Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Nu finns Ingen bor i skogen på SVT Play

Feber.se - 21 Jan 22 kl. 20:00

Klungans klassiska tv-serie går nu att streama SVT har nu lagt upp tv-serien Ingen bor i skogen för streaming på SVT Play. Tv-serien är inspelad av humogruppen Klungan och sändes ursprungligen i SVT2 2010. Serien handlar om åtta personer som bor grannar med varandra och beskrivs av SVT som en "egensinnig föreställning om åtta tragikomiska karaktärer". Klungans medlemmar Olof Wretling, Sven Björklund, Mattias Fransson och Carl Englén spelar två karaktärer var i serien. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Google Play Games för Windows släpps i Sverige

Feber.se - 25 May 23 kl. 12:30

Spela Android-spel på din dator Nu har Googles lösning för Androidspel på Windows till sist blivit tillgänglig i Sverige, Norge, Danmark, Finland och flera andra europeiska länder. Google Play Games för PC finns att testa nu i betaversion. Minimikrav för att köra programvaran är Windows 10 (v2004), SSD-lagring, Intel UHD Graphics 630 GPU eller jämförbart, minst fyra CPU-kärnor, 8 GB RAM och maskinvaruvirtualisering måste vara aktiverat.

Google åtgärdar buggen som ökade energiförbrukningen – ingen uppdatering behövs

Swedroid.se - Allt om Google Android - 16 May 23 kl. 10:02

Google har bekräftat att en bugg i Google-appens inre system mycket riktigt gjorde så att vissa telefoner fick sämre batteritid. Uttalandet antyder att buggen kan ha uppstått på fler mobiler än bara på Googles egna. Buggen har nu åtgärdats genom en ändring på serversidan.

Google Play Books får ny ikon

Swedroid.se - Allt om Google Android - 09 May 23 kl. 11:21

Googles eboksläsare Play Books är på väg att få en ny ikon. Den gamla ikonen (vänster) visas intill den nya (höger) ovan. Istället för en bok med ett bokmärke ovanpå Play-symbolen har den nya ikonen endast ett bokmärke.

YouTube Music börjar visa karaoke-liknande låttexter

Swedroid.se - Allt om Google Android - 09 Apr 23 kl. 12:10

Googles musikströmningstjänst YouTube Music har börjat visa karaoke-liknande låttexter. Appen har kunnat visa låttexter länge men nyheten är att YouTube Music markerar raden som för tillfället sjungs och synkroniserar med musiken. Alla har inte fått fram nyheten än men flera användare rapporterar att YouTube Music börjat belysa raden som sjungs.

Kolla in dokumentär om spionprogrammet Pegasus

Feber.se - 20 Mar 23 kl. 18:00

Finns nu på SVT Play SVT:s Dokument utifrån har nu lagt ut Global Spyware Scandal: Exposing Pegasus, en dokumentärserie som handlar om spyware-programmet Pegasus, på SVT Play Global Spyware Scandal: Exposing Pegasus består av två delar som ingående beskriver det israeliska spyware-företaget NSO Group:s mest uppmärksammade spionprogram Pegasus. Det tas även upp exempel på personer mot vilka programmet använts av illasinnade stater och vilka konsekvenser detta lett till. Ni hittar en trailer för Global Spyware Scandal: Exposing Pegasus här ovanför och vill ni se dokumentären så hittas den på SVT Play här.

Google Play Games för PC släpps snart i Europa

Feber.se - 15 Mar 23 kl. 14:30

Snart kan du äntligen spela Android-spel på din PC För lite mer än ett år Sedna började Google att betatesta tjänsten Google Play Games för PC, där användare kan röra sig genom sömlösa spelsessioner på sina mobiler, surfplattor, Chromebooks och PC. Nu meddelar företaget att appen, med Android-spel, kommer till Europa under de kommande månaderna. Om du är intresserad av att testa Google Play Games för PC kan du registrera dig här.

