Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

Nu följer Coop efter Ica – hjälper djuren i torkan

Nyhetspressen - 11 Jul 18 kl. 22:41

Ica Kvantum i Ystad bestämde sig i helgen för att skänka överbliven frukt och grönt till bönder med foderbrist.Coop i Kristianstad och Blekinge var inte sena på att följa trenden – nu erbjuder alla deras 18 butiker sitt matsvinn.– Vi har läst att det skulle bli jobbigt med foder, och tänkte: vad kan vi bidra med, säger Per-Ola Färdig, marknadschef. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Sofias änglar hjälper cancerdrabbad familj

Nyhetspressen - 20 timmar sedan

Sofias änglar är tillbaka på Gotland för att än en gång hjälpa en gotländsk familj i nöd..

JUST NU: Väpnat rån mot Ica-affär rånad – maskerade män jagas

Nyhetspressen - Igår: 18:47

Två maskerade rånare har slagit till mot en Ica-affär i Dalsjöfors. Enligt polisen har en av dem hotat personalen med ett pistolliknande föremål. .

Nu kan man handla kontaktlöst på Coop

Feber.se - i förrgår: 18:54

ÄNTLIGEN! Det är inte alltid roligt att handla. Lite härligare blir det om man inte behöver ta upp plånboken och en av de stora i Sveriges dagligvaruhandel, Coop, har nu äntligen förstått att det är 2019 och infört kontaktlösa betalningar.

Ica-handlaren Mikael dödshotas på sitt jobb

Nyhetspressen - 17 Feb 19 kl. 07:00

Ica-handlaren Mikael Ovrell, 35, för en ständig kamp mot rån och stölder i butiken.Han själv, personalen och familjen har utsatts för allvarliga dödshot.– En gärningsman kan komma in, fylla en kasse med varor och bara gå rakt ut.

Flera vill flytta in i stora lokalen

Nyhetspressen - 16 Feb 19 kl. 07:00

Förhandlingarna kring vem som ska ta över Coop Forums gamla lokaler på Ingelsta pågår för fullt..

KLART I DAG: Eskelunds-Håkan i samarbete med Coop

Nyhetspressen - 15 Feb 19 kl. 09:29

I dag klockan 13 har Coop Gotland kallat till en presskonferens tillsammans med bagaren Håkan Jakobsson från Eskelunds..

Efter aktivisternas dödshot: Ica och Axfood bojkottar Vegomässan

Nyhetspressen - 13 Feb 19 kl. 18:17

I SVT:s Opinion live berättade svenska bönder om hur de och deras barn hotats till livet av djurrättsaktivister, bland annat de engagerade i gruppen Djurfront. Militanta djurrättsaktivister från samma grupp visade sig sedan ha kopplingar till Sveriges största vegetariska matmässa, där både Axfood och Ica under hösten 2019 skulle delta. Nu drar Ica och Axfood sig ur.

"En mataktör kan inte främja något sådant"

Nyhetspressen - 12 Feb 19 kl. 18:13

Efter att det kommit fram att volontärer på Vegomässan har kopplingar till militant aktivism väljer Ica att hoppa av arrangemanget..

Coop satsar på ny stormarknad i Burlöv

Nyhetspressen - 12 Feb 19 kl. 12:16

Burlöv Coop gör comeback med ny stormarknad. Vintern 2020 slås portarna upp till Stora Coop vid infarten till Burlöv.– Vi tycker att det är roligt att vi så snart kan komma tillbaka till Burlöv och erbjuda våra kunder och medlemmar en helt ny butik.

KHK-spelare med i sökandet: ”Vi vill hjälpa till”

Nyhetspressen - 11 Feb 19 kl. 14:52

Ett tiotal KHK-spelare hjälper under eftermiddagen till under Missing Peoples andra sökinstats efter den försvunne KHK-supporten som försvann efter matchen i lördagskväll. – Vi kände att vi vill ställa upp och göra något idag, säger Marcus Westfält..


