Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

My closet!

Pernilla Wahlgrens värld - 10 Jun 12 kl. 17:30

Som ni vet så har jag ju stått modell för min favortibutik My closet, och för ett tag sedan så var jag inne i butiken och införskaffade lite nytt till garderoben…. En BRA shoppingdag skulle man kunna säga…!  Har ju lovat att visa er vad påsarna innehöll också…. Lite nya skor  är ju aldrig fel….! Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

The Curated Closet

Bokbloggar - 26 Feb 19 kl. 14:07

Walk in closet is clean!

Foki - 12 Jan 15 kl. 13:25

Min garderob har varit kaos i flera veckor nu… Idag har jag äntligen varit duktig och tagit tag i problemet ;) Fr.o.m.

En ny Malene Birger hänger och väntar

MALENAMI.COM - 05 Jul 14 kl. 11:41

Kvällens klänning, från By Malene Birger/Isa Couture, står och väntar. Eller hänger och väntar. TineK Homes klädställning, som jag inte ännu “packat upp”, köpte jag från Legera i våras.

Min walk in closet!

Blondinbella - 23 Mar 14 kl. 17:39

Walk in closet inspo!

Foki - 15 Mar 14 kl. 20:34

God kväll underbaraste läsare! ❤︎ Sitter just nu i vardagsrummet och försöker finna lite inspiration till min walk in closet. Jag har så himla mycket kläder sen tidigare samt massor nya som är på väg hit!

Vårkläder

Fyra årstider - mitt liv på landet - 02 Mar 14 kl. 06:30

Toppar H&M och BooztGodmorgon vänner, idag söndag, hoppas ni får en fin dag. Jag är fortfarande borta och kika gärna in på mitt instagram. Idag får ni se några glimtar från min lilla walk in closet.

Gammal husbåt – modern inredning

Freedomtravel - 25 Jan 14 kl. 10:16

I början trodde vi nog att vi skulle välja lite mer gammaldags stil på inredning i husbåten, men det har blivit att vi valt mer och mer modernt… Just nu håller vi på att fixa vår stora walk-in-closet. Det är helt enkelt ena änden av det stora rummet längst ner i båten, det rum som också fungerar som sovrum och träningsrum. (Icke att förväxla med vår lilla crawl-in-closet, det vill säga det pannrummet.

Something new to my closet ❤︎

Foki - 07 Jan 14 kl. 17:56

Corner closet

Husmusen - inredning och design på nätet - 02 May 13 kl. 08:00

Har du inte plats för en "walk in closet" hemma hos dig, men kanske ett tomt hörn i sovrummet som du inte vet vad du ska göra av? Satsa på en "corner closet". Allt du behöver är en snygg klädställning (denna kommer från HAY), en fin lampa (den på bilden kommer från IKEA) några favoritplagg och en väggkrok så är du klar.


Fler inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Leeeeedig!

Pernilla Wahlgrens värld - 17 Apr 19 kl. 23:48

Åh, som jag har njutit av två dagars hel ledighet här i mitt lilla rosa hus i Spanien! Minns inte senast när jag fick sova hur länge jag vill på morgonen – utan att väckas av väckarklockan…!! Inga tider att passa.

Framme i Marbella, & Överraskad av omtänksamma vänner!

Pernilla Wahlgrens värld - 16 Apr 19 kl. 00:55

I morse drog jag och den här killen på en efterlängtad semester till vårt älskade hus i Marbella! Jag sov större delen av flygresan , medan Theo roade sig med sitt coola Nintendo Switch, som han fick av mig i födelsedagspresent. Och alltså KOLLA vilket fint mottagande i huset när vi kom!!!

Sista julkalendern & näst sista spelhelgen

Pernilla Wahlgrens värld - 13 Apr 19 kl. 19:34

Hej vänner. Är inne på sista tampen nu på min über-jobbmånad utan en dag ledigt. I veckan hade jag min sista inspelningsdag på Julkalendern.

Malmö levererade!

Pernilla Wahlgrens värld - 08 Apr 19 kl. 13:32

Hej vänner! Så var denna Turnéhelg över och jag är tillbaka i Tomteverkstan igen! Malmö bjöd på SOL och värme!

Från Tomteverkstan till Örebro

Pernilla Wahlgrens värld - 06 Apr 19 kl. 01:38

Hej vänner. Sitter i Turnébussen just nu och skriver till er på väg från Örebro till Malmö , där vi ska spela min show imorgon . Hade en FANTASTISK publik i Örebro i kväll!