Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från perrobins blogg

Modig!

perrobins blogg - 27 Aug 12 kl. 01:21

Filmen idag var riktigt skön måste jag säga. En riktig disney-film fast med allt som Pixars animerade filmer brukar innehålla i form av snygga animationer etc. Filmen handlar om en rödhårig unge som ska bli bortgift och sedan förvandlar hon sin mamma till en björn för att slippa. Pappan försöker döda mamman som blivit björn och massa spännande saker händer. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Tog emot pris för bästa station

Nyhetspressen - 08 Nov 18 kl. 15:17

I veckan utsågs Cirkel K på Kristineholm till landets bästa bensinstation – på torsdagen tog Johan Modig, som driver stationen, emot priset vid en ceremoni. Mycket folk, både branschföreträdare och en rad nöjda kunder, hade samlats på Cirkel K Kristineholm när de fick priset för årets bästa bensinstation. – Det känns helt fantastiskt, säger Johan Modig, franchisetagare som driver stationen.

"Ser mig inte som modig – jag växte upp i Syrien"

Nyhetspressen - 07 Mar 18 kl. 06:00

Välkommen som medarbetare på Expressen Kultur, Somar Al Naher! .

Barnens vittnesmål träffar oss rätt i samtiden

Nyhetspressen - 08 Apr 17 kl. 09:42

Nobelpristagaren Svetlana Aleksijevitjs bok om hur barn upplever krig har blivit modig teater för barn. Om döden, men också om vänskap och hopp..

Modigs väljer Kalmar före Oskarshamn

Nyhetspressen - 28 Mar 17 kl. 16:16

Oskarshamn förlorade kampen om Modig Machine Tool AB. Virserumsföretaget väljer Kalmar och ett markområde utmed E22. Men Oskarshamn verkar inte helt ha gett upp hoppet..

Jag kan också vara klarsynt och modig

Nyhetspressen - 07 Feb 17 kl. 10:21

Jag ingen som helst respekt för att en polis vårdslöst generaliserar sig långt bortom all statistik och bidrar till hat och rasism, och dessutom kryddar med falsarier om samhällskollaps, skriver Kenneth Bodin..

Perrelli väljer den svåra vägen

Nyhetspressen - 03 Feb 17 kl. 09:35

Från glitter och glamour till akustisk gitarr. Inget är sig likt när Charlotte Perrelli gör comeback i Melodifestivalen. - Jag känner mig modig, säger hon.

Superettan-klubben går i konkurs

Nyhetspressen - 22 Dec 16 kl. 16:44

Trots intensiva förhandlingar med sponsorer kommer nu beskedet att Ängelholms FF går i konkurs. – Det känns fruktansvärt, säger styrelseledamoten Mikael Modig till SVT..

Mångmiljonorder till Virserum

Nyhetspressen - 08 Nov 16 kl. 06:31

Modig Machine Tool i Virserum har fått sin största order i företagets snart 70-åriga historia..


Fler inlägg från perrobins blogg

På Umeås inne-place!

perrobins blogg - 19 Nov 14 kl. 19:03

Vi sitter på en härlig krog i Umeå som verkar vara en ganska död stad ikväll. Här ska det vara Popquiz ikväll jag känner mig lite taggad ärligt talat.

Flyger till Umeå

perrobins blogg - 19 Nov 14 kl. 15:24

Nu tar jag ett flyg till Umeå där jag ska hänga med min lillebror en kväll. Imorgon blir det besök i barndoms-byn Överklinten. Undrar om det kommit snö?

Sjukt less

perrobins blogg - 18 Nov 14 kl. 15:47

Min router har tydligen slutat fungera och det blir man ju måttligt road av. Fan provat starta om den hundra gånger. Vet inte vad nästa steg blir.

Dags att börja nu..

perrobins blogg - 18 Nov 14 kl. 12:30

Så här ett par veckor innan jag börjar om strand-säsongen nere i Australien kände jag att ett gympass kanske gör lite skillnad. Haha!

Tar selfies på jobbet...

perrobins blogg - 16 Nov 14 kl. 22:43

Jag sitter på jobbet nu och det händer ingenting så jag passar på att ta en selfie. Jag är mer ambitiös i vanliga fall men nu har jag ju ändå sagt upp mig så man kanske kan vara lite slö sista dagarna. Fan kom på att jag inte fått mitt "letter of recommendation" ännu jag kanske borde återgå till jobbet igen.

Haft en man som tittat på lägenheten..

perrobins blogg - 16 Nov 14 kl. 21:02

Hade just besök här hemma av en kille som skulle kolla på lägenheten. Jag tycker att det känns lite olustigt att ta in främmande personer till mitt hem pom jag ska vara ärlig. Det blir ju liksom lika pirrigt och nervöst som när man typ träffar killar via nätet som man bjuder hem med en gång.

Var jag en social katastrof igår på eventet?

perrobins blogg - 15 Nov 14 kl. 21:30

Hade en sjukt trevlig kväll igår på eventet som Finest anordnade på Vendelas Bistro på Sveavägen. Det bjöds på goda drinkar och massa god plockmat som åts av alla möjliga bloggare och "kändisar". Jag gick dit ensam men det är ganska skönt tycker jag för då kan man ju hänga med vem man vill istället för att känna sig bunden till någon typ?

Fick gooodiebag!

perrobins blogg - 13 Nov 14 kl. 22:58

Wieee! Burberry halsduk och grejer!

M

perrobins blogg - 13 Nov 14 kl. 22:20

Bokade flyg till Melbourne!

perrobins blogg - 13 Nov 14 kl. 00:12

Bokade precis flygresan till Melbourne. Åker som tidigare beräknat den 9e December. Satt och velade lite fram och tillbaka mellan om jag skulle ta den billigaste resan men i sådana fall behöva byta flyg två gånger och få en total restid på 30 timmar eller om jag skulle ta ett dyrare men lite smidigare flyg.

Blev drogad i Berlin.

perrobins blogg - 12 Nov 14 kl. 01:36

Anledningen till att jag tagit en liten bloggpaus är att jag blev drogad i Berlin. För en oskuldsfull bög som jag så blev det traumatiskt värre och jag ska återkomma till det. Först en liten resumé!

Ätit turkiskt!

perrobins blogg - 06 Nov 14 kl. 22:09

Varit på en mysig turkisk restaurang och briljerat med att jag kan språket så bra. Älskar när de är övertygade om att antingen min mamma eller pappa måste vara turk. :) Åt köfte, börek, kebab och massa gott.

Dags lämna hotellrummet!

perrobins blogg - 06 Nov 14 kl. 19:52

Efter vi checkade in igår kom det över lite vänner här från Berlin. Bland annat två mumsiga killar som jag trodde var hetero men de var redo att omvändas. Den ena såg liksom ut som en härlig white trash Svenne från typ Upplands Väsby jag älskade honom verkligen.

Guess what I just did?

perrobins blogg - 05 Nov 14 kl. 13:59

Vart är mitt liv påväg nu?

perrobins blogg - 05 Nov 14 kl. 01:49

Jag har oerhört blandade känslor i kroppen just nu. Å ena sidan såklart sjukt glad över allt med lägenheten och att den äntligen är ombildad. Det är en affär som rent ekonomiskt snarare påminner om en lotto-vinst så givetvis bubblar det liksom i hela kroppen när jag tittar på de slutgiltiga papper som kom hem från Swedbank idag.