Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Magdalena Graaf Blogg

Något annat positivt idag?

Magdalena Graaf Blogg - 22 Aug 18 kl. 14:20

(Obs: jag ÄR djurvän, skulle aldrig plåga ihjäl ett djur. Mygg, fluga, geting och fästing får alltid en snabb och smärtfri död. De enda djuren jag anser mig själv stå över i näringskedjan) Något positivt förutom känslan av att kunna använda täcket igen? Är att flugorna är så förbaskat slöa. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Senaste nytt: Canelo Alvarez testar positivt inför GGG-matchen (Uppdaterad)

MMAnytt - 06 Mar 18 kl. 08:39

Toppboxaren ”Canelo” Alvarez har testat positivt inför sin efterlängtade returmatch mot Gennady ”GGG” Golovkin, det står nu klart efter att två separata prover har analyserats. Nevada Athletic Commission (NSAC) kommer nu att undersöka saken närmare och komma med ett besked. Returmatchen inplanerad inför den 5 maj Den första matchen mellan de flerfaldiga boxningsmästarna Alvarez och ”GGG” tog vid den 16 september och slutade i ett mycket kontroversiellt och oavgjort domslut.

Statoil spår positivt kassaflöde under 2017

Nyhetspressen - 07 Feb 17 kl. 07:36

Norska oljejätten Statoil spår ett positivt kassaflöde under 2017 vid oljepriser om 50 dollar per fat. Det framgår av bokslutsrapporten och inför bolagets kapitalmarknadsdag på tisdagen..

Positivt knäbesked för Udominate-spelaren

UNDERBARACLARA - 14 Nov 16 kl. 22:12

Beskedet efter magnetkameraundersökningen blev positivt. Umeå Udominate Baskets Josefin Vesterberg, som åkte på ett litet bakslag i samband med basketträning, har enligt läkargranskning av bilderna från MR inte råkat ut för någon ny allvarlig skada i det knä hon tidigare opererat för ett trasigt korsband.

Ekonom: Marknaden reagerar positivt

Nyhetspressen - 03 Nov 16 kl. 11:47

Robert Bergqvist, chefsekonom på SEB, tror att marknaden i det första skedet kommer att reagera positivt på domstolsbeskedet om att den brittiska regeringen måste gå via parlamentet för att inleda brexit. - Det här är vad många vill ha, att Storbritannien tar ett steg tillbaka från brexitprocessen.(TT).

Förare blåste positivt

Nyhetspressen - 05 Oct 16 kl. 19:31

Lundqvist: "Positivt att de är med"

Nyhetspressen - 13 Sep 16 kl. 11:01

De bidrar med kunskap, inspiration och några garv här och där. Rådgivarna Nicklas Lidström, Mats Sundin och Daniel Alfredsson är omtyckta bland Tre Kronors spelare. - Det är bara positivt att de är med, säger Henrik Lundqvist.

Misstänks för rattfylla

UNDERBARACLARA - 10 Sep 16 kl. 14:52

En man stoppades – och blåste positivt.  Kring lunchtid på lördagen stoppade polisen en bilförare i Robertsfors, då misstanke om rattfylla uppstod. När mannen blåste i sållningsinstrumentet visade det positivt, och han fick följa med polispatrullen till stationen för besiktning.

Positivt meddelande till poliser i Karlskoga

Nyhetspressen - 30 Jul 16 kl. 06:00

På måndagen inkom ett väldigt positivt mail-meddelande till Polisen i Karlskoga om en incident i Sandviksbadet..

Dramaten gör positivt resultat

UNDERBARACLARA - 16 Mar 16 kl. 11:10

Dramatens redovisar positivt ekonomiskt resultat för fjärde året i rad. Detta trots att den genomsnittliga publikbeläggningen sjönk från 89 procent 2014 till 76 procent i fjol. Resultatet för 2015 blev 2,2 miljoner kronor.


Fler inlägg från Magdalena Graaf Blogg

Julerbjudande hos DW

Magdalena Graaf Blogg - 7 timmar sedan

Julklappserbjudande och samarbete med Daniel Welingon Ni vet sen flera år tillbaks att mitt samarbete med Daniel aWellington ligger mig mycket varmt om hjärtat. Valmöjligheten att kunna byta stil på några sekunder, matcha till fest, sport eller jobb. Förnya sig, och experimentera med olika stilar Du man mixa, matcha.

