Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Nätternas gräs av Patrick Modiano

Bokbloggar - 13 May 20 kl. 07:17

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Robert Patrick snackar om inspelningen av Terminator 2

Feber.se - 26 Nov 19 kl. 11:40

"The ultimate badass" I det här klippet får vi se och höra skådespelaren Robert Patrick prata om sin roll som T-1000 i Terminator 2. Bonusklipp nedan. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Trailer för I Am Patrick Swayze

Feber.se - 08 Aug 19 kl. 08:00

Personligt porträtt av skådespelare som lämnade oss för tidigt I höst är det tio år sedan skådespelaren Patrick Swayze gick bort i cancer och nu släpper Paramount Pictures en dokumentärfilm som den hyllade skådespelaren. I dokumentären I Am Patrick Swayze har man sammanställt ett gäng personliga intervjuer med skådespelaren och man intervjuar även dem som kände skådespelaren bäst. Patrick Swayze var 57 år gammal när han gick bort i cancer 14 september 2009.

Första trailern för Star Trek: Picard

Feber.se - 21 Jul 19 kl. 08:00

Patrick Stewart är Jean-Luc Picard I går kväll dök den första ordentliga glimten av den nya tv-serien Picard upp och herrejesus vad många rysningar den innehåller! I denna serie repriserar Patrick Stewart sin legendariska roll som Jean-Luc Picard. Dock är Picard numera rätt så mycket äldre och traumatiserad.

Trailer till Tone-Deaf

Feber.se - 25 Jun 19 kl. 17:30

Skräckkomedi med Robert Patrick Här kommer trailern till den kommande rysarkomedin Tone-Deaf som handlar om när den unga kvinnan Olive (Amanda Crew) hyr en liten stuga av den betydligt mycket äldre änkemannen Havey (Robert Patrick). Efterhand verkar det visa sig att Harvey i själva verket är en fullblodspsykopat vars upptåg Olive får ta del av. Filmen är regisserad av Richard Bates Jr.


Fler inlägg från Bokbloggar

Boknyheter i juni

Bokbloggar - 2 timmar sedan

Det tysta huset

Bokbloggar - 4 timmar sedan

Mytomanen

Bokbloggar - 5 timmar sedan

Grattis Bridget!

Bokbloggar - 6 timmar sedan