Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Netflix arbetar på storspel för PC, ser spel som viktig del av utbudet - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Swedroid.se - Allt om Google Android

Netflix arbetar på storspel för PC, ser spel som viktig del av utbudet

Swedroid.se - Allt om Google Android - 24 Nov 22 kl. 10:25

Netflix tillkännagav sin spelsatsning sommaren 2021. Hittills har Netflix bara erbjudit vanliga mobilspel och inte spel som strömmas till prenumeranters tv-apparater. Ett år senare dök det dock upp tecken på att strömmade spel är Netflix mål på sikt. Nu nämner dessutom en platsannons från Netflix att företaget utvecklar ett helt nytt ”AAA-spel för PC”. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Trailer för We Have a Ghost

Feber.se - 27 Jan 23 kl. 19:00

David Harbour spelar spöke i ny familjekomedi Netflix har släppt trailern till sin kommande film We Have a Ghost där vi får se David Harbour i rollen som spöket Ernest. Handlingen kretsar runt en familj som flyttar in i ett hus som hemsöks av Ernest. När familjen väl blir medveten om spöket börjar sonen i familjen tillsammans med Ernest börjar undersöka Ernest förflutna blir de en måltavla för CIA.

Nu kan du titta på Jung_E

Feber.se - 21 Jan 23 kl. 14:00

Battle Angel Alita-vibbar I går släpptes filmen Jung_E på Netflix. Filmen är regisserad av Sang-ho Yeon (Train to Busan) och handlar om en AI-forskare som vill få stopp på ett postapokalyptiskt inbördeskrig genom att klona hjärnan på en krigshjälte – hennes egen mamma. En trailer för filmen kan kollas in ovan och själva filmen kan du, om du har ett Netflix-konto, se via länken nedan.

71 procent av gratistittarna är beredda att betala för Netflix enligt studie

Swedroid.se - Allt om Google Android - 21 Jan 23 kl. 12:03

Netflix vill minska antalet användare som tar del av tjänsten gratis. Enligt Netflix tittar över 100 miljoner personer utan att betala. Planen är att skapa intäkter från gratistittarna på ett av två vis: antingen genom att kontoinnehavaren betalar extra genom att lägga till fler hushåll, eller genom att gratistittaren skapar ett eget konto.

Reed Hastings slutar som vd för Netflix

Feber.se - 20 Jan 23 kl. 10:00

Greg Peters får ta över rollen Samtidigt som Netflix presenterar sin kvartalsrapport meddelar Netflix medgrundare Reed Hastings att hamn lämnar vd-rollen efter 25 år. När han startade Netflixlevererade de hyrfilmer fysiskt, men har på senare år som vi alla vet gått över helt till onlinestreaming. Han utsåg innehållschefen Ted Sarandos till "med-vd" år 2020, och Sarandos kommer att fortsätta i den rollen tillsammans med Greg Peters, Netflix tidigare operativa chef.

Netflix kommer börja ta betalt för kontodelning i slutet av mars

Swedroid.se - Allt om Google Android - 20 Jan 23 kl. 10:34

Netflix kommer börja ta betalt för kontodelning mer allmänt i slutet av tredje kvartalet, efter inledande tester i vissa regioner. Kunder i många länder kommer kunna betala extra om de vill dela sitt konto med personer de inte bor tillsammans med. Strömningstjänsten räknar med att vissa kommer reagera på ändringarna genom att säga upp abonnemanget, men att det kommer löna sig på sikt att minska mängden gratistittare.

Sony släpper trailer för Ultimate Sackboy

Feber.se - 19 Jan 23 kl. 12:30

Little Big Planet för mobilen typ Sony har tillsammans med spelutvecklaren Extient gett sig på att överföra sitt populära spel Little Big Planet till mobilen. Resultatet av detta har blivit mobilspelet Ultimate Sackboy som ni kan se en trailer för här ovanför. Ultimate Sackboy ser inte ut att erbjuda något direkt unikt som vi inte sett på mobilen tidigare men kanske kan tilltala dem som gillar karaktären Sackboy.

Netflix firar Mighty Morphin Power Rangers

Feber.se - 17 Jan 23 kl. 18:45

Wille jublar Den 19 april kommer Netflix fira 30 år av den populära serien Mighty Morphin Power Rangers med dokumentären Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always 30th Anniversary Special. Några av skådespelare som har varit med i serien under dessa 30 år kommer att reprisera sina roller för ett nytt äventyr, något som onekligen kommer bli kalas för alla fans av serien. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Sony släpper hajp-trailer för 2023

Feber.se - 17 Jan 23 kl. 17:45

En del gott på gång Sony släppte i dag en liten hajp-trailer med 23 spel som kommer att släppas till konsolen under 2023. Flertalet spel kommer också att släppas till andra plattformar, så även om man inte har en PlayStation kan man känna lite hajp för året. Själv ser jag nog mest fram emot Marvel's Spider-Man 2, men så klart också Street Fighter 6, och nyfikenheten vad fan Final Fantasy XVI blir för något är på topp.

