Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Kostdoktorn

Mitt hår är förstört!

Kostdoktorn - 06 Nov 19 kl. 03:31

Vill du förbättra din hälsa, gå ner i vikt eller hjälpa andra? Här är tre av veckans heta diskussioner på Diet Doctors forum. Gratis och öppet för alla, välkommen! Mitt hår är förstört Julianna upplever att hennes hårkvalitet har försämrats sedan hon övergick till LCHF. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Hus totalförstört efter brand i natt

Nyhetspressen - 17 Jul 18 kl. 06:15

Ett mindre boendehus blev natten till tisdagen totalförstört efter en brand. Det var klockan 01.50 som SOS Alarm larmades till Häljaryd strax utanför Tenhult.

Landslagsdansare omkom i olycka

Nyhetspressen - 28 Nov 16 kl. 20:22

Landslagsdansaren Sara Jonasson, 22, omkom i helgen i en fyrhjulingsolycka två mil utanför Ludvika. ´"Att kunna förstå, ta in och att sätta ord på känslorna är oerhört svårt när något så fruktansvärt tragiskt händer.(TT).

Linbastuan i Förslöv totalförstörd

Nyhetspressen - 06 Nov 16 kl. 15:05

25 års vårdande arbete förstört. ”Jag kan inte förstå varför man gör något sådant.”.

Islamist erkänner kulturarvsbrott: "Förlåt mig"

Nyhetspressen - 23 Aug 16 kl. 07:30

För första gången ställs en islamist inför rätta för att ha förstört kulturarv. En malisk jihadist åtalades på måndagen för att ha förstört kulturskatter i ökenstaden Timbuktu. – Domen blir prejudicerande och kan få enorm betydelse, säger Mats Djurberg, generalsekreterare för svenska Unescorådet till SvD..

Hustrun i rätten: Livet är förstört

Nyhetspressen - 11 Mar 16 kl. 06:15

27-åringen misshandlade den 86-årige mannen så svårt att det är oklart om han någonsin kommer att kunna se igen. 86-åringens hustru beskrev i rätten att makarnas liv nu är förstört. I går dömdes 27-åringen till fängelse i två år och sex månader..

Hårt mot hårt i partiledardebatten

UNDERBARACLARA - 18 Oct 12 kl. 02:00

Sifo publicerade nyligen sin mätning av väljarnas partisympatier i oktober. Socialdemokraterna är fortfarande landets största parti och når 32,1 procent men partiets väljarstöd fortsätter att [...

Gott Nytt År!

UNDERBARACLARA - 31 Dec 11 kl. 12:00

Lördag kl 12.00 Jag har svårt att förstå… Jag har svårt att förstå såna som väljer bort en av årets allra största höjdpunkter och sevärdheter, inte bara bland oss som vurmar för ishockey, junior-VM alltså.


Fler inlägg från Kostdoktorn

Living low carb med Natasha

Kostdoktorn - 13 timmar sedan

Natashas tävlingsinstinkt förde henne till LCHF. När hennes bror hävdade att hon inte skulle klara sig två veckor utan socker var hon tvungen att motbevisa honom. Till sin stora förvåning mådde hon så mycket bättre efter de två veckorna att hon bestämde sig för att lägga om kosten.

Kostfonden synar sockret – igen

Kostdoktorn - Igår: 08:35

I november förra året, kring Världsdiabetesdagen, synade Kostfonden det dolda sockret i vår kost. I en rad inlägg spreds kunskap om sockerrika livsmedel och de berättade hur vi relativt enkelt kan dra ner på mängden socker vi får i oss. I nästa vecka fortsätter granskningen.

Camillas nötfria LCHF-bröd

Kostdoktorn - i förrgår: 07:47

Väntan är äntligen över! Här är det perfekta LCHF-brödet att göra en god toast av eller rosta till perfektion för godaste frukosten.Receptet →Inlägget Camillas nötfria LCHF-bröd dök först upp på Diet Doctor.

Allt ljus på diabetes!

Kostdoktorn - 14 Nov 19 kl. 10:38

Gräddkokt torsk med dijon och knaperstekt bacon

Kostdoktorn - 13 Nov 19 kl. 12:01

Utsökt fiskrätt där torsken blir alldeles perfekt och gifter sig fint tillsammans med smakerna av dijonsenap och knaprigt bacon.Receptet →Inlägget Gräddkokt torsk med dijon och knaperstekt bacon dök först upp på Diet Doctor.

Hur äter du din omelett?

Kostdoktorn - 13 Nov 19 kl. 06:53

Vill du förbättra din hälsa, gå ner i vikt eller hjälpa andra? Här är tre av veckans heta diskussioner på Diet Doctors forum. Gratis och öppet för alla, välkommen!

Bästa broccoli-recepten

Kostdoktorn - 12 Nov 19 kl. 12:42

Broccoli är en utsökt grönsak och en av de absolut mest populära i LCHF-köket. Den innehåller bara 4 % kolhydrater och kan enkelt ersätta ris, pasta och potatis alla dagar i veckanInlägget Bästa broccoli-recepten dök först upp på Diet Doctor.

Svenska läkare, vi behöver er!

Kostdoktorn - 11 Nov 19 kl. 18:02

På vår engelska sida har vi nyligen startat en imponerande lista över läkare som har kompetens att hjälpa lämpliga patienter med lågkolhydratkost. Runt 400 läkare har redan hört av sig till oss för att vara del av listan, som du kan se här: Hundreds of doctors recommending a low-carb or keto diet Nu bygger vi upp en liknande lista över nordiska läkare och vi söker dig som skulle kunna tänka dig att vara med. Om du är legitimerad läkare, kliniskt verksam och rekommenderar lågkolhydratkost till dina patienter eller hänvisar dem till Diet Doctor och vill finnas med på denna lista, mejla annika@dietdoctor.

Hälsokryssa med LCHF

Kostdoktorn - 11 Nov 19 kl. 06:41

Snart kommer du att kunna boka din biljett till vårens hälsokryssning. För trettonde året i rad arrangeras en dygnskryssning med hälsa och god mat i fokus: Vårens kryssning med spännande föreläsare och gäster, spara datumet i din kalender. Klara eller preliminära föreläsare är Anna Andersson som berättar om nyttigheter i det gröna och varför det är så viktigt.

Living low carb med Sue

Kostdoktorn - 10 Nov 19 kl. 15:25

Sue hade 23 kilos övervikt och en mängd hälsoproblem. Hon var också beroende av socker, var alltid väldigt trött och hade så ont att hon behövde käpp för att kunna ta sig runt. Allt ändrades mycket plötsligt när hon la om sin kost.