Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Morgans nya trehjuling presenteras den 24 februari

Feber.se - 27 Jan 22 kl. 08:30

Nytt designspråk för första gången på över 20 år Morgan har en ny trehjuling på gång och den ska verkligen vara helt ny. Man har satt sig vid ritbordet och börjat om på nytt, även om teaserbilden här visar siluetter som vi ändå känner igen. Det finns väl kanske inte så många olika vis man kan göra en avskalad trehjuling på men Morgan säger ändå att massa är nytt. Sen så ska man även kunna modda sin bil på en herrans massa olika vis, med tillbehör som kommer att finnas tillgängliga från lansering. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Idag presenteras BMW i5

Feber.se - 24 May 23 kl. 10:30

Följ avtäckningen här Idag klockan 14:00 kommer BMW att livesända avtäckningen av den nya elbilen i5. Följ spektaklet i klippet här ovan. Läs vidare och kommentera: https://feber.

OnePlus verkar släppa en surfplatta

Feber.se - 26 Jan 23 kl. 19:30

Som kanske presenteras den 7 februari Tidigare idag läckte OnLeaks inofficlla renderingar av en OnePlus-surfplatta på Twitter, och nu har företaget själva mer eller mindre bekräftat att man kommer att lansera en surfplatta i början av nästa månad. Som vi kan se på OnePlus egna bild hamnar den bakre kameran på en liten ö i övre mitten av enheten, och den ser även ut att komma i färgen grön. Mycket mer än så vet vi inte i nuläget.

Här är officiella bilder och uppgifter om OnePlus 11

Feber.se - 28 Dec 22 kl. 11:30

Telefonen presenteras den 7 februari OnePlus presenterar i vanlig ordning sin nästa telefon stegvis, och nu har vi fått ta del av ett gäng officiella bilder på den kommande modellen. Utöver bilderna vet vi också att telefonen kommer att få det senaste chippet Snapdragon 8 Gen 2, upp till 16 GB RAM (LPDDR5) och 512 GB lagring UFS 4.0-lagring som är snabbare än tidigare tekniker.

OnePlus 11 presenteras den 7 februari

Feber.se - 19 Dec 22 kl. 20:00

Det fysiska reglaget kommer att återvända Nu är det officiellt att OnePlus kommer att presentera OnePlus 11 och OnePlus Buds Pro 2 den 7 februari under ett event i New Delhi. Enligt The Verge har en talesperson från OnePlus också bekräftat att det fysiska reglaget på telefonen samt samarbetet med Hasselblad kommer att återvända. Båda dessa saknades på OnePlus 10T.

Snart är det jul.

Barcelona - Stockholm - 14 Dec 11 kl. 14:22

Julkort vintage. Älgö år 2003. Henrik, Max & Maria...

Morgans nya trehjuling är här

Feber.se - 24 Feb 22 kl. 10:30

Uppdaterad på alla punkter Nu är så väntan över, Morgans fräsiga lilla trehjuling har återuppstått igen. Nu heter den Super 3 och den är snarlik föregångarna men givetvis uppdaterad på alla punkter. Det går ju liksom inte att göra så många olika utseenden när det handlar om en sån här sak.

Så här ser det ut på Morgans bilfabrik

Feber.se - 21 Feb 22 kl. 19:30

Häng med på en drönartur Snart, nu på torsdag faktiskt, kommer Morgan att visa upp sin nya trehjuling. Innan dess får vi oss dock en drönartur genom deras 108 år gamla bilfabrik som ligger på Pickersleigh Road i Storbritannien. Varje år (innan pandemin) har fabriken besök av upp till 30.

Samsung spikar 9 februari för Unpacked-event

Feber.se - 26 Jan 22 kl. 07:00

Tagga S22! Det har ryktats typ i ett halvår att Samsung ska presentera nya S22-serien 9 februari och nu har detta blivit bekräftat. Samsung har skickat ut inbjudan till eventet och festligheterna har fått slagorden: The Epic Standard.

Samsung Galaxy S22-serien presenteras 9 februari

Swedroid.se - Allt om Google Android - 25 Jan 22 kl. 11:11

Samsung berättade häromdagen att nyheter kommer presenteras under ett Unpacked-evenemang i februari. Tillverkaren nämnde dock inte vilken dag presentationen går av stapeln. Allt pekar nu på att S22-serien introduceras 9 februari.

Volkswagen Golf med mer krut presenteras i februari

Feber.se - 18 Jan 22 kl. 10:30

"Notably Fast Transporter" Nej, det är alltså inte en Transporter det handlar om, utan just en Golf. Men den ska kunna transportera folk snabbt vilket är det Volkswagen vill säga med följande teaser, samtidigt som de vill skoja till det lite genom att lansera en NFT (Notably Fast Transporter). Golf finns idag som GTD, GTE, GTI och R så vad den nya kommer att kallas ska bli spännande att se.


Fler inlägg från Feber.se

Faraday Future ska tydligen ha börjat leverera bilar

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 11:30

Dyraste versionen kostar 309.000 dollar Efter hur många turer som helst ska Faraday Future nu har börjat leverera de första exemplaren av den eldrivna modellen FF 91. Det finns tre olika versioner att välja mellan - 2.

Polestar 2 får uppgraderat Apple CarPlay

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 11:00

Och YouTube Polestar uppdaterar nu mjukvaran i sin bil Polestar 2 med stöd för YouTube, en ny räckviddsassistent och uppgraderat Apple CarPlay. Den första nyheten är alltså att den inbyggda mjukvaran, som baseras på Android Automotive, nu får stöd för YouTube, vilket är perfekt när du exempelvis väntar på att bilen ska laddas. Den andra nyheten är en ny app som ska hjälpa till med räckvidden.

