Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Min Jin Lee: Pachinko

Bokbloggar - 12 Aug 19 kl. 07:37

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Pachinko av Min Jin Lee

Bokbloggar - 02 Aug 19 kl. 14:37

Ny trailer för Gemini Man

Feber.se - 25 Jul 19 kl. 16:40

Will Smith vs Will Smith En ny trailer har släppts för Gemini Man, vilket är en rykande färsk rulle från den visionäre regissören Ang Lee. I filmen får vi möta lönnmördaren Henry Brogen, spelad av Will Smith, som upptäcker att han är jagad av en yngre förmåga. Filmen är som sagt regisserad av Ang Lee och utöver Smith medverkar bland annat Clive Owen, Benedict Wong och Mary Elizabeth Winstead.

pachinko – Min Jin Lee

Bokbloggar - 13 Jul 19 kl. 12:11

Trailer för Driven

Feber.se - 05 Jul 19 kl. 16:30

Lee Pace är John DeLorean En ordentlig trailer har släppts för Driven och denna kan ni skåda ovan. Filmen är baserad på verkliga händelser och i filmen får vi följa John DeLorean i uppstarten till den smått struliga biltillverkaren DeLorean Motor Company. Driven släpps digitalt 16 augusti.

Bilmagnaten Lee Iacocca är död

Feber.se - 03 Jul 19 kl. 14:00

Mannen bakom bland annat Ford Mustang Lee Iacocca är företagsledaren som bland annat ligger bakom Ford Mustang och Chrysler Voyager. Han har varit vd för båda dessa biltillverkare och för Chryslers del hjälpte han dem från att gå under helt. Lee gick i pension 1992 och har nu avlidit 94 år gammal.

Hetta av Lee Child

Bokbloggar - 30 Jun 19 kl. 10:33

Stan Lee släpper roman postumt

Feber.se - 27 Jun 19 kl. 11:15

Ungdomar ska rädda världen i A Trick of the Light Marvel-legendaren Stan Lee gick bort i höstas men det verkar fortfarande finnas opublicerat material som inte hanns att ge ut under hans livstid. Nu meddelar bokförlaget Houghton Mifflin Harcourt att man kommer att släppa romanen A Trick of the Light som Lee skrivit tillsammans med Kat Rosenfield. Boken handlar om två ungdomar som ska rädda världen med hjälp av superkrafter och hacking.


Fler inlägg från Bokbloggar

Skräcktime

Bokbloggar - 6 timmar sedan