Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

När alla klockor stannat – Ninni Schulman

Bokbloggar - 22 Sep 19 kl. 19:09

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Tag Heuer presenterar nya Connected-klockor med Wear OS

Feber.se - 13 Mar 20 kl. 10:20

Tjusiga, men rackarns dyra Tag Heuer har presenterat nya klockor i sin Connected-serie, vilket är företagets smarta klockor som kör Wear OS. I vanlig ordning kombinerar Tag Heuer sin klassiska och tjusiga klockdesign med modern teknik. Och i vanlig ordning är klockorna svindyra och kommer kosta mellan 1800 och 2300 dollar.

Schweiziska klockindustrin får pisk av Apple Watch

Feber.se - 06 Feb 20 kl. 07:20

Apple har fått rejält försprång Det går bra för Apple och deras klockförsäljning. Analytiker uppskattar att man sålde 30,7 miljoner klockor förra året och det är en ökning med 36 procent från 22,5 miljoner. Det går dock inte lika bra för den schweiziska klockindustrin.

Klockan som ritar tiden på paljetter

Feber.se - 28 Jan 20 kl. 10:58

Snofsigt! Klockor är fint och paljetter är fint och det här lilla hacket kombinerar de två. Ekaggrat Singh Kalsi har försökt göra lite olika versioner av klockor som ritar tiden och den här versionen inspirerades av hans dotters tröja.

Samsung uppdaterar sina äldre klockor med nya funktioner

Feber.se - 19 Nov 19 kl. 14:00

Samsung Health och Bixby-funktioner Samsung lanserade nyligen Galaxy Active 2, men det betyder inte att företagets äldre klockor inte kommer få lite uppmärksamhet. Samsung har börjat rulla ut uppdateringar till Galaxy Watch och Galaxy Watch Active som kommer med lite mer moderna funktioner. De inkommande ändringar består av fler funktioner för Bixby Voice, mer konfigurationsmöjligheter på klockorna, nya Samsung Health-funktioner och Watch Active kommer få samma virtuella roterande boett som Active 2 kör.

Fossil släpper analoga smartklockor

Feber.se - 06 Nov 19 kl. 17:20

Fossil HR är dagens kombo Fossil har presenterat sin senaste klockmodell Fossil HR vilket är deras försök att kombinera en analog klocka med lite smart funktionalitet. Fossil HR är försedd med ett analogt urverk och fysiska klockvisare men under dessa hittas en monokrom skärm. På skärmen kan man få meddelanden från sin mobiltelefon, väderinformation, träningsaktiviteter, musikontroller och lite annat som vi vanligtvis förknippar med smartklockor.


Fler inlägg från Bokbloggar

We are the Dead

Bokbloggar - 1 timme sedan

Älvdansen

Bokbloggar - 3 timmar sedan

Resan till ljuset

Bokbloggar - 4 timmar sedan

Bakinspiration

Bokbloggar - 7 timmar sedan