Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Midnight Cowboy 50 år

Bokbloggar - 08 Oct 19 kl. 00:17

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Inspelningarna av Cowboy Bebop har startat

Feber.se - 09 Oct 19 kl. 12:20

Säg hej till Ein! Netflix har meddelat att inspelningarna av den otecknade versionen av Cowboy Bebop har dragit igång. För att fira detta har produktionen släppt en kort video där vi får träffa corgin som kommer spela den genetiskt modifierade hunden Ein.

UFN: Cowboy vs. Gaethje – Invägningsresultat: En fighter missar vikten

MMAnytt - 13 Sep 19 kl. 20:00

Under fredagen ägde invägningarna inför lördagens UFC Fight Night: Cowboy vs. Gaethje rum. Läs mer: UFC Fight Night: Cowboy vs.

UFC Fight Night: Cowboy vs. Gaethje – Matchkort, Tider och Stream

MMAnytt - 09 Sep 19 kl. 14:15

I helgen är det dags för ännu en UFC-gala, då organisationen under lördagen intar Vancouver i Kanada i form av UFC Fight Night: Cowboy vs. Gaethje. Läs mer: Årets match?

Almost midnight (2018)

Bokbloggar - 26 Jul 19 kl. 10:00

George Clooney ska regissera postapokalyps åt Netflix

Feber.se - 25 Jun 19 kl. 12:30

Filmatisering av Good Morning, Midnight Netflix vill göra film av Lily Brooks-Daltons novel Good Morning, Midnight som släpptes 2016. Och gänget har anlitat ingen mindre än George Clooney för att regissera och medverka i det postapokalyptiska sci-fi-äventyret. I Good Morning, Midnight får vi följa en berättelse om forskaren Augustine (Clooney) som är ensam på Arktis och försöker få kontakt med besättningen på rymdfarkosten Aether för att hjälpa gänget landa säkert på jorden.

UFC Fight Night: Iaquinta vs. Cowboy – Resultat & Bonusar

MMAnytt - 05 May 19 kl. 09:35

Under natten gick UFC Fight Night: Iaquinta vs. Cowboy – även kallad UFC Ottawa eller UFC on ESPN+ 9 – av stapeln i Ottawa i Ontario, Kanada. Galan bjöd på flera spännande matcher, inte minst ett toppmöte i lättvikt mellan Al Iaquinta och Donald “Cowboy” Cerrone som utgjorde huvudattraktionen.


Fler inlägg från Bokbloggar

Alma

Bokbloggar - 1 timme sedan

Ego-boost!

Bokbloggar - 10 timmar sedan