt ut), men vad tycekr ni?

Kenza skriver att hon gärna betalar mer skatt

Falsk Sanning - 19 Oct 14 kl. 17:42

På twitter twittrade Kenza attt hon gärna betalar mer skatt för vår välfärd med pengar som hon får utav att bara blogga. Detta uppskattades av många och på Politism.se så hyllar de Kenza med att säga "Den där gången Kenza ägde er alla".

Dessie - Sneak Peek

Falsk Sanning - 19 Oct 14 kl. 15:00

Dessie släpper sin egna kollektion till Belle Shoes och på Mikz har hon publicerat en sneak peek på kollektionen. Vad tror ni om den?

Grattis till Paow!

Falsk Sanning - 19 Oct 14 kl. 14:53

Häromdagen fyllde Paow år, stort grattis! Flera av ph-deltagarna verkar ha kommit henne nära och hon fick flera gratulationer av de alla. Paow kom ju in i Paradise i veckan och körde ut Saga.

Samir och Evelina - Avslutat kapitel?

Falsk Sanning - 19 Oct 14 kl. 14:46

Samir gick för inte så länge sedan ut med att han var tillsammas med Evelina Kindvall: I förrigår publicerade han dock en bild där han skrev ''FU'K LOVE''. Nu undrar alla ifall de nyblivna paret gjort slut eller ifall de endast haft ett bråk och kanske varit på gränsen? Samir har dock raderat instabilden och Evelina har kvar förhållande status på sin facebook.