Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

När Hanne Wilhelmsen var norsk polis på rosa motorcykel

Bokbloggar - 20 Sep 19 kl. 09:08

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Zero visar ny eldriven motorcykel

Feber.se - 6 timmar sedan

Toppversionen ska kunna laddas på en timme Första gången vi skrev om Zero Motorcycles och deras eldrivna motorcyklar var 2009 och en hel del har hänt sedan dess. Nu presenterar företaget modellen SR/S som är en touringmaskin med kåpa som i toppversion ska ta sig upp till 32 mil på en laddning vid stadskörning. Kör man bara motorväg sjunker detta dock drastiskt till runt 17 mil.

Eldriven motorcykel med trampor

Feber.se - i förrgår: 13:20

Det här är eROCKIT På Berlin Motorcycle Days har man nu visat upp eROCKIT som är en eldriven motorcykel. Det som skiljer den här från tidigare vi har sett är att den har trampor, och dessa måste du använda för att få fart på cykeln. Det finns inget gashandtag utan du "gasar" med fötterna så att säga.

Dean visar upp sin BMW R60 från 1960

Feber.se - 15 Jan 20 kl. 12:00

Härlig klassisk motorcykel Dean har gett den här 57 år gamla BMW:n ett nytt liv igen. Kul att se att inte alla såna här hojar sågas sönder till café-byggen även om Dean plockat bort skärmarna och monterat andra däck för att få till den look han gillar. Bonusklipp nedan på en BMW som är långt från original.

Foppas hojbygge går på luft

Feber.se - 09 Dec 19 kl. 07:00

Frän Peter "Foppa" Forsberg (ja det finns fler än en) driver Brooklyn Choppers Garage och därifrån har det kommit en hel del fräna motorcykel-byggen. Här visar han upp ett av dem - som går på luft. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Kalashnikov visar eldriven motorcykel-prototyp

Feber.se - 06 Dec 19 kl. 13:40

En caféracer Kalashnikov har som vi tidigare skrivit om knoppat av sig och tillverkar nu för tiden inte bara vapen utan även andra saker. Det senaste påhittet är den här eldrivna motorcykeln som just nu är i ett prototyp-stadie. Den ska toppa 100 km/h och kunna ta sig tio mil på en laddning så det är ingen långkörare det handlar om.

Ny motorcykel från Death Machines of London

Feber.se - 26 Nov 19 kl. 13:00

Började sitt liv som en gammal Honda Gold Wing Företaget Death Machines of London bygger specialtillverkade motorcyklar som inte liknar något annat och The Kenzo är namnet på deras senaste skapelse. Här utgick man från en Honda Gold Wing GL1000 från 1977 men det enda som finns kvar från den är i princip motorn, allt annat är specialbyggt. Hojen är byggd som en hyllning till samurajen Honda Tadakatsu och till Kenzo Tada - den första asiatiska föraren att tävla i Isle och Man TT.


Fler inlägg från Bokbloggar

Olyckornas tid

Bokbloggar - 15 minuter sedan

Helgfrågan v. 8

Bokbloggar - 4 timmar sedan

Nytt i hyllan

Bokbloggar - 5 timmar sedan