Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Politikerbloggen

“Narkomaner behöver vård, inte taggtråd”

Politikerbloggen - 08 Apr 12 kl. 17:55

DEBATT. Beroende kan inte straffas bort ej heller jagas, det kan däremot behandlas. Jag vet vad jag talar om, jag är själv narkoman och väntar åtal. Det skriver riksdagsledamoten William Petzäll (politisk vilde) i en debattartikel på TV4/Politikerbloggen. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Mordhoten tvingar Denis Mukwege att bo på sjukhuset

Nyhetspressen - 07 Dec 18 kl. 07:00

Mannen som får Nobels fredspris i år kan inte längre bo i sitt hem. Denis Mukweges kamp mot våldtäkterna i Kongo, och dess orsaker, gör honom farlig. Han har redan utsatts för ett mordförsök – och nu lever han hela sitt liv innanför sitt sjukhus taggtråd..

Bostadsförening skyddar sig mot grannarna – med taggtråd

Nyhetspressen - 12 Nov 18 kl. 19:34

En bostadsrättsförening i Kviberg har satt upp ett taggtrådsstaket för att skydda sina ägodelar från allmänheten och grannarna.  Föreningen menar att taggtrådsstängslet var problemets enda lösning.– De är gangsters som förstör våra saker, säger Erik Westerberg, ordförande i bostadsrättsföreningen.

”Vi öppnade oss för väst och ni svarade med taggtråd”

Nyhetspressen - 15 Jun 18 kl. 06:00

En av Rysslands mest kända diplomater heter Maria Zacharova. Hon är ryska utrikesdepartementets taleskvinna och hennes roll går långt utöver den traditionella diplomatens. DN:s Anna-Lena Laurén har träffat Zacharova på ryska utrikesdepartementet i Moskva..

”Taggtrådsklipparna” riskerar sina liv vid gränsen mellan Gaza och Israel

Nyhetspressen - 07 Jun 18 kl. 06:56

GAZA. Här visar de dagens trofé – stålkablar som de klippte loss från stängslet längs gränsen mellan Gaza och Israel. Den här gången – under kulregnet – kom de tillbaka levande.

Taggtrådens tid är nu.

Bokbloggar - 05 Jun 18 kl. 16:09

Kyeyune: Vänta bara tills medelklassen drabbas

Nyhetspressen - 13 Nov 17 kl. 05:00

Svensk medelklass kör man inte över så som man hittills har kört över narkomaner och handikappade och pensionärer, skriver gästkolumnisten Malcom Kyeyune..

Ai Weiwei bygger staket

Nyhetspressen - 27 Mar 17 kl. 22:20

Den kinesiske konstnären Ai Weiwei kommer att bygga tiotals staket i New York som en del i en utställning som öppnar i oktober. Utställningens tema är murar som splittrar människor och markerar gränser. Tanken är att göra de taggtrådsförsedda säkerhetsstängslen till en konstnärlig symbol.

Ny migrantrusning i Ceuta

Nyhetspressen - 20 Feb 17 kl. 09:00

Återigen har hundratals migranter i en samordnad aktion lyckats forcera den taggtrådsförsedda gränsen mellan Marocko och den spanska enklaven Ceuta. Enligt lokala medier ska ett tiotal personer ha skadats i tumultet på måndagsmorgonen.(TT).

[stewe] Taggtråd

Bokbloggar - 09 Feb 17 kl. 12:07

Koskit, lera och gröna revolutionärer

Nyhetspressen - 22 Oct 16 kl. 09:00

Peter Fällmar Andersson om att det är läge att skrota koloniförslaget och riva taggtråden..


Fler inlägg från Politikerbloggen

Sociala medier allt viktigare i politiken

Politikerbloggen - 01 Oct 13 kl. 13:31

SOCIALA MEDIER. De sociala medierna blir allt viktigare i politiken och partierna rustar nu inför valrörelsen. Mediestrategen Brit Stakston anser att det parti som inte tar de sociala medierna på allvar riskerar att begå ett allvarligt misstag.