Google Play Games för PC på väg till Europa

Swedroid.se - Allt om Google Android - 15 Mar 23 kl. 12:51

För drygt ett år sedan började Google betatesta Androidspel för Windows, med sömlösa spelsessioner mellan mobiler, surfplattor, Chromebooks och PC. Under Google for Games Developer Summit har sökjätten meddelat att Europa kommer få tillgång till Androidspelen för Windows under de kommande månaderna. Initiativet kallas Google Play Games on PC.

Ny serie om svensk hiphop snart här

Feber.se - 17 Feb 23 kl. 14:30

När hiphop tog över släpps den 22 februari I den nya SVT-serien "När hiphop tog över" får vi se hur det gick till när hiphopen blev Sveriges största musikgenre. Ett trettiotal av Sveriges ledande hiphopartister och producenter medverkar och berättar om det som hände. Serien är skapad av Thomas Jackson och Johannes Cakar som var de som gjorde dokumentären om Einár.

Svt.se är knappt nåbar

Feber.se - 14 Feb 23 kl. 08:40

Attackerad? Den senaste tiden har ett antal olika svenska webbplatser blivit attackerade och nu verkar det som att svt.se kan vara under attack.

Palm Springs finns nu på SVT Play

Feber.se - 14 Feb 23 kl. 09:15

Romantisk komedi med Andy Samberg 2020 hade Palm Springs premiär på Hulu, och nu finns den på SVT Play. Det är en romantisk komedi med Andy Samberg där han är på ett bröllop och likt Måndag hela veckan så spelas dagen om och om igen. Verkar rätt trevlig!


Fler inlägg från Feber.se

Faraday Future ska tydligen ha börjat leverera bilar

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 11:30

Dyraste versionen kostar 309.000 dollar Efter hur många turer som helst ska Faraday Future nu har börjat leverera de första exemplaren av den eldrivna modellen FF 91. Det finns tre olika versioner att välja mellan - 2.

Polestar 2 får uppgraderat Apple CarPlay

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 11:00

Och YouTube Polestar uppdaterar nu mjukvaran i sin bil Polestar 2 med stöd för YouTube, en ny räckviddsassistent och uppgraderat Apple CarPlay. Den första nyheten är alltså att den inbyggda mjukvaran, som baseras på Android Automotive, nu får stöd för YouTube, vilket är perfekt när du exempelvis väntar på att bilen ska laddas. Den andra nyheten är en ny app som ska hjälpa till med räckvidden.

Robotar kommer inte att få gifta sig i kyrkan

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:30

"Vi håller oss till människor som medlemmar i Svenska kyrkan" SVT har intervjuat Susanne Rappmann, biskop i Göteborg stift, för att se vad Svenska kyrkan har för syn på artificiell intelligens. Hon säger bland annat att det finns många fördelar med AI och nämner bland annat att AI kan användas för att "energioptimera saker och den kan hantera fantastiska mängder data". Rappman tror inte heller att utvecklingen av AI är något som går att förhindra men efterlyser någon typ av reglering av artificiella intelligenser på politisk nivå.

Urbanears presenterar Juno

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:15

Inear-lurar med ANC Idag presenterade svenska Urbanears ett par true wireless-hörlurar som man kallar för Juno. Hörlurarna är försedda med aktiv brusreducering (ANC) och via Urbanears nya app går det även att ställa in hörlurarna efter eget tycke och smak. Det finns även möjlighet att koppla lurarna till två enheter samtidigt, till exempel en dator och en mobiltelefon.

Tibber och Polarium lanserar hembatteri

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:00

Kostar från 89.995 kronor När elpriserna skenade iväg var det nog många som började fundera över att ha en backup hemma. Solceller på taket och sen ett hembatteri som kunde lagra överskottet och bli användbart när det passade bäst.

Tibber och Polarium lanserar hembatterit Homevolt

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:00

Kostar från 89.995 kronor När elpriserna skenade iväg var det nog många som började fundera över att ha en backup hemma. Solceller på taket och sen ett hembatteri som kunde lagra överskottet och bli användbart när det passade bäst.