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

VM-silver till Stina –  efter svensk krock

Nyhetspressen - 45 timmar sedan

Det var på väg mot en stor svensk triumf.Men då krockade Jonna Sundling och Maja Dahlqvist i finalen.Maiken Caspersen Falla vann VM-guld före Stina Nilsson.

Stopp i chokladfabrik efter kvalitetsbrister

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Ett produktionsstopp vid Ferreros konfektyrfabrik i franska Villers-Ecalles ger chokladälskare anledning till oro. Fabriken, som tillverkar lejonparten av all Nutella som säljs i världen, upptäckte under tisdagen brister i kvalitén på den halvfärdiga ch.

Swedbank tillsätter extern utredning

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Swedbanks vd Birgitte Bonnesen har fattat beslut om att tillsätta en extern utredning efter SVT:s avslöjande om misstänkt penningtvätt. ”Vi tar Uppdrag gransknings uppgifter på största allvar”, skriver Bonnesen i ett pressmeddelande..

Nytt grönt kvarter växer fram i Höllviken

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Lägenheter, radhus, butiker och restauranger planeras på tomten där Mariastugan låg..

Thomsson röt till – och regeringen tänker om

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Lars Thomsson (C) skrev till finansministern om hur 65 tilläxtmiljoner plötsligt blev till 20..

Calles mardröm: ”Det är fasiken inte sant!”

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Fiasko för Calle Halfvarsson i sprintkvarten.Redan på starten bröt han staven och tog sig inte vidare till semifinal.– Vad är det som händer?

Ny forskning: Kulturintresse kan minska risken för alzheimers

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Att hålla igång hjärnan med kulturella aktiviteter i medelåldern kan minska risken för få demens senare i livet. Det visar en ny studie från AgeCap, Centrum för åldrande och hälsa, vid Göteborgs universitet..

Medhelp polisanmäler tidningen Computer Sweden

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Företaget Medhelp som hanterar tjänsten 1177 Vårdguiden har polisanmält tidningen Computer Sweden. Bland har chefredaktören Marcus Jerräng polisanmälts, berättar Medhelps tillförordnade vd Lennart Persson. .

Bilden som avslöjar Malmö FF-stjärnan

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Arnor Traustason var inte med när MFF-truppen kom till London på onsdagsförmiddagen och tränaren Uwe Rösler vägrade avslöja hur planerna såg ut för islänningen.Nu tar Traustason själv död på spekulationerna – med hjälp av en bild på Instagram..

Gränspolisen ställs till svars av riksdagsutskott

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Gränspolisen kommer att ställas till svars när myndigheten inom kort besöker riksdagens justitieutskott. Det säger utskottets ordförande Fredrik Lundh Sammeli (S) och Miljöpartiets rättspolitiska talesperson Rasmus Ling, som kommer att ta upp DN:s granskning. Jämställdhetsmyndigheten har också bokat in ett möte med gränspolisen i nästa vecka..

Pappa Traustason har landat i London

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Arnor Traustasson stannade hemma i Malmö eftersom han och hans flickvän väntade barn. Igår föddes parets barn. Och nu har mittfältaren landat i London..

Mörka rum, fel medicinering, alltid bråttom – vårdaren som slog larm om Ulrikahemmet är glad att bubblan sprack

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Den vårdare som först slog larm om läget på Ulrikahemmet i Kristinestad är nöjd över den nationella diskussion som följde. Närvårdaren Tarja Parkatti berättar i vårdfackets nättidning Super om vad som ledde till att hon reagerade..

Zlatans vrålåk kan ta plats på bilmuseum

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

ESLÖV Zlatans lyx-Mercedes kan bli ett museiföremål som tusentals besökare kan få lägga ögonen på. Fotbollslegendens gamla vrålåk är till salu hos ett bilföretag i Eslöv. Nu har Motala Motormuseum lagt ett bud på bilen.