Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Blondinbella

Nära Slovenien

Blondinbella - 06 Aug 21 kl. 22:53

Idag började Paul och jag dagen med en hike. Vi bor ju redan uppe bergen, i Buje (norra Kroatien). Så vi tog bilen bort bara tio minuter till en promenadled. Vi gick i 1,5 igenom en supervacker natur. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Vi står väldigt nära slutet ? Ove Marcelind på Vision Sverige

apg29 - 24 Jan 23 kl. 09:37

Ove Marcelind undervisar på på Vision Sverige profetiska tidstecken och på det tidsläge vi befinner oss just nu på. Hur nära Jesu återkomst står vi egentligen?

Bästa hotellen i Göteborg

Freedomtravel - 18 Jan 23 kl. 23:00

Idag presenterar vi en gästartikel Trots att Göteborg inte är Sveriges huvudstad är staden omåttligt populär bland både svenskar och turister. Det beror inte bara på stadens både praktiska och trivsamma läge där du från Göteborg har nära till det mesta – längs kusten har du nära till vatten och några av Västkustens absolut finaste […] Inlägget Bästa hotellen i Göteborg dök först upp på FREEDOMtravel - Resemagasin med massor av resmål och inspiration.

Vad händer om en stjärna exploderar nära jorden?

Feber.se - 16 Nov 22 kl. 19:00

Blir tydligen rätt ljust En supernova, eller en exploderad stjärna, är bland de våldsammaste händelserna i universum, men vad sker egentligen när detta händer och vad hade hänt om en sådan skulle inträffa nära jorden? Det förklarar Veritasium i sin senaste video som går att se ovan. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Är Volvos nästa riktiga elbil försenad?

Feber.se - 15 Oct 22 kl. 15:35

Vi får kanske en fuskelbil till Volvo och Polestar är två företag som är väldigt nära varandra, så nära att de Polestar 3-bilar som jag var och kollade på var byggda av Volvo i Sverige. De ligger också väldigt nära varandra i strategi, eller Polestar tvingas hålla sig nära Volvo eftersom de ännu inte har några muskler att utveckla bilar själva. Polestar 3, Made in Sweden by Volvo Cars.

Fyllda ägghalvor

Kostdoktorn - 12 Apr 22 kl. 12:15

Ägg, majonnäs, nyskalade räkor och en liten kvist dill. Bästa minirätten till helgens buffé, med nära noll kolhydrater! Inlägget Fyllda ägghalvor dök först upp på Diet Doctor.

Tesla gör supercharging gratis i flera stationer nära Ukraina

Feber.se - 28 Feb 22 kl. 14:45

I Polen, Slovakien och Ungern Från och med idag ska Tesla temporärt göra det gratis att ladda bilar på sina Supercharger-stationer nära Ukrainska gränsen vid Polen, Slovakien och Ungern. Detta ska gälla alla elbilar, inte bara Tesla. Just nu uppskattas över en halv miljon människor har flytt från Ukraina till angränsande länder enligt FN:s flyktingorgan UNHCR.

Tokig körning på Nürburgring

Feber.se - 21 Dec 21 kl. 19:00

Många nära ögat Som ni säkert redan vet så är racerbanan Nürburgring ibland öppen för allmänheten. Det innebär att kreti och pleti kan ta sin bil eller motorcykel och köra på sträckan, och då kan allt möjligt inträffa. Man blir inte automatiskt en racerförare för att man befinner sig på en racerbana, men det verkar tyvärr många tro.

Bokrecension – Naturnära äventyr

Bokbloggar - 27 Sep 21 kl. 09:00

”Författare : Annelie Pompe Förlag : The Book Affair Utgivningsår : 2020 Antal sidor : 117 Handling Annelie Pompe, en av Sveriges främsta äventyrare lever nära naturen och har som livsstil att uppleva det hon kallar nära,livet,upplevelser . Hon menar att äventyr är bra eftersom de får oss att vakna till liv, växa som människor och utvecklas. Äventyr behöver inte vara långt bort eller kosta mycket pengar.

Nagelbitare – snygg, smart och spännande

Bokbloggar - 11 Jul 21 kl. 11:00

”Jørn Lier Horst / Thomas Enger   Slagsida Blix och Ramm  (del 3) Övers: Marianne Mattsson ( W W) Mums för alla spänningsälskare. Jörn Lier Horst tillhör en av mina personliga favoriter. Det här är tredje delen i serien som han skriver tillsammans med Thomas Enger och de är nästan lika bra som böckerna om William Wisting som han skriver själv.


