Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Tjuvlyssnat.se

När inte artighet räcker till…

Tjuvlyssnat.se - 16 Jun 13 kl. 22:30

McDonalds Sköndal, Stockholm En äldre man (~60) har fått vänta på sin mat. Kassörskan räcker fram matpåsen ber om ursäkt för att det har dröjt. Mannen (argt): Det här har dröjt alldeles för länge, det är inte accetabelt! Kassörskan (leendes): Jag håller med dig och ber så mycket om ursäkt. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

”Allvarliga fel i många böcker med råd om kost och hälsa”

Nyhetspressen - 16 Feb 19 kl. 21:00

Fyra medicinforskare: Låt en oberoende aktör granska innehållet i böcker som påstås vara grundade i vetenskap..

Här är pojkarna som satt fast i grottan i Thailand

Nyhetspressen - 11 Jul 18 kl. 19:16

En av pojkarna beskrivs som en person med stark drivkraft, en annan beröms för sin artighet – medan tränaren vägrade äta. Här är fyra av personerna som satt fast i den thailändska grottan..

”Äldres rättigheter måste få mycket starkare lagstöd”

Nyhetspressen - 02 Apr 17 kl. 07:00

Vi behöver en rättighetslag för äldre som stärker de äldres rättigheter och som respekterar deras egna önskningar. Det räcker inte med kvalitetsplaner och värdegrundsarbete. Det räcker inte med välvilja, skriver Susanne Dufvenberg, Lena Josefsson och Nina Unesi, S-kvinnor..

Personbil läcker gas – räddningstjänst på väg

Nyhetspressen - 14 Jan 17 kl. 11:21

En bil i Järna söder om Södertälje läcker gas, enligt ett larm till SOS. Räddningstjänsten är på väg till platsen..

Stoppa utvisningarna till Afghanistan

Nyhetspressen - 21 Oct 16 kl. 06:54

För många är de kanske anonyma främlingar, men för de av oss som träffat dem har var och en av dem ett namn, en personlighet och en historia. Vi som träffar dessa människor varje dag möts av leenden, skratt och artighet..

Att skrämmas räcker inte.

Nyhetspressen - 19 Oct 16 kl. 09:37

Ett rån kan verka grovt utan att vara det, det räcker inte att bära kniv, förklarar åklagare Magnus Larsson, med anledning av en rad överfall i Åstorp och Hyllinge, som kommenterats på ledarplats..

”Vi godkänner inte våld eller hot om våld” – President Tarja Halonen talade på Nu räcker det!

Nyhetspressen - 24 Sep 16 kl. 15:31

Demonstrationen Nu räcker det! (Peli Poikki!) samlade enligt arrangörerna 15 000 deltagare då marschen nådde sin destination på Senatstorget i Helsingfors.


Fler inlägg från Tjuvlyssnat.se

You’re so much finer than Sarah!

Tjuvlyssnat.se - 18 Nov 15 kl. 07:30

Hangaren, Radiohuset, StockholmEn skolklass ~8-åringar sitter på golvet och äter medhavd matsäck. Sarah Dawn Finer passerar dem på väg ut ur Radiohuset. En av tjejerna i klassen får syn på henne och pekar.

Onödigt dividerande p.g.a. delade meningar

Tjuvlyssnat.se - 12 Nov 15 kl. 07:00

Pizzeria, KarlstadTre killar ~25 har köpt en pizza de tänkt dela på. Kille 1 ber pizzabagaren ~30 att dela pizzan. Pizzabagaren hämtar en pizzaslicer.

Men balansen sitter ju i öronen

Tjuvlyssnat.se - 29 Oct 15 kl. 08:00

Treans buss mot Södersjukhuset, StockholmPå bussen står en pappa med sin son ~5.Pappan: Valentin, håll i dig!Sonen: Jag håller i mig!

Den som väntar på en kärnfysiker väntar aldrig för länge

Tjuvlyssnat.se - 15 Oct 15 kl. 09:00

Coop Konsum Kirseberg, MalmöEn man ~27 och Kvinna 1 ~24 står i kö. Kön rör sig långsamt, enligt tjuvlyssnaren främst på grund av folks oförmåga att hitta i sina plånböcker. Framför mannen och Kvinna 1 i kön står Kvinna 2 ~45 och fumlar med sin plånbok.

Ingen framgång efter skolgång

Tjuvlyssnat.se - 08 Oct 15 kl. 08:00

Buss 145 mot VäxjöTvå tjejer ~20 pratar om framtiden och gamla klasskamrater.Tjej 1: Jamen, klassåterträffar är ju bara till för att skryta om hur väl man lyckats i livet.Tjej 2: Då kan ju inte du komma.

”Fri” var ett mycket missvisande prefix

Tjuvlyssnat.se - 03 Sep 15 kl. 08:00

Stadium, Täby centrum, StockholmEn tjej ~10 handlar med sin pappa ~35.Tjejen: …Men jag VILL faktiskt inte vara med på friluftsdagen på torsdag!Pappan: HAHA!

I have a tourist visa!

Tjuvlyssnat.se - 25 Aug 15 kl. 08:00

Badkiosk, MunkedalEn manlig turist ~40 ska betala sin glass i kiosken.Mannen: Do you take Mastercard?Kassörskan: No.

Trist turist blir tyst till sist

Tjuvlyssnat.se - 23 Jul 15 kl. 09:00

Mattisborgen, Astrid Lindgrens värld, VimmerbyDet är massvis med folk i parken och utanför Mattisborgen hjälps flera publikvärdar åt att få folk att sätta sig innanför avspärrningarna.En man sitter på en gräsplätt och vägrar flytta på sig, trots att en av publikvärdarna sagt till honom flera gånger att han inte får sitta där.Plötsligt kommer en av borgens rövare ut ur borgen och går fram till mannen.

Blandade budskap

Tjuvlyssnat.se - 16 Jul 15 kl. 08:00

En ovanligt spännande affärsresa

Tjuvlyssnat.se - 09 Jul 15 kl. 09:34

Restaurang, StockholmEn familj på fyra personer sitter och äter. Pappan ~40 pratar om att han varit på affärsresa i Zürich och använder ordet ”Zürich” flera gånger under samtalet.Dottern ~15: Zürich, Zürich, Zürich!