Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Kostdoktorn

Ny samlingssida för guider

Kostdoktorn - 07 Jun 19 kl. 13:20

Här hittar du alla våra guider samlade på ett ställe. Trevlig läsning!Inlägget Ny samlingssida för guider dök först upp på Diet Doctor. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Att skapa guider som spelar roll

Kostdoktorn - 30 Aug 19 kl. 12:12

När du ser en ny guide publicerad på Diet Doctor, brukar du fundera på varför den skrivits eller hur det har gått till? Eller fungerar du som mina barn och den rena tvätten, att den bara dyker upp som om det vore magi?Inlägget Att skapa guider som spelar roll dök först upp på Diet Doctor.

iFixit lanserar Android-hub

Feber.se - 20 Feb 15 kl. 17:00

Med mer än 250 reparationsguider samlade på ett ställe iFixit har länge levererat utmärkta guider till hur man plockar isär sina teknikprylar i molekyler för att sedan sätta ihop dem igen. Sidan har nu fått upp en Android-portal där man samlat sina 252 guider för olika Android-produkter. iFixit själva säger att det finns mer än 20 000 olika Android-enheter att plocka isär så de har en hel del kvar att göra.

Samlingsplats för mina illustrationer

L I L I J A . C O M - 31 Mar 14 kl. 13:48

Nu har jag gjort om min Facebooksida, som innan mest var till för shoppen, till en sida för mina illustrationer. Jag tänkte att det är ju inte alla som följer mig på instagram eller här i bloggen eller är så intresserade av mina vardagsbilder & babbel, så jag tänkte använda min Facebooksida som en samlingssida för mina teckningar helt enkelt Ni får gärna gilla sidan hääär!

Ny samlingssida

Bloggkommentatorerna - 04 Dec 12 kl. 13:46

Här är någon ny samlingssida på blogg.se. Everyday heter den.

Bokbloggtips

Bloggkommentatorerna - 25 Aug 12 kl. 20:59

För ett tag sedan på vår Solo-sida tipsade vi om bokbloggar. Visste ni att det finns en helt fantastisk bokbloggsida som samlar upp bokbloggar och listar deras senaste inlägg. Superlätt adress också: bokbloggar.

Guider undanbedes!

Bokbloggar - 18 Jul 11 kl. 14:56

Music: Music Review: Disappears: Guider

Musik & Lyrics - 18 Jan 11 kl. 17:15

Disappears initially sounds like a garage-rock band inexplicably trapped inside a stealth aircraft. Even more than last year’s debut, Lux , the new Guider seems too shadowy and sleek to figure out... [[ This is a content summary only.


Fler inlägg från Kostdoktorn

Vaniljpannacotta

Kostdoktorn - 10 timmar sedan

Lyxig men superenkel dessert för dig som gillar milda smaker. Läcker avslutning på middagen.Receptet →Inlägget Vaniljpannacotta dök först upp på Diet Doctor.

Kolesterol och LCHF med Dave Feldman

Kostdoktorn - i förrgår: 15:32

Vad händer med ditt kolesterol när du äter LCHF? Kan viktnedgång orsaka förhöjda nivåer av LDL-kolesterol? Kan styrketräning sänka ditt LDL?

Parmesanpanerad lax med sparris

Kostdoktorn - i förrgår: 12:15

Denna ugnsbakade läckerhet är en perfekt och snabblagad LCHF-måltid. På mindre än 30 minuter har du en parmesanpanerad lax med krispig sparris på middagsbordet.Receptet →Inlägget Parmesanpanerad lax med sparris dök först upp på Diet Doctor.

Hur mycket sallad kan man äta?

Kostdoktorn - i förrgår: 08:49

Vill du förbättra din hälsa, gå ner i vikt eller hjälpa andra? Här är tre av veckans heta diskussioner på Diet Doctors forum. Gratis och öppet för alla, välkommen!

Studie: Små minskningar av kolhydratintaget kan förbättra blodsockret

Kostdoktorn - 17 Sep 19 kl. 09:50

När du drar ner på kolhydrater för din hälsas skull kan även en liten minskning spela roll. Det är vad japanska forskare visat i en liten studie på en grupp bestående av 41 patienter med typ 2-diabetes som fick bära mätare för kontinuerlig övervakning av blodsockret. Det enda som förändrades i deltagarnas kost var kolhydratinnehållet i brödet de åt vid varje måltid.

Gott och billigt

Kostdoktorn - 17 Sep 19 kl. 08:06

Många tror att LCHF måste vara dyrt. Det är inte sant. Här har vi samlat alla våra rätter som mättar bra och samtidigt inte gräver hål i plånboken.

Vi äter mer än på 70-talet

Kostdoktorn - 15 Sep 19 kl. 13:59

Hur effektiva är olika typer av kost när det handlar om att förbättra hälsa och gå ner i vikt? Är det skillnad på fettsnålt och lågkolhydratkost om du bara mat lagad från grunden? Och känner du till livsmedelsindustrins knep för att få oss att äta mer?

Hur man har mindre fel, och att bygga ett team som ifrågasätter allt

Kostdoktorn - 13 Sep 19 kl. 10:01

Hur vet du att du har rätt… om någonting? På Diet Doctor vill vi ge dig verktygen du behöver för att förbättra din hälsa, genom att göra LCHF enkelt. Men hur vet vi att vi har rätt i något av de specifika råd vi ger?

LCHF-efterrätter

Kostdoktorn - 13 Sep 19 kl. 06:46

Vi har massor av smarriga LCHF-efterrätter, perfekt till fikat, kalaset eller när du vill sätta extra guldkant på livet.Inlägget LCHF-efterrätter dök först upp på Diet Doctor.