Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bilbloggen

Min bilmekaniker förlorade sin fru på BB Sophia. Se Kalla Fakta i kväll!

Bilbloggen - 10 Jun 15 kl. 13:06

Jag har en husläkare dit jag går när min kropp känns allt för skröplig och en livmedicus som tar hand om mina bilar. Båda finns i Rimbo, två mil bort, trots att Norrtälje där jag bor är fullt av både vårdcentraler och bilverkstäder. Jag åker till Rimbo för att jag... Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

JUST NU: Kalla missar medaljen

Nyhetspressen - 12 timmar sedan

Therese Johaug krossade allt motstånd på damernas skiathlon – och tog guld med nästan en minuts marginal. Där bakom kämpade Charlotte Kalla för att försöka nå en medaljplats. .

”Johaug har drivit Kalla till vansinne”

Nyhetspressen - 20 Feb 19 kl. 19:50

SEEFELD. Den norska tidningen VG har tippat hur VM slutar.De tror på succé för Therese Johaug – samtidigt som Charlotte Kalla och Stina Nilsson får problem.

Kalla: ”Det finns en osäkerhet”

Nyhetspressen - 19 Feb 19 kl. 15:45

Charlotte Kalla kommer till VM med osäker form inför VM-starten i skiathlon över 15 km på lördag. – Jag är osäker på var jag står rent formmässigt, det kommer att bli tufft, men känner en glädje i att mästerskapet snart kommer igång, säger Kalla..

Man slog fru och barn – döms till utvisning

Nyhetspressen - 17 Feb 19 kl. 17:19

En 40-årig man i Södertälje som under flera års tid misshandlat sin fru och sina barn har dömts till ett års fängelse och utvisning, rapporterar LT. Både frun och barnen, som är 15 och 9 år gamla, har vittnat om systematisk och grov misshandel som pågåt.

Extremkylan stoppar skidskyttet

Nyhetspressen - 10 Feb 19 kl. 18:23

Det kalla vädret i kanadensiska Canmore gör att det inte blir några tävlingar i kväll..

Miljonvinnaren läste om sig själv hos Kvällsposten

Nyhetspressen - 09 Feb 19 kl. 15:34

En fastighetsskötare från Laholmstrakten vann nästan sju miljoner på Eurojackpot i fredags kväll. Mannen läste Kvällspostens Facebookinlägg om vinsten – utan att reagera.– Han tänkte att det stämde ganska väl in på honom men kollade ändå inte sin rad, säger Svenska spels vinnarkommunikatör Magnus Fridell..

Målvaktsrokad i Endre – hjälten gör comeback

Nyhetspressen - 04 Feb 19 kl. 08:32

Endremålvakten Sophia Lundmark väntar barn – vilket innebär att en tidigare Endrehjälte gör comeback i laget..


Fler inlägg från Bilbloggen

Ny dödsolycka i halkan. Men ”Det finns ingen hal fläck. Bara hala däck.”

Bilbloggen - 29 Jan 16 kl. 06:59

Ännu en sorglig halkolycka inträffade i Stockholm i natt och föraren dog av sina skador. Låt mig säga på en gäng. Jag vet ingenting om just den här olyckan, mer än det jag läst på nätet.

Blixthalka – då duger bara dubbdäck

Bilbloggen - 13 Dec 15 kl. 18:28

Många tror att dubbdäck bara behövs norr om Dalälven. Ja, en tung aktör som försäkringsbolaget Folksam envisas med att påstå det. Och politiker gör det, och Trafikverket gör det.

Nej, vi har inte slutat att utveckla dubbdäck, säger Michelin

Bilbloggen - 03 Dec 15 kl. 14:09

Jag skriver på debattsidan SVT Opinion att signalerna från svenska myndigheter att dubbdäck kommer att förbjudas lett till att en del stora däcktillverkare slutat upp att utveckla nya dubbdäck, och jag nämner speciellt Michelin. Varför just Michelin? För att Michelin är en av världens största däcktillverkare och inte borde ha...

Svårt att debattera dubbdäck med miljöpartist

Bilbloggen - 30 Nov 15 kl. 07:58

Jag har just debatterat dubbdäck i SVT Gomorron Sverige med kommunalrådet Maria Gardfjell (MP) i Uppsala. Gardfjell själv kör dubbat, men tycker att (de andra) Uppsalaborna ska köra odubbat. För miljön.

Ulf, förnekaren på Naturvårdsverket. Nu erkänner han att dubbdäck är säkrast.

