Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Monica Rehn om framgångar och om självtvivel som drivkraft

Bokbloggar - 30 Aug 19 kl. 10:49

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Vilken drivkraft!

Bokbloggar - 18 Feb 20 kl. 10:08

Framgångspodden, Food Pharmacy och massa hittepå

Träningslära - 17 Feb 20 kl. 17:45

I veckan var Lina Nertby Aurell och Mia Clase från Food Pharmacy gäster i Framgångspodden som är en av Sveriges… Inlägget Framgångspodden, Food Pharmacy och massa hittepå dök först upp på Träningslära.

Achievements syns nu i Google Stadia

Feber.se - 20 Dec 19 kl. 16:40

Via Chromecast och webbläsare Google Stadia har registrerat dina framgångar i spel sedan plattformen lanserades, men det har inte varit möjligt att se dessa. Nu har det blivit ändring på den fronten och utvecklarna har styrt upp ett lättillgängligt och överskådligt gränssnitt för dina framgångar. Dina, och dina vänners, achievements går att skåda genom att klicka på vän-ikonen och klicka på din profil och sedan välja prestationer.

Tyson Furys heroiska insats – räddar man från självmord

MMAnytt - 03 Dec 19 kl. 18:30

Det är ingen hemlighet att Tyson Fury är en av de mest omtyckta kampsportarna i världen. Den engelske världsboxaren har hyllats för hur han tagit kampen mot psykisk ohälsa, som han själv lidit stort av. Fury har bland annat varit öppen kring ett tidigare självmordsförsök, där han ändrat sig i sista sekund.

Clive Owen ska spela Bill Clinton

Feber.se - 16 Nov 19 kl. 07:00

I en miniserie om Monica Lewinsky-affären Den amerikanska tv-serien American crime story kommer under nästa år få sig en ny säsong. Den säsongen kommer kretsa kring Monica Lewinsky-affären, en affär som ledde till att USA:s dåvarande president, Bill Clinton, hamnade i en riksrättsprocess. Clinton kommer att spelas av den brittiska skådespelaren Clive Owen medan Beanie Feldstein (Booksmart) kommer spela Monica Lewinsky.


Fler inlägg från Bokbloggar

A skinful of shadows

Bokbloggar - 30 minuter sedan

Allt är normalt

Bokbloggar - 1 timme sedan

Bokrean

Bokbloggar - 8 timmar sedan