Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Nu är Mp3-Skiva & CD-Bok här

Bokbloggar - 20 Sep 19 kl. 11:56

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Cyberpunk 2077 försenas igen

Feber.se - 18 Jun 20 kl. 19:07

19 november är nya släppdatumet Har du tagit ledigt i september för att kunna kasta dig in i rollen som V i Night City? Då kan en bra idé vara att ta ett snack med din chef om semesterschemat. CD Projekt RED meddelar att spelet behöver finputsas ytterligare och därför skjuter man på releasen till 19 november.

Christer Åbergs favoritsånger

apg29 - 15 Jun 20 kl. 13:44

Cyberpunk 2077-ström skjuts upp till 25 juni

Feber.se - 03 Jun 20 kl. 09:20

Vi får vänta lite mer på nytt material Protesterna efter George Floyds död fortsätter i USA och för att visa solidaritet har flera spelstudior bestämt sig för att chilla på nyhetsfronten för att inte överrösta de som behöver höras just nu. 11 juni var det tänkt att CD Projekt RED skulle visa upp nytt material från Cyberpunk 2077, men utvecklarna har nu bestämt att skjuta upp detta till slutet av juni i stället. Liveströmmen kommer nu dra igång 25 juni.

E-bok vs. Fysisk bok

Bokbloggar - 27 Apr 20 kl. 18:54

Gwent ute nu till Android

Feber.se - 24 Mar 20 kl. 11:40

På tiden! För ett år sedan blev det känt att CD Projekt REDs Witcher-kortspel Gwent skulle släppas till mobila enheter och i höstas lanserades spelet till iOS. Android-releasen har dröjt, men nu kan Android-användare äntligen lägga vantarna på det relativt actionspäckade spelet.

Hur massiva Myst fick plats på en CD-ROM

Feber.se - 29 Jan 20 kl. 10:40

Lite lunchnörderi Klassiska Myst klassas som ett av världens bästa spel och levererade inte bara kluriga pussel, utan var även ett av de första spelen som anammade formatet CD-ROM. Att få hela Myst spelbart från en liten CD-skiva var dock inte en allt för lätt uppgift för utvecklarna Cyan och i en ny video från Ars Technica snackas det lite om detta. Läs vidare och kommentera: https://feber.

CD Projekt och Andrzej Sapkowski är vänner igen

Feber.se - 23 Dec 19 kl. 13:20

Sapkowski lär få mer kosing för Witcher-grejer Witcher-utvecklarna CD Projekt och Witcher-författaren Andrzej Sapkowski har varit i en pengarelaterad fejd sedan urminnes tider. Innan CD Projekt gjorde första Witcher-spelet kontaktade gänget Sapkowski för att se om de kunde köpa rättigheterna till Sapkowskis böcker så att de kunde bygga vidare på berättelsen i The Witcher. Sapkowski trodde inte att det skulle bli någon som helst succé och bad om en klumpsumma på upp mot motsvarande 90.


Fler inlägg från Bokbloggar

Om en mormor

Bokbloggar - 5 timmar sedan

Stockholmsjävlar

Bokbloggar - 5 timmar sedan