Bilbloggen - 24 Nov 15 kl. 21:14

Signaturen Ulf, eller LuftUffe som han också kallar sig på sociala medier är en med skattemedel avlönad tjänsteman på Naturvårdsverket. Han kämpar just nu med näbbar och klor för att fortsätta att luftbluffa oss om att det är dubbdäcken som skapar de skadliga partiklarna. Men jag undrar med vilken logik...

Uffe ger den dolda agenda ett ansikte

Bilbloggen - 20 Nov 15 kl. 20:21

Uffe som skriver så initierat om forskningsrapporten jobbar som någon kanske anar på Naturvårdsverket, en av de myndigheter som kör med dolda agendor i ärendet ”dubbdäcken dödar”. Ulf skriver också gärna under pseudonymen Luftuffe, troligen för att hans budskap är både luftigt, innehållslöst och svårtolkat. Han försvarar pressmeddelandet som skickades...

Svenska forskare mörkar sin egen rapport om dubbdäck

Bilbloggen - 20 Nov 15 kl. 13:52

Forskare vid Umeå Universitet har räknat ut hur många som dödas av partiklar varje år i Sverige. För femton år sedan var det 7 500 personer som dog i förtid varje år för att de andats in förorenad luft, nu har siffran sjunkit till 5 500. Men det riktigt intressanta...

Dödsolyckan på E4 väcker frågor och engagemang

Bilbloggen - 20 Oct 15 kl. 16:32

Dödsolyckan på E4 norr om Hudiksvall på söndagen engagerar och upprör. En personbil körde in i en långtradare som just kört ut från en parkeringsplats. Passageraren i personbilen dog av sina skador.

Åklagaren inte ute efter Winterkorn och nu dras BMW in i skandalen

Bilbloggen - 30 Sep 15 kl. 20:43

Nu tar åklagarmyndigheten i Braunschweig tillbaka sitt meddelande tidigare i veckan att en förundersökning inletts mot förre VW-chefen Martin Winterkorn, skriver Süddeutsche Zeitung. Åklagaren är dock fortfandade på gång att undersöka vilka som visste vad. Dock alltså inte Winterkorn personligen.

VW ska inte säljstoppas i Schweiz! Tydligen inte tidningsankan heller.

Bilbloggen - 26 Sep 15 kl. 15:20

Det började med ett meddelande från Schweiz motsvarighet till Transportstyrelsen på fredagseftermiddagen. Enligt meddelandet övervägde Schweiz att säljstoppa VW med den skandalomsusades dieselmotorn. Nyheten togs upp av franskspråkiga Le Temps i Genève med uppgiften att det handlade om 180 000 bilar.

Avgasbluffen kan döda dieseln i USA

Bilbloggen - 23 Sep 15 kl. 13:28

  VW-skandalen hotar den tyska bilindustrins dieselsatsning i USA. Mercedes, BMW och VW har lagt ner miljardbelopp på att ta sig in i USA med sina snåla dieselmotorer. Förra året var drygt tre procent av alla nya personbilar i USA dieseldrivna, nästan alla kom från de tre tyska tillverkarna men...

Bosch skyller på VW i avgasskandalen

Bilbloggen - 23 Sep 15 kl. 12:48

Det är det tyska elektronikföretaget Bosch som levererar bränsleelektroniken till Volkswagen och till större delen av den europeiska bilindustrin. Bosch har varit ledande leverantör i många år. Bosch är nästan alltid först med det senaste.

Genmäle från Kia: Garantin är bra!

Bilbloggen - 06 Sep 15 kl. 07:19

Plusbetygen på de 25 mest sålda begagnade bilarna i Sverige föll inte Kias importör i smaken. Här är ett genmäle från Kia Motors Sweden AB: Hur kan en så slätstruken, trist och medelmåttig bil bli en sådan storsäljare? Kanske för den sjuåriga garantin, som importören lurade många privatköpare med.

Varggropen där JM Bygg fångar människor

Bilbloggen - 15 Aug 15 kl. 08:23

I Roslagen fanns gott om varggropar förr i tiden. Djupa hål med något gott att äta på botten, där vargar lurades ner för att strax dödas när de föll mot spetsiga pålar. Vi har fått en ny varggrop i Norrtälje.

Kylarkråkan

Bilbloggen - 12 Aug 15 kl. 12:30

Vi har fått en ny granne i radhuslängan, en ung grabb med bilintresse. Mest tycker han om Audi, men en ny Passat ingår också i stallet. Hans pappa verkar lika intresserad, och vill ha ordning och reda.