Reddit vill ha 20 miljoner dollar om året för sitt api

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 09:30

Appen Apollos dagar kan vara räknade Det verkar som att Reddit är sugna på att ta efter Twitter då man nu vill börja ta betalt för att tredjepartsappar ska använda ens API. Priset? 20 miljoner dollar per år enligt utvecklaren av appen Apollo, som är en Reddit-klient.

Reddit-appen Apollos dagar kan vara räknade

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 09:30

Reddit vill ha 20 miljoner dollar om året för sitt api Det verkar som att Reddit är sugna på att ta efter Twitter då man nu vill börja ta betalt för att tredjepartsappar ska använda ens API. Priset? 20 miljoner dollar per år enligt utvecklaren av appen Apollo, som är en Reddit-klient.

Fyra av fem vet inte varför Sveriges nationaldag firas

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 09:00

Vet du? På tisdag nästa vecka är det den 6 juni och Sveriges nationaldag. Det är en röd dag och då är det många som är lediga - vilket de flesta har koll på.

En trailer för sista säsongen av Jack Ryan

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 08:45

Jack is back! Nu är det mindre än en månad kvar till den fjärde och sista säsongen av Jack Ryan som har premiär på Amazon Prime. Streamingtjänsten kommer att sända två avsnitt i veckan så man har lite att titta på innan det sista avsnittet släpps den 14 juli.

Socialdemokraterna starkt framåt

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 08:30

L och KD under riksdagsspärren Nu har SCBs senaste mätning för partisympatier kommit och det finns en otroligt tydlig vinnare i den. Jämfört med den senaste mätningen i november 2022 så går nämligen Socialdemokraterna starkt framåt och ökar med 4,0 procentenheter till 38,6 procent. Partiet är nu mer än dubbelt så stort som tvåan Moderaterna som får 19,1 procent.

RARBG tackar för sig

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 08:00

Populär torrentsida stänger ner Personerna som driver den populära torrenttjänsten RARBG skriver i ett meddelade att de nu kommer att lägga ner tjänsten rapporterar TorrentFreak. Anledningen till nedstängningen av RARBG uppges vara flera. I sitt meddelande skriver en av administratörerna av sidan att det handlar om såväl pandemin som krig och ekonomi.

Trailer för I'm a Virgo

Feber.se - 31 May 23 kl. 21:00

Cootie har jätteproblem i Oakland I'm a Virgo är en ny tv-serie från Boots Riley, musikern och regissören som tidigare gjort filmen Sorry to Bother You. Det handlar om en fantasyserie där vi får följa den fyra meter långa tonårs-jätten Cooties (Jharrel Jerome) vardag i ett nutida Oakland. Initialt lever han gömd hemma hos sin faster tills han en dag upptäcks av ett gäng unga politiska aktivister som tar med honom ut på äventyr i världen utanför hans hem.

Razer Hammerhead Pro Hyperspeed är inear-lurar för gamers

Feber.se - 31 May 23 kl. 20:30

Inkluderar dongel som förkortar fördröjning av ljudet Razer har släppt en ny version av sina Hammerhead Pro-hörlurar vilka specifikt riktar sig till dem som vill använda inear-lurarna för att lira spel på datorn. Den nya versionen kallas för Hammerhead Pro Hyperspeed och levereras med en USB-C-dongel som skickar ljudet trådlöst på 2,4GHz-bandet mellan datorn och hörlurarna. Detta ska göra att latensen sjunker från 60ms till 40ms jämfört med om man hade kopplat hörlurarna via Bluetooth till datorn.

Bugatti Chiron-ägare fick testa på 400 km/h

Feber.se - 31 May 23 kl. 20:00

Med sina egna bilar 18 Chiron-ägare bjöds in av Bugatti för att få testa det här med att åka fort. Alla vet att dessa bilar är sjukt snabba, men det är väldigt sällan man kan utnyttja effekten och att köra 400 km/h på allmänna vägar är inte att rekommendera. Men på en flygraka går det utmärkt.