Robotar kommer inte att få gifta sig i kyrkan

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:30

"Vi håller oss till människor som medlemmar i Svenska kyrkan" SVT har intervjuat Susanne Rappmann, biskop i Göteborg stift, för att se vad Svenska kyrkan har för syn på artificiell intelligens. Hon säger bland annat att det finns många fördelar med AI och nämner bland annat att AI kan användas för att "energioptimera saker och den kan hantera fantastiska mängder data". Rappman tror inte heller att utvecklingen av AI är något som går att förhindra men efterlyser någon typ av reglering av artificiella intelligenser på politisk nivå.

Urbanears presenterar Juno

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:15

Inear-lurar med ANC Idag presenterade svenska Urbanears ett par true wireless-hörlurar som man kallar för Juno. Hörlurarna är försedda med aktiv brusreducering (ANC) och via Urbanears nya app går det även att ställa in hörlurarna efter eget tycke och smak. Det finns även möjlighet att koppla lurarna till två enheter samtidigt, till exempel en dator och en mobiltelefon.

Tibber och Polarium lanserar hembatteri

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:00

Kostar från 89.995 kronor När elpriserna skenade iväg var det nog många som började fundera över att ha en backup hemma. Solceller på taket och sen ett hembatteri som kunde lagra överskottet och bli användbart när det passade bäst.

Tibber och Polarium lanserar hembatterit Homevolt

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:00

Kostar från 89.995 kronor När elpriserna skenade iväg var det nog många som började fundera över att ha en backup hemma. Solceller på taket och sen ett hembatteri som kunde lagra överskottet och bli användbart när det passade bäst.

Reddit vill ha 20 miljoner dollar om året för sitt api

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 09:30

Appen Apollos dagar kan vara räknade Det verkar som att Reddit är sugna på att ta efter Twitter då man nu vill börja ta betalt för att tredjepartsappar ska använda ens API. Priset? 20 miljoner dollar per år enligt utvecklaren av appen Apollo, som är en Reddit-klient.

Reddit-appen Apollos dagar kan vara räknade

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 09:30

Reddit vill ha 20 miljoner dollar om året för sitt api Det verkar som att Reddit är sugna på att ta efter Twitter då man nu vill börja ta betalt för att tredjepartsappar ska använda ens API. Priset? 20 miljoner dollar per år enligt utvecklaren av appen Apollo, som är en Reddit-klient.

Fyra av fem vet inte varför Sveriges nationaldag firas

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 09:00

Vet du? På tisdag nästa vecka är det den 6 juni och Sveriges nationaldag. Det är en röd dag och då är det många som är lediga - vilket de flesta har koll på.

En trailer för sista säsongen av Jack Ryan

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 08:45

Jack is back! Nu är det mindre än en månad kvar till den fjärde och sista säsongen av Jack Ryan som har premiär på Amazon Prime. Streamingtjänsten kommer att sända två avsnitt i veckan så man har lite att titta på innan det sista avsnittet släpps den 14 juli.

Socialdemokraterna starkt framåt

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 08:30

L och KD under riksdagsspärren Nu har SCBs senaste mätning för partisympatier kommit och det finns en otroligt tydlig vinnare i den. Jämfört med den senaste mätningen i november 2022 så går nämligen Socialdemokraterna starkt framåt och ökar med 4,0 procentenheter till 38,6 procent. Partiet är nu mer än dubbelt så stort som tvåan Moderaterna som får 19,1 procent.

RARBG tackar för sig

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 08:00

Populär torrentsida stänger ner Personerna som driver den populära torrenttjänsten RARBG skriver i ett meddelade att de nu kommer att lägga ner tjänsten rapporterar TorrentFreak. Anledningen till nedstängningen av RARBG uppges vara flera. I sitt meddelande skriver en av administratörerna av sidan att det handlar om såväl pandemin som krig och ekonomi.

Trailer för I'm a Virgo

Feber.se - 31 May 23 kl. 21:00

Cootie har jätteproblem i Oakland I'm a Virgo är en ny tv-serie från Boots Riley, musikern och regissören som tidigare gjort filmen Sorry to Bother You. Det handlar om en fantasyserie där vi får följa den fyra meter långa tonårs-jätten Cooties (Jharrel Jerome) vardag i ett nutida Oakland. Initialt lever han gömd hemma hos sin faster tills han en dag upptäcks av ett gäng unga politiska aktivister som tar med honom ut på äventyr i världen utanför hans hem.

Razer Hammerhead Pro Hyperspeed är inear-lurar för gamers

Feber.se - 31 May 23 kl. 20:30

Inkluderar dongel som förkortar fördröjning av ljudet Razer har släppt en ny version av sina Hammerhead Pro-hörlurar vilka specifikt riktar sig till dem som vill använda inear-lurarna för att lira spel på datorn. Den nya versionen kallas för Hammerhead Pro Hyperspeed och levereras med en USB-C-dongel som skickar ljudet trådlöst på 2,4GHz-bandet mellan datorn och hörlurarna. Detta ska göra att latensen sjunker från 60ms till 40ms jämfört med om man hade kopplat hörlurarna via Bluetooth till datorn.

Bugatti Chiron-ägare fick testa på 400 km/h

Feber.se - 31 May 23 kl. 20:00

Med sina egna bilar 18 Chiron-ägare bjöds in av Bugatti för att få testa det här med att åka fort. Alla vet att dessa bilar är sjukt snabba, men det är väldigt sällan man kan utnyttja effekten och att köra 400 km/h på allmänna vägar är inte att rekommendera. Men på en flygraka går det utmärkt.