Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

När mikrofonen tystnar av Thomas Hansen

Bokbloggar - 09 Nov 18 kl. 11:00

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Spelarnas protest – hela arenan tystnar

Nyhetspressen - 09 Nov 18 kl. 07:44

LOS ANGELES. Nu får det vara nog!Spelarna i Los Angeles Kings och Minnesota Wild genomförde en gemensam aktion på isen mot det meningslösa våldet inför nattens match i Staples Center.

Granösonen vann – och blev historisk

Nyhetspressen - 04 Nov 18 kl. 22:21

Efter ett skaldjursrace och en trerättersmiddag stod det klart: 27-årige Thomas Sjögren, uppväxt i Granö, är årets vinnare av Kockarnas kamp i Tv4. –  Jag är så jävla glad, det är helt galet, säger han i programmet efter beskedet. Thomas Sjögren växte upp i Granö och är numera aktiv på västkusten där han driver flera restauranger.

Vinnarens svåra utmaning – tvingades vara helt tyst

Nyhetspressen - 04 Nov 18 kl. 21:02

Efter en dramatisk final står det klart – Thomas Sjögren är årets vinnare av "Kockarnas kamp" på TV4.Något kocken tvingats hålla hemligt sedan i juni, och inte fått tid till att fira än.– Min familj och sambo har vetat om det, men annars har jag varit väldigt duktig på att hålla tyst, säger Thomas Sjögren..

Thomas Bodström företrädde offren: ”Ett fint förtroende”

Nyhetspressen - 29 Oct 18 kl. 20:01

Advokaten Thomas Bodström företrädde många av offren i diskoteksbranden i rättsprocessen för nästan 20 år sedan.På måndagskvällen var han likt många andra på plats för att hedra och minnas de som drabbades.– Jag påminns om målet som var så väldigt speciellt.


Fler inlägg från Bokbloggar

I gråa november

Bokbloggar - 7 timmar sedan