Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

My closet!

Pernilla Wahlgrens värld - 10 Jun 12 kl. 17:30

Som ni vet så har jag ju stått modell för min favortibutik My closet, och för ett tag sedan så var jag inne i butiken och införskaffade lite nytt till garderoben…. En BRA shoppingdag skulle man kunna säga…!  Har ju lovat att visa er vad påsarna innehöll också…. Lite nya skor  är ju aldrig fel….! Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Walk in closet is clean!

Foki - 12 Jan 15 kl. 13:25

Min garderob har varit kaos i flera veckor nu… Idag har jag äntligen varit duktig och tagit tag i problemet ;) Fr.o.m.

En ny Malene Birger hänger och väntar

MALENAMI.COM - 05 Jul 14 kl. 11:41

Kvällens klänning, från By Malene Birger/Isa Couture, står och väntar. Eller hänger och väntar. TineK Homes klädställning, som jag inte ännu “packat upp”, köpte jag från Legera i våras.

Min walk in closet!

Blondinbella - 23 Mar 14 kl. 17:39

Walk in closet inspo!

Foki - 15 Mar 14 kl. 20:34

God kväll underbaraste läsare! ❤︎ Sitter just nu i vardagsrummet och försöker finna lite inspiration till min walk in closet. Jag har så himla mycket kläder sen tidigare samt massor nya som är på väg hit!

Vårkläder

Fyra årstider - mitt liv på landet - 02 Mar 14 kl. 06:30

Toppar H&M och BooztGodmorgon vänner, idag söndag, hoppas ni får en fin dag. Jag är fortfarande borta och kika gärna in på mitt instagram. Idag får ni se några glimtar från min lilla walk in closet.

Gammal husbåt – modern inredning

Freedomtravel - 25 Jan 14 kl. 10:16

I början trodde vi nog att vi skulle välja lite mer gammaldags stil på inredning i husbåten, men det har blivit att vi valt mer och mer modernt… Just nu håller vi på att fixa vår stora walk-in-closet. Det är helt enkelt ena änden av det stora rummet längst ner i båten, det rum som också fungerar som sovrum och träningsrum. (Icke att förväxla med vår lilla crawl-in-closet, det vill säga det pannrummet.

Something new to my closet ❤︎

Foki - 07 Jan 14 kl. 17:56

Corner closet

Husmusen - inredning och design på nätet - 02 May 13 kl. 08:00

Har du inte plats för en "walk in closet" hemma hos dig, men kanske ett tomt hörn i sovrummet som du inte vet vad du ska göra av? Satsa på en "corner closet". Allt du behöver är en snygg klädställning (denna kommer från HAY), en fin lampa (den på bilden kommer från IKEA) några favoritplagg och en väggkrok så är du klar.

GIZMOLINAS CLOSET!

Prinsessans Dagbok - 30 Jan 13 kl. 12:38


Fler inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Livskvalitet på Lisca Beach

Pernilla Wahlgrens värld - 10 Jan 19 kl. 20:01

I dag tog Benjamins längtan efter en riktigt bra pasta över, och vi tog oss iväg från vårt älskade hotell, till en strand som heter Lisca Beach – och en italiensk-ägd strandrestaurang, som hade GRYM pasta och Pizza!! Vem kunde tro det i Thailand?! Tuk Tuken tog oss ända ut i djungeln tills vägarna tog slut….!

Vila, Porn’s Bungalow & familjemassage…

Pernilla Wahlgrens värld - 06 Jan 19 kl. 19:30

En helt underbar dag har vi haft idag! Sol, vila, mat, lite lek, ännu mer mat – & så en härlig kvällsmassage för hela familjen som skön avslutning efter middagen…! Theo körde sin lunch vid poolen.

Njuter av sol & värme!

Pernilla Wahlgrens värld - 06 Jan 19 kl. 09:24

SOM vi njuter! Det blev en lång resa från Hua Hin till Koh Chang – men SÅ värt det! Det är så HÄR vi älskar Thailand!

Framme i Thailand!

Pernilla Wahlgrens värld - 29 Dec 18 kl. 18:08

Hej vänner! Vi landade tidigt i morse, efter en smidig resa med direktflyg till Bankok. Theo och Benjamin sov sig i stort sett igenom hela flygresan , medan jag och Bianca varvade sömn med måltider och film.