Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Monsterdeckarnas fjärde uppdrag

Bokbloggar - 13 May 20 kl. 11:54

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Trailer för fjärde säsongen i Call of Duty: Modern Warfare

Feber.se - 21 timmar sedan

It's bloody chaos Den tredje säsongen i Call of Duty: Modern Warfare lider mot sitt slut och den fjärde säsongen kommer drar igång nästa vecka. Infinity Ward har släppt en kort trailer för vad säsong fyra har att erbjuda och det hintas starkt om att Captain Price kommer läggas till som spelbar karaktär. Specifikt vad vi kommer få göra i den fjärde säsongen är för tillfället okänt, men utvecklarna lär leverera inom kort.

Uppdrag plastkampen

Bokbloggar - 20 May 20 kl. 08:57

Anthony Pettis vinner tufft krig – “Cowboy” förlorar fjärde raka

MMAnytt - 10 May 20 kl. 04:10

Alldeles nyss fick vi se den sista fighten på underkortet på storgalan UFC 249, som pågår live just nu i Jacksonville, Florida. Där ställdes två rutinerade toppfighters mot varandra, i form av Anthony Pettis och Donald “Cowboy” Cerrone. Det kom att bli ett spännande och jämnt krig mellan publikfavoriterna.

Den fjärde pakten

Bokbloggar - 23 Apr 20 kl. 13:09

Westworld får en fjärde säsong

Feber.se - 23 Apr 20 kl. 09:40

Dolores äventyr verkar fortsätta Den tredje säsongen av Westworld kommer avslutas inom kort, men nu har HBO meddelat att serien kommer få en fortsättning. HBO har beställt en fjärde säsong av serien, men när den kommer ha premiär är för tillfället okänt. Troligtvis kommer det dröja till 2022 innan vi får se vad som händer med Dolores och gänget.

Trailer för fortsättningen av Rick and Morty

Feber.se - 01 Apr 20 kl. 09:40

Andra halvan av fjärde säsongen drar igång 5 maj Wowee! Fjärde säsongen av Rick and Morty hade premiär 10 november, men vi fick bara ta del av halva säsongen innan gänget tog en paus. Nu har produktionen släppt en trailer för den andra halvan av säsonngen och meddelar i samma veva serien kommer fortsätta 5 maj.

Castlevania kommer få en fjärde säsong

Feber.se - 28 Mar 20 kl. 14:00

Gott Detta borde väl inte förvåna någon men den animerade Netflix-serien Castlevania kommer få sig en fjärde säsong. Netflix bekräftade detta under gårdagen och med tanke på hur bra tidigare säsonger var och hur förra säsongen slutade är detta ju klart trevligt att få bekräftat. Exakt när denna säsong kommer ha premiär är oklart men det lär nog dröja fram till 2021 skulle jag tro.

Marinsoldater reagerar på Modern Warfare-uppdrag

Feber.se - 22 Mar 20 kl. 07:00

Kollar in Clean House and The Wolf's Den Ett av de mer intensiva uppdragen i Modern Warfare var Clean House and The Wolf's Den. I det bröt man sig in i ett hus och rensade det metodiskt från diverse terrorister i mörkret. Men hur nära verkligheten är detta uppdrag egentligen?

Så mycket tjänar Paow på PH!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 02 Mar 20 kl. 20:21

Detta är fjärde gången hon är med och lönen har ökat rejält.


Fler inlägg från Bokbloggar