Novus: Var sjätte väljare vet inte hur de ska rösta

Politikerbloggen - 30 Sep 13 kl. 09:51

OSÄKRA VÄLJARE. Var sjätte väljare vet inte hur de ska rösta i nästa års riksdagsval. En mätning från Novus visar att andelen osäkra väljare ökat stort.

Kristofferson möter Svensson & Adaktusson

Politikerbloggen - 27 Sep 13 kl. 14:18

RIKSTINGET. TV4Nyheternas Ulf Kristofferson intervjuade Alf Svensson och Lars Adaktusson under Kristdemokraternas pågående riksting i Karlstad. Klicka på bilden för att se intervjun.

Hägglund öppnar för statlig vård

Politikerbloggen - 27 Sep 13 kl. 11:05

STATLIG VÅRD. Kristdemokraternas partiledare, socialminister Göran Hägglund, kan tänka sig att pröva landstingen och på sikt låta staten ta över vården. Det förklarade han när han talade under partiets riksting i Karlstad.

Beatrice Ask frågas ut

Politikerbloggen - 26 Sep 13 kl. 11:36

FRÅGESTUND I RIKSDAGEN.Vid riksdagens frågestund i riksdagen är juttitieminister Beatrice Ask på plats. Hon kommer bland annat att få frågor om registerskandalen.

Ask om registerskandalen: “Fick en chock”

Politikerbloggen - 25 Sep 13 kl. 13:15

REGISTERSKANDALEN. Justitieminister Beatrice Ask (M) kommenterade det olagliga polisregistret över tusentals romer, i TV4 Nyhetsmorgon. Klicka på bilden för att se klippet.

Gunilla Carlsson fick biståndspengar i lön

Politikerbloggen - 24 Sep 13 kl. 10:57

BISTÅNDSPENGAR. Under fyra års tid fick Gunilla Carlsson sin lön som biståndsminister betald med biståndspengar, rapporterar Ekot idag. Detta gällde även hennes statssekreterare.

Ullenhag om registerskandalen

Politikerbloggen - 24 Sep 13 kl. 05:21

REGISTERSKANDALEN. Integrationsminister Erik Ullenhag (FP) kommenterar avslöjandet om att polisen i Skåne upprättat ett olagligt register över romer. Klicka på bilden för att se klippet.

Annie Lööf om Centerns framtid

Politikerbloggen - 19 Sep 13 kl. 16:38

ANNIE LÖÖF INTERVJUAS: Direkt efter sitt inledningstal intervjuades Centerledaren Annie Lööf av TV4:s Ulf Kristofferson. Tryck på klippet för att se intervjun.

Novus: Bottenbetyg för Annie Lööf

Politikerbloggen - 19 Sep 13 kl. 06:00

TILLGÅNG ELLER BELASTNING. Hela 71 procent av svenska folket anser att Fredrik Reinfeldt är en tillgång för sitt parti. Det visar en mätning från Novus som presenteras av TV4Nyheterna idag.

Anders Borgs kaotiska budgetpromenad

Politikerbloggen - 18 Sep 13 kl. 16:29

NÅDIGA LUNTAN. Finansminister Anders Borgs traditionella budgetpromenad med den så kallade “nådiga luntan” blev kaotisk och stördes av demonstranter. Klicka på klippet för att se inslaget.

Minister med kontroversiell bakgrund

Politikerbloggen - 18 Sep 13 kl. 10:17

ABORTMOTSTÅND. Regeringens nya arbetsmarknadsminister Elisabeth Svantesson har tidigare varit engagerad abortmotståndare i organisationen Ja till livet. I TV4Nyheterna kommenterade hon sitt engagemang.

Reinfeldts regeringsförklaring

Politikerbloggen - 18 Sep 13 kl. 09:38

REGERINGSFÖRKLARINGEN. Under riksdagens öppnande läste statsminister Fredrik Reinfeldt upp sin åttonde regeringsförklaring. Tryck på bilden för att se klippet.

Hela Annie Lööfs tal i Almedalen

Politikerbloggen - 06 Jul 13 kl. 18:55

ALMEDALEN 2013. Annie Lööfs tal i Almedalen. Klicka på klippet för att se talet.