Fler inlägg från Blondinbella

No time to die

Blondinbella - 30 Sep 21 kl. 07:57

Igår var det dags för premiären av No time to die som är den senaste James Bond-filmen. Den var SÅ bra, ni måste se den! Jag är egentligen inte jätteförtjust i Daniel Craig som James Bond men jag måste säga att han växte på mig rejält i denna film.

Supermiddag

Blondinbella - 28 Sep 21 kl. 22:40

Idag vaknade jag upp gladare än igår, thank god! Jag skulle på en intervju imorse så Camilla kom hit och gjorde mig fin: Intervjun gjordes ute på Djurgården Vi var klara på en timma och det gick väldigt bra! Allt kommer ut i november precis som all min press som jag gör nu.

Dålig dag

Blondinbella - 27 Sep 21 kl. 16:35

Vi maxade gårdagen när det var så fint väder. Vi åkte ut med Pauls båt för att äta lunch skärgården. Gillis älskar att köra båten så han var riktigt glad.

Lördagen

Blondinbella - 26 Sep 21 kl. 08:06

Jag läste alla kommentarer om att barnen inte får väcka mig innan nio. Det kanske låter hårdare än vad det är, barnen kliver själva upp vid åtta. Går ner och brer en smörgås, sätter på tv:n och kommer upp och hämtar mig vid nio.

Äntligen fredag!

Blondinbella - 24 Sep 21 kl. 19:19

Idag är det fredag! Helg väntar! Det bästa med helgen är att få sova ut.

En idé

Blondinbella - 23 Sep 21 kl. 18:54

Ni vet ju att jag höll på med ett nytt bolag, jag kom på idéen innan sommaren. Jag skulle nämligen starta ett eget underklädesmärke. Herregud så kul det kändes.

Lugnet före stormen

Blondinbella - 22 Sep 21 kl. 18:53

Det är så typiskt när man ska ta fram telefonen och så blir bilden såhär: Snyggt! Hur som helst, jag har haft en bra dag. Väldigt lugn och mysig.

Nya plagg!

Blondinbella - 21 Sep 21 kl. 17:46

Idag var jag förbi Twist & Tango och uppdaterade min höst-garderob. Dom har så fina plagg! Ett måste att spana in.

Tjejkväll

Blondinbella - 20 Sep 21 kl. 19:40

Sally och jag har haft en tjejeftermiddag. Gillis är med Odd och tittar på en fotbollsmatch och Paul var iväg på jobb. Sally fick önska middag och då blev det pannkakor!

En heldag

Blondinbella - 19 Sep 21 kl. 22:06

Idag har jag suttit i 7,5 timma i lobbyn och läst min bok och gjort anteckningar. Jag gick knappt en centimeter. Bara för att gå på toaletten men annars beställde jag lunch och kaffe på plats.

Vandring i Idre

Blondinbella - 18 Sep 21 kl. 18:36

Vi började morgonen med en frukost på Pernilla Wibergs hotell. Jag åt filmjölk, flingor och ägg med kaviar. Jag äter alltid det eller våfflor med hjortonsylt när jag är här uppe.

Upp till Idre

Blondinbella - 17 Sep 21 kl. 22:24

Idag har jag inte gjort så mycket än att ha varit på ett möte och sedan bilat upp till Idre med Paul. Vi har ju som sagt en kul grej här uppe. Jag packade ner väldigt mycket utomhusplagg, vandringskängor och bra skalkläder.

Min torsdag!

Blondinbella - 16 Sep 21 kl. 20:28

Idag har varit en riktig träningsdag. Jag spelade ett pass padel med min tränare Jesper ute i Täby. Jag har ju inte spelat på hela sommaren så var jag rädd för att jag skulle vara urdålig ..

Träning & vänner

Blondinbella - 15 Sep 21 kl. 20:38

Idag har varit en rolig dag! Den har innehållit vänner och träning. Jag började morgonen med min bok, sedan åt jag lunch med Stina på Broms.

Meditativ matlagning

Blondinbella - 14 Sep 21 kl. 20:51

Idag har varit en lugn tisdag. Jag åt lunch med Filip som jobbar på Bindefeld AB. Han är min press och PR-ansvarig för min bok.