Snö och snor

Magdalena Graaf Blogg - 7 timmar sedan

Hur vacker är inte den här utsikten? Min hals är fortfarande åt skogen. Kracksar och väser.

Borttappad hals

Magdalena Graaf Blogg - Igår: 10:13

Min hals är HELT försvunnen Perkele! Jagform hade så mycket att göra i det. Helt omöjligt.

Fantastik kväll

Magdalena Graaf Blogg - Igår: 18:04

Vilken fantastisk kväll… Louie piggnade till och Mumin var hemma och gosade med honom i ett par timmar. Jag tog bilen och mötte upp de andra för julbord… Ps Jag plockar ner mitt inlägg ang Barbro tillfälligt.

Febersjuka barn

Magdalena Graaf Blogg - 15 Dec 18 kl. 15:40

Tack fina vänner för alla goa kommentarer. Uppskattar verkligen all info och alla råd. Ska samla ihop allt och göra en plan Louie har blivit sjuk😫 så oerhört jobbigt för den lilla stackaren.

När gamla människor blir lurade

Magdalena Graaf Blogg - 15 Dec 18 kl. 07:35

Kommer ni ihåg kära bloggvänner, när jag berättade för er om min vän Barbro. Min pigga, härliga, underbara äldre 88+vännina! Jag ”räddade” henne från ett tåg i snöstorm för ett par år sedan.

Tips och rabatter allt i ett

Magdalena Graaf Blogg - 13 Dec 18 kl. 21:01

Lite länkar och reklam samlat i ett Nu har den äntligen kommit från fabrik. Specialgjord med nya små finesser. Inbyggda lampor för mer space mm Ni var många som förbeställde i somras.

Lussefika och julfin hos Catta

Magdalena Graaf Blogg - 13 Dec 18 kl. 12:24

Älskar Lussefikat på förskolan! Längtar varje år till just denna dag. Tända ljus, inövade sånger, stolta barn Louies helt fantastiska pedagoger och alla duktiga barn gjorde verkligen min/vår morgon magisk.

Pepparkakshus

Magdalena Graaf Blogg - 12 Dec 18 kl. 19:51

Ibland blir det fel, vi är inga robotar utan människor av kött och blod. Tur att vi kan förlåta varandra, göra om och göra rätt. Vilken dag, hjärtat i halsgropen!

HJÄLP Oscar!!!!!!!!

Magdalena Graaf Blogg - 12 Dec 18 kl. 09:57

Jag fick precis ett hjärtkrossande mail ifrån en kärleksfull pappa. Oscar, hans son har diagnostiserats med en aggressiv, snabbväxande hjärntumör. Oscar som är 13 år har fått en dödsdom och har bara 9 månader kvar att leva!!!!

Pepparkakshus, ungar och älgar i trädgården

Magdalena Graaf Blogg - 12 Dec 18 kl. 08:53

Filip flög till Skåne, mittryggläge är över. Upp och hoppa, skola, förskola, luciafirande och julbak. Jag kände att det gick åt rätt håll igårkväll.

Mat i sängen

Magdalena Graaf Blogg - 11 Dec 18 kl. 20:35

Här ligger jag med Louie i sängen och tittar på Spider-Man, bollar, bilar. Inget tålamod för regler och konsekven tänk. Alla fick äta sin middag vart de ville ikväll.

Feber och frossa

Magdalena Graaf Blogg - 11 Dec 18 kl. 15:21

Feber frossa och har inte lyft på täcket under 24 Tim. Filip åker till Skåne ikväll för tre dagars jobb. Samlar krafter!!

Sorry!

Magdalena Graaf Blogg - 11 Dec 18 kl. 01:47

Feel länkadress till bokadirekt. Klicka HÄR! Och använd dig av GRAAF som kod.

Jag vill oxå!

Magdalena Graaf Blogg - 10 Dec 18 kl. 14:49

I annonssamarbete med iDeal Of Sweden Jag vill oxå ha! Finns det någon som har missat iDeals snygga fodral på sociala medier? Inte så konstigt att de syns så flitigt, med tanke på hur GRYMT snygga de är.