Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Paow

Min nya jacka.

Paow - 14 Nov 13 kl. 13:11

Eftersom att jag inte vart i Sverige så mycket dessa vintarar så har jag inte prioriterat att köpa en vinterjacka. Men nu tänkte jag att det var dags. Gick runt i HELA stan och letade efter en snygg jacka utan päls. Även fast jag vet att det är hemskt att bära päls och att jag har lovat mig själv att inte bära päls något mer så kunde jag inte låta bli. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Huvudnyckeln försvann från Albäcksskolan – då stals en jacka

Nyhetspressen - 11 Feb 17 kl. 13:55

I veckan försvann en huvudnyckel till skåpen på Albäcksskolan. – Vi har haft en stöld av en jacka i ett skåp, så vi kan inte längre garantera säkerheten, säger rektor Karolina Karlsson..

Klippte sönder jacka – togs på bar gärning

Nyhetspressen - 03 Feb 17 kl. 12:58

En man tog sig in i en sportbutik i Östersund och försökte ta en jacka, han blev då tagen på bar gärning. Mannen döms till två månaders fängelse..

Nyinköpta jackan luktade illa

Nyhetspressen - 20 Dec 16 kl. 17:15

En kvinna från Mjölby beställde en jacka på nätet..

BLACK NIKE

Paow - 10 Dec 16 kl. 06:52

Inlägget innehåller affiliatelänkar 1. Jacka HÄR / 2. Sneakers HÄR / 3.

Rånades på cykel, jacka och kontanter

Nyhetspressen - 04 Dec 16 kl. 18:53

En person blev rånad på kontanter, en cykel och en jacka i Uppsala på söndagskvällen..

Prins Oscars jacka kostar 1 790 kronor

Nyhetspressen - 04 Nov 16 kl. 16:23

Bilden på prins Oscar utanför Haga slott är noggrant regisserad – alltifrån publiceringstid till val av kläder. Över sin rutiga skjorta bär prins Oscar en marinblå jacka som kostar strax under 2 000 kronor. – En typiskt välklädd liten gentleman, säger barnklädesexperten Johanna Engberg..

Superstjärnan valde jacka – från Borås

Nyhetspressen - 03 Oct 16 kl. 17:33

Rihanna väckte uppmärksamhet på modeveckan i Paris i en jacka från Borås. Den har redan öppnat dörrar för den unga designern..

Kvinna bestulen på sin jacka på en krog

UNDERBARACLARA - 04 Aug 16 kl. 01:26

Runt midnatt, natten till torsdagen, blev en kvinna bestulen på sin jacka på en krog på Östra Strandgatan i Umeå. Enligt polisen så hade kvinnan en mobiltelefon i jackan. En patrull åkte till platsen och tog upp en anmälan men gärningsmannen kom undan.

Estelles klädsuccé – i mosters gamla jacka

Nyhetspressen - 03 Mar 16 kl. 21:55

Prinsessan Estelle stal showen i dag i kyrkan (igen!). Med moster Madeleines gamla jacka och en rosa väska full med hemliga saker gjorde hon succé.

Lundell ger ut nyutgåva av ”Jack”

UNDERBARACLARA - 04 Feb 16 kl. 18:30

I år är det 40 år sedan Ulf Lundells författarkarriär tog fart med generationsromanen ”Jack”. För att fira jubileet av debutromanen kommer en nyutgåva, med nytt förord av författaren, ut i april. Boken filmatiserades av Jan Halldoff 1977 där Göran Stangertz gjorde rollen som Jack.


Fler inlägg från Paow

Mitt största komplex.

Paow - 06 Nov 18 kl. 11:35

Jorden(Sverige runt) runt på 3 dagar.

Paow - 05 Nov 18 kl. 20:14

Har gästat både Småland och Norrlands uteliv i helgen tilsammans med Lukas från ph. Fin kille det där. Och så i Småland var även Adde med.

Nu storstädning.

Paow - 01 Nov 18 kl. 21:07

Alltså det här har hänt på 2!! dagar! Dock har jag haft folk hemma och gjort 4 Hallowen sminkningar.

Lyssna på mig

Paow - 01 Nov 18 kl. 19:00

Att man inte alltid dela samma åsikter, det förstår jag! Men någonting jag inte förstår är när ni inte vet ordentlig fakta och ska trycka ner mig för vad jag skrivit om någon som inte varit snäll mot direkt någon av oss och överdriver sanningen för det mesta. Okej, jag är en offentlig person och självklart får folk tycka vad dom vill om mig det rör mig inte det minsta.

Att peppa sig själv.

Paow - 01 Nov 18 kl. 18:18

Visst är jag en liten oturfågel som ofta är missförstådd. Träffade en spåkvinna är jag fixade mitt ansikte förut, hon började nästa gråta över hur mycket otur jag har haft. Livet har inte alltid behandlat mig så snällt, mycket otur och människor som utnyttjat mig.

Varför är jag inte med i exen berättar allt?

Paow - 31 Oct 18 kl. 17:02

Får väldigt många frågor om varför jag inte är med i exen berättar allt. Så jag kan dra det lite kort. Jag var med på första inspelingsdagen, allt gick bra och jag trodde att jag var vän med alla.

Snygga vinterjackor?

Paow - 31 Oct 18 kl. 16:41

I samarbete med ROCKANDBLUE Alltså är det bara jag som är sjukt frusen av mig? Och som tycker det är svårt att hitta snygga varma jackor? Men så hittade jag ROCKANDBLUE, där det finns massvis med snygga prisvärda jackor med grym kvalité.

Tidig kväll.

Paow - 28 Oct 18 kl. 00:41

Hej på er! Jag mår bättre och bättre för varje dag och jag börjar äntligen bli lycklig! Det är så skönt.

These days

Paow - 26 Oct 18 kl. 19:04

Hejdå ex

Paow - 22 Oct 18 kl. 23:00

Att tatuera in mitt ex namn så stort under bröstet hör inte till ett av mina smartaste val i livet. Att han dessutom inte ens fick köpa öl på krogen bär vi var tillsammans och jag var dum och tel att vi skulle hålla hela livet haha. Nä men mer om det.

Happy smile.

Paow - 21 Oct 18 kl. 23:19

Fredag Örebro!

Paow - 21 Oct 18 kl. 14:25

I fredags så var vi på strömpis i Örebro och festade. Det var kul. Jag går ju knappt ut längre så det blir extra kul varje gång jag festar.

Ex on the beach.

Paow - 19 Oct 18 kl. 00:30

Ja som många av er såg så gick jag in i ex on the beach idag. Så jag tänkte bara rensa luften lite och klargöra lite saker. Jag kom ju in som Adrian och Erics ”ex”, Eric är en jätte nära vän till mig så blev glad över att se han.

Ex on the beach – rensar luften

Paow - 18 Oct 18 kl. 22:31

Ja som många av er såg så gick jag in i ex on the beach idag. Så jag tänkte bara rensa luften lite och klargöra lite saker. Jag kom ju in som Adrian och Erics ”ex”, Eric är en jätte nära vän till mig så blev glad över att se han.