Netflix har fått lite ny form på mobilen

Feber.se - 17 Jan 23 kl. 09:00

Mer flytande Netflix har uppdaterat sin app en hel del och grundkänslan är väl den samma som förut men appen känns betydligt mer levande. Utvecklarna säger att de jobbat på att få den mer flytande, förtjusande och polerad och det tycker jag att de har lyckats med. Överlag så känns det lite mer tydligt, lite mindre mörkt och härligare att ta sig runt.

Trailer för Pamela, a love story

Feber.se - 11 Jan 23 kl. 20:00

Dokumentär om Pamela Anderson Snart börjar Netflix sända dokumentären Pamela, a love story vilken kommer att handla om skådespelaren Pamela Andersons liv. I dokumentären berättar Anderson själv sin livshistoria med hjälp av material från dagböcker, privata videoklipp och annat. Den kommer att innehålla berättelser om hennes väg till berömmelse, svåra kärleksrelationer och den så kallade "sexvideoskandalen".


Fler inlägg från Swedroid.se - Allt om Google Android

Google Pixel 2 och och Pixel 2 XL får Android 13 via LineageOS

Swedroid.se - Allt om Google Android - 30 minuter sedan

Google Pixel 2 och Pixel 2 XL från 2017 fick sina sista uppdateringar i slutet av 2020 och landade på Android 11. De som fortfarande har kvar någon av telefonerna och känner för experimentera kan nu uppdatera systemet till Android 13 inofficiellt. LineageOS 20 har nämligen släppts för fler telefoner – däribland Pixel 2 och Pixel 2 XL.

Gmail kan nu spåra försändelser direkt i appen

Swedroid.se - Allt om Google Android - 1 timme sedan

Gmails nya finess för att spåra försändelser direkt i appen ska nu ha blivit allmänt tillgänglig, efter att ha introducerats i november förra året. Finessen aktiveras genom att gå till Gmails inställningar (öppna sidomenyn och scrolla längst ned) och trycka på den adress du vill spåra försändelser för. Inställningen heter just ”spåra försändelser” och ligger en bit ned i listan med alternativ.

Samsungs vinst på lägsta nivån sedan 2014 [Notis]

Swedroid.se - Allt om Google Android - 1 timme sedan

Enligt CNBC föll Samsungs rörelseresultat med hela 69 procent under fjärde kvartalet 2022 jämfört med samma period året innan. Företagets rörelseresultat under de sista tre månaderna förra året ska ha varit det lägsta under ett kvartal sedan Q3 2014. Samsungs relativt låga intäkter är del av en allmän svacka för teknikbranschen, som har drabbats av massuppsägningar och lägre efterfrågan från konsumenter.

OnePlus surfplatta sägs erbjuda en 11,6-tumsskärm med 144Hz och HDR10+

Swedroid.se - Allt om Google Android - 14 timmar sedan

OnePlus bekräftade nyligen att en surfplatta kommer lanseras under företagets evenemang 7 februari. Enligt ett inlägg från Digital Chat Station på Weibo erbjuder OnePlus Pad en LCD-skärm kring 11 tum med 2800 x 2000 pixlar, 144Hz uppdateringsfrekvens, Dolby Vision och HDR10+. Ett tidigare rykte har mer specifikt nämnt att skärmstorleken är 11,6 tum.

Nothing Phone 2 släpps senare i år, är mer premium

Swedroid.se - Allt om Google Android - 16 timmar sedan

Nothing kommer släppa en ny telefon framåt slutet av året, något som idag har bekräftats av grundaren Carl Pei i en intervju med Inverse. Pei säger att den nya mobilen kommer vara mer ”premium” än fjolårets debut. Uppstickarens första telefon introducerades i juli och nischade sig genom unika aviseringslampor på bakstycket.

Tips: Aviseringshistoriken visar kronologisk lista över alla aviseringar

Swedroid.se - Allt om Google Android - 17 timmar sedan

Alla vet att nya aviseringar visas i Androids rullgardinsmeny, men alla känner kanske inte till att systemet har en separat aviseringshistorik där samtliga aviseringar från senaste dygnet visas i den ordning de skickades, med de nyaste överst. Aviseringshistoriken är lite anonym och i regel avstängd som standard på grund av att nyttan kanske är begränsad. Listan kan dock komma till pass ibland.

