Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

NOBELPRISET 2014 – PATRICK MODIANO: FÖR ATT DU INTE SKALL GÅ VILSE I KVARTERET

Bokbloggar - 20 Jul 19 kl. 09:09

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Trailer för I Am Patrick Swayze

Feber.se - 08 Aug 19 kl. 08:00

Personligt porträtt av skådespelare som lämnade oss för tidigt I höst är det tio år sedan skådespelaren Patrick Swayze gick bort i cancer och nu släpper Paramount Pictures en dokumentärfilm som den hyllade skådespelaren. I dokumentären I Am Patrick Swayze har man sammanställt ett gäng personliga intervjuer med skådespelaren och man intervjuar även dem som kände skådespelaren bäst. Patrick Swayze var 57 år gammal när han gick bort i cancer 14 september 2009.

Tragedierna efter ”Dirty Dancing”

Nyhetspressen - 23 Mar 19 kl. 10:00

Kemin mellan Jennifer Grey och Patrick Swayzes karaktärer i ”Dirty Dancing” var så het att bioduken nästan självantände – och succén var ett faktum. Efter kultfilmen drömde Patrick Swayze om att bli förälder tillsammans med frun Lisa Niemi, men det hände aldrig. – Han älskade den kvinnan mer än livet självt.

SD: Skattepengar slösas på vissa partiers prestigejakt

Nyhetspressen - 07 Mar 19 kl. 12:21

Det som nu pågår i riksdagens utskott tyder på ett minst sagt nonchalant förhållningssätt till hur landets gemensamma resurser skall användas. Vår uppfattning är att offentliga medel skall spenderas ansvarsfullt, skriver SD:s Mattias Karlsson, Per Ramhorn och Julia Kronlid..

Kvarteret Kaninen

Bokbloggar - 06 Mar 19 kl. 03:53


Fler inlägg från Bokbloggar