Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Tommy k Johanssons blogg

Minnesstund

Tommy k Johanssons blogg - 02 Jul 19 kl. 21:32

Kanske är det inte kutym att göra så här. Kanske är det till och med smaklöst, en aningens morbidt. Precis som Tommy så bryr jag mig som tur väl är inte om normer. Tommy hade lika många vänner här i cybervärlden, om inte fler än i köttet. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Malmöpolisen hedrar döda kollegan med kortege och tyst minut

Nyhetspressen - 19 Dec 18 kl. 12:04

Kortegen körde längs Amiralsgatan mot Drottningtorget där en minnesstund hålls..

Värdig minnesstund på Degernäs

Nyhetspressen - 06 Jun 18 kl. 21:07

Många kom för att hedra drunknade pojken.

Skolans varma hälsning efter dödskraschen

Nyhetspressen - 07 Apr 17 kl. 11:04

Tre barn från Skene miste livet i den tragiska bussolyckan utanför Sveg. På torsdagen hölls en minnesstund för att hedra offren. Mitt i den avgrundsdjupa sorgen skickar Ängskolan, som förlorat tre av sina elever, ett tack för allt stöd.

AFD-politiker portad från minnesstund

Nyhetspressen - 27 Jan 17 kl. 13:17

Den tyske högerpopulisten Björn Höcke var inte välkommen då lantdagen i Thüringen högtidlighöll minnet av nazismens offer på Förintelsens minnesdag, rapporterar Mitteldeutscher Rundfunk. Delstatsparlamentets talman hade uttryckligen uppmanat Höcke att h.

Känslosam minnesstund för mördad 16-åring

Nyhetspressen - 13 Jan 17 kl. 20:12

På fredagskvällen samlades hundratals människor i Rosengård för att hedra den 16-årige pojke som sköts till döds vid en busstation kvällen innan..

Inte ett spår av meningsmotståndare vid minnesstunden för Fidel

Nyhetspressen - 04 Dec 16 kl. 05:04

SVT besökte minnesstund där bara en åsikt kan yttras om ex-diktatorn.

Enorm minnesstund för Chapecoense

Nyhetspressen - 03 Dec 16 kl. 06:47

Över 100 000 människor väntas delta vid en minnesstund i den brasilianska staden Chapeco för spelarna och ledarna i det lokala fotbollslaget Chapecoense som dog i en flygkrasch i Colombia..


Fler inlägg från Tommy k Johanssons blogg

Minnesstund

Tommy k Johanssons blogg - 02 Jul 19 kl. 21:32

Kanske är det inte kutym att göra så här. Kanske är det till och med smaklöst, en aningens morbidt. Precis som Tommy så bryr jag mig som tur väl är inte om normer.

The king is gone, but he is not forgotten

Tommy k Johanssons blogg - 01 Jul 19 kl. 18:04

Ett sista inlägg och några avslutande ord Tommy, eller TkJ som vi också känner honom som har gått bort. Han har gått ur tiden, han har somnat in. Han är död.

Säkerhetshål så allvarligt att Microsoft patchar Windows XP

Tommy k Johanssons blogg - 16 May 19 kl. 08:55

Ett nytt allvarligt säkerhetshål har hittats och Microsoft har släppt patchar – uppdateringar – för sina operativsystem. Vad som är otippat, är att företaget även släpper en uppdatering för Windows XP. Windows XP begravdes 8 april 2014, och då gick Microsoft ut oh sa att man inte kommer släppa några uppdateringar till XP, i hopp om att alla användare skulle skaffa en nyare version av Windows.

WordPress 5.2 kommer med efterlängtat skydd mot PHP-fel

Tommy k Johanssons blogg - 08 May 19 kl. 06:07

WordPress har nu lanserat version 5.2, och uppdateringen bör finnas för nedladdning via ditt administrationsgränssnitt. En av de stora nyheterna är PHP Error Protection, som hjälper dig att hitta fel i PHP-koden innan det ställer till för stora problem.

Smartphones rasade i försäljning under förra kvartalet

Tommy k Johanssons blogg - 03 May 19 kl. 08:29

Hur ofta uppgraderar du din smartphones numera? Tydligen är vi inte längre lika sugna på att ha den senaste modellen, eftersom försäljningsstatistiken under årets första kvartal pekar neråt jämfört med förra kvartalet. Varför det är så här kan man fundera över.

Säkert att dra ut USB-enheter utan att ”mata ut” dem

Tommy k Johanssons blogg - 09 Apr 19 kl. 21:36

Vi som har använt datorer länge känner säkert till grundregeln att man inte ska dra ut externa lagringsenheter anslutna via USB, utan att först ”mata ut” dem. Detta för att det inte ska bli några läs- och skrivproblem. Om du däremot har Windows 10, och uppgraderar det kontinuerligt, har Microsoft ändrat inställningarna så att det är okej att bara dra ut dina USB-minnen och hårddiskar.

Så ändrar du typsnitt i ditt namn på Twitter och Instagram

Tommy k Johanssons blogg - 07 Apr 19 kl. 15:11

Du har förmodligen sett hur en del användarnamn på Twitter, Instagram, Facebook eller andra sajter, har ett annat typsnitt än det vanliga. En del använder också dels besynnerliga tecken och dels emojis. Men hur fungerar det här, för du har ju ingen möjlighet att lägga in HTML/CSS-kod i din textbeskrivning för att ändra typsnitt… Tekniken som används heter Unicode och är en internationell standard för att hantera massor av olika tecken.