Färre uppgraderar – smartphoneleveranserna har aldrig sjunkit så här mycket tidigare

Swedroid.se - Allt om Google Android - Igår: 10:46

Enligt IDC har smartphoneleveranserna aldrig sjunkit så mycket under ett enskilt kvartal som de gjorde under Q4 förra året. Leveranserna minskade med 18,3 procent jämfört med samma period året innan. Sett till året som helhet sjönk leveranserna med 11,3 procent, vilket ska ha inneburit de lägsta årliga smartphoneleveranserna sedan 2013.

Här är nyheterna i Samsungs nya gränssnitt One UI 5.1

Swedroid.se - Allt om Google Android - Igår: 09:50

Samsung verkar i vanlig ordning passa på att introducera en ny version av sitt gränssnitt i samband med lanseringen av senaste Galaxy S. Den här gången rör det sig om One UI 5.1, som även kommer släppas för äldre Galaxy-telefoner under våren.

Tror du det kommer ske ett paradigmskifte på smartphonemarknaden innan 2030?

Swedroid.se - Allt om Google Android - Igår: 09:28

Smartphones har blivit smartare och snabbare och har fått en mer modern design, men det rör sig i grund och botten om samma typ av manick nu som för 15 år sedan: en liten handhållen dator med en pekskärm. Mobilen är idag den dator flest använder mest. För några år sedan sa Sony att de vill vara kvar på smartphonemarknaden, trots sviktande försäljning, för de vill inte missa nästa paradigmskifte.

Galaxy S23 ser ut att få UFS 3.1 istället för UFS 4.0

Swedroid.se - Allt om Google Android - Igår: 09:14

Den minst kostsamma telefonen i Galaxy S23-serien erbjuder långsammare lagring enligt @UniverseIce, som menar att instegsmodellen har fått UFS 3.1 istället för nya och förbättrade UFS 4.0.

Mozilla förbättrar Pocket för Android, har fått filter och andra nyheter

Swedroid.se - Allt om Google Android - 27 Jan 23 kl. 10:11

Mozillas app för att spara och sortera innehåll på webben, Pocket (som vi nyligen tipsade om), har fått nya funktioner. Användares listor med sparat innehåll har döpts om från ”my list” till ”saves”. Den avdelningen har samtidigt fått en ny design.

Chrome för Android kan nu låsa inkognitoflikar

Swedroid.se - Allt om Google Android - 27 Jan 23 kl. 09:47

Chrome för Android kan nu kräva biometrisk verifiering innan inkognitoflikar visas, en funktion som tidigare bara var tillgänglig i IOS-versionen av webbläsaren. Google skriver att finessen är på väg ut till Androidanvändare, men vi har inte fått den än. För de som fått nyheten kan inkognitoflikar låsas genom att öppna Chromes inställningar och aktivera det nya alternativet under kategorin ”integritet och säkerhet”.

Galaxy S23-serien första telefonerna med Cornings nya skyddsglas

Swedroid.se - Allt om Google Android - 26 Jan 23 kl. 19:36

Corning har idag tillkännagivit att Samsungs nästa ”Galaxy-flaggskeppstelefoner”, det vill säga Galaxy S23-serien, blir först ut med nya Gorilla Glass Victus 2. Skyddsglaset introducerades i slutet av november och erbjuder bättre skydd mot fall. Gorilla Glass Victus 2 är med andra ord tänkt att göra så att skärmarna i våra smartphones inte spricker lika ofta ifall de åker i backen.

Bekräftat: Surfplattan OnePlus Pad lanseras 7 februari

Swedroid.se - Allt om Google Android - 26 Jan 23 kl. 16:54

OnePlus har bekräftat att surfplattan Pad kommer lanseras samtidigt som telefonen OnePlus 11 under företagets event 7 februari. Tillverkaren har samtidigt delat bilder som visar delar av surfplattan. Pad har en unibodykonstruktion som består av en aluminiumlegering.

Tips: Så här aktiveras och används split-screen i Android

Swedroid.se - Allt om Google Android - 26 Jan 23 kl. 12:45

Android har en funktion för att visa två appar sida vid sida, så kallad split-screen, något alla kanske inte tänker på. Hur split-screen aktiveras kan variera lite beroende på Androidversion och gränssnitt. Vi kommer i instruktionerna nedan utgå från Googles version av Android 13 på en Pixel 7 Pro.