Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Fråga Veterinären

Ny sektion: Rekommenderade djurprodukter

Fråga Veterinären - 23 Jan 11 kl. 19:09

Vi som står bakom Fråga Veterinären satsar nu på en ny sektion som kommer att handla om djurprodukter som antingen vi eller någon annan rekommenderar. Förslag ifrån våra besökare tas tacksamt emot! Vi hoppas också väldigt mycket på att höra vilka erfarenheter andra har av de olika produkterna. En specifik produkt kanske inte är lika bra i alla situationer och där är det värdefullt att vi dela med oss till varandra. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Förklaringen till alla bengaler på IFK-matchen

Nyhetspressen - 08 Oct 18 kl. 12:17

Trots visitering vimlade det av bengaler på Djurgårdens sektion i söndagens match..

Sittplats på kortsidan blir klackens sektion vid MFF:s cupkvartsfinal

Nyhetspressen - 08 Mar 18 kl. 13:30

Ett par hundra biljetter kvar till mötet med IFK Göteborg.

Pass från Migrationsverket skickades till fel person

Nyhetspressen - 30 Mar 17 kl. 18:21

Skickades som rekommenderade brev med Postnord: ”Tråkigt varje gång det händer”.

Stjärntätt i konsthallen

Nyhetspressen - 30 Mar 17 kl. 15:29

Den 6 maj startar årets upplaga av Åmåls Fotofest, som blir den tionde i ordningen. Programmet toppas av Lennart Nilsson, Bingo Rimér, Sanna Sjöswärd, Paul Hansen och ett gäng andra återvändare. Till det kan även läggas en helt ny sektion för gymnasieelever..

[PLUS] Skatepark till Bjurholm

UNDERBARACLARA - 03 Nov 16 kl. 12:23

En skatepark i Bjurholm blir verklighet nästa år. Detta efter att Agnäs IK:s sektion Aktivungdom...

Cyanid hittat i grundvatten

Nyhetspressen - 25 Oct 16 kl. 20:58

MILJÖ. Stora mängder cyanid har hittats i grundvattnet nära Landskrona hamn. Prover visar att halterna är 300 gånger över de rekommenderade värdena.

Efter kritiken – Löven flyttar familjeläktaren

UNDERBARACLARA - 14 Oct 16 kl. 17:20

En pappa och hans femårige son tvingades lyssna på könsord och glåpord under Björklövens senaste hemmamatch. Pappan kritiserade förutom Timråsupportern som skrek också placeringen av familjeläktaren. Efter kritiken flyttar Löven nu den till långsidan.

Swedbank höjer Haldex riktkurs över budnivån

Nyhetspressen - 19 Sep 16 kl. 08:46

Swedbank höjer riktkursen för Haldex till 125 kr från 110 kronor, det vill säga samma nivå som Knorr-Bremses bud och alltså över ZF:s av styrelsen rekommenderade bud....

[PLUS] Kräver Nordströms omedelbara avgång

UNDERBARACLARA - 28 Jan 16 kl. 11:12

Ombuden inom Kommunals sektion för Umeå landsting anser att det skandalomsusade fackförbundets...


Fler inlägg från Fråga Veterinären

Mina hundar spyr och bajsar inne

Fråga Veterinären - 21 May 13 kl. 17:22

Fråga om hund som bajsar och spyr Hej! Jag har en fråga gällandes något som började igår. Jag har 2 valpar på drygt 1 år.

Hund kissar inne

Fråga Veterinären - 20 May 13 kl. 17:43

Fråga om hund som kissar inne Hej. Jag har en 6-årig salukihane som varit helt och hållet rumsren sen han var runt en halvår-ett år gammal. (tog lång tid att få honom rumsren) Nu har han under en kort period kissat inne 5-6 gånger.

Det varar från huden på vår hund

Fråga Veterinären - 19 May 13 kl. 08:56

Fråga om hund Vår hund som är 7 år har sugit på sig själv på tuttarna och hon har fått en påse bredvid som inte försvinner. Det kommer vätska ur den och nu har vi upptäck att hon har tappat lite hår på ett ställa på ena bakbenet och de kommer var ut i från det direkt från huden. Vad kan de vara?

Vår katt är livrädd för husse

Fråga Veterinären - 18 May 13 kl. 10:20

Fråga om rädd katt Min älskade katt har funnits hos oss(mig och min sambo)i snart ett halvår och hon har tillbringat oss mycket glädje då hon alltid har varit tillsammans med oss och