Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Kostdoktorn

Mitt hår är förstört!

Kostdoktorn - 06 Nov 19 kl. 03:31

Vill du förbättra din hälsa, gå ner i vikt eller hjälpa andra? Här är tre av veckans heta diskussioner på Diet Doctors forum. Gratis och öppet för alla, välkommen! Mitt hår är förstört Julianna upplever att hennes hårkvalitet har försämrats sedan hon övergick till LCHF. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Hus totalförstört efter brand i natt

Nyhetspressen - 17 Jul 18 kl. 06:15

Ett mindre boendehus blev natten till tisdagen totalförstört efter en brand. Det var klockan 01.50 som SOS Alarm larmades till Häljaryd strax utanför Tenhult.

Landslagsdansare omkom i olycka

Nyhetspressen - 28 Nov 16 kl. 20:22

Landslagsdansaren Sara Jonasson, 22, omkom i helgen i en fyrhjulingsolycka två mil utanför Ludvika. ´"Att kunna förstå, ta in och att sätta ord på känslorna är oerhört svårt när något så fruktansvärt tragiskt händer.(TT).

Linbastuan i Förslöv totalförstörd

Nyhetspressen - 06 Nov 16 kl. 15:05

25 års vårdande arbete förstört. ”Jag kan inte förstå varför man gör något sådant.”.

Islamist erkänner kulturarvsbrott: "Förlåt mig"

Nyhetspressen - 23 Aug 16 kl. 07:30

För första gången ställs en islamist inför rätta för att ha förstört kulturarv. En malisk jihadist åtalades på måndagen för att ha förstört kulturskatter i ökenstaden Timbuktu. – Domen blir prejudicerande och kan få enorm betydelse, säger Mats Djurberg, generalsekreterare för svenska Unescorådet till SvD..

Hustrun i rätten: Livet är förstört

Nyhetspressen - 11 Mar 16 kl. 06:15

27-åringen misshandlade den 86-årige mannen så svårt att det är oklart om han någonsin kommer att kunna se igen. 86-åringens hustru beskrev i rätten att makarnas liv nu är förstört. I går dömdes 27-åringen till fängelse i två år och sex månader..

Hårt mot hårt i partiledardebatten

UNDERBARACLARA - 18 Oct 12 kl. 02:00

Sifo publicerade nyligen sin mätning av väljarnas partisympatier i oktober. Socialdemokraterna är fortfarande landets största parti och når 32,1 procent men partiets väljarstöd fortsätter att [...

Gott Nytt År!

UNDERBARACLARA - 31 Dec 11 kl. 12:00

Lördag kl 12.00 Jag har svårt att förstå… Jag har svårt att förstå såna som väljer bort en av årets allra största höjdpunkter och sevärdheter, inte bara bland oss som vurmar för ishockey, junior-VM alltså.


Fler inlägg från Kostdoktorn

Mejerifri LCHF-glass med choklad

Kostdoktorn - 20 timmar sedan

Du behöver ingen glassmaskin för att göra denna otroligt goda chokladglass. Den är dessutom sockerfri och mejerifri. Inlägget Mejerifri LCHF-glass med choklad dök först upp på Diet Doctor.

Het lax i ugn med brynt vitlökssmör, mandel och blomkålsmos

Kostdoktorn - Igår: 14:50

Den här läckra LCHF-måltiden består av en ljuvlig kombination av saftig lax med krispig topping bestående av vitlök, rostad mandel och chili som serveras med ett krämigt blomkålsmos.Inlägget Het lax i ugn med brynt vitlökssmör, mandel och blomkålsmos dök först upp på Diet Doctor.

Uppdaterad guide: Mellanmål på LCHF – bäst och sämst

Kostdoktorn - Igår: 09:06

Här är de bästa valen – och några vanliga misstag som är bra att undvika. Inlägget Uppdaterad guide: Mellanmål på LCHF – bäst och sämst dök först upp på Diet Doctor.

Hjälp! Uppsvälld och öm mage

Kostdoktorn - i förrgår: 16:47

Vill du förbättra din hälsa, gå ner i vikt eller hjälpa andra? Här är tre av veckans heta diskussioner på Diet Doctors forum. Gratis och öppet för alla, välkommen!

Kursändring för lågkolhydratkost

Kostdoktorn - i förrgår: 09:45

Hur vet man när det ett paradigm-skifte har skett? Det vet man egentligen inte. Revolutionära förändringar inom vetenskap och kultur sker vanligtvis inte i ett svep.

Kursändring för lågkolhydratkost

Kostdoktorn - i förrgår: 09:45

Hur vet man när det ett paradigm-skifte har skett? Det vet man egentligen inte. Revolutionära förändringar inom vetenskap och kultur sker vanligtvis inte i ett svep.

Pesto på grönkål

Kostdoktorn - 30 Jun 20 kl. 15:48

Grönkålspesto är bland de nyttigaste såserna som du kan göra! Mixas ihop på några minuter.Inlägget Pesto på grönkål dök först upp på Diet Doctor.

Moules Marinières

Kostdoktorn - 29 Jun 20 kl. 14:45

Krämiga musslor i vitt vin, grädde och vitlök bjuder på en mustig smak som går hem hos alla musselälskare.Inlägget Moules Marinières dök först upp på Diet Doctor.

Mer småätande under pandemin

Kostdoktorn - 29 Jun 20 kl. 09:38

Upplever du också att det har varit svårare att inte småäta under coronapandemin? Du kanske har arbetat mer hemifrån och kommer på dig själv att i bara farten öppna kylskåpet? Då är du inte ensam!

Ska man äta lite av allt?

Kostdoktorn - 28 Jun 20 kl. 13:47

Vad är poängen med LCHF egentligen, borde vi inte bara äta lite av allt?Inlägget Ska man äta lite av allt? dök först upp på Diet Doctor.

Bli återhämtningssmart

Kostdoktorn - 27 Jun 20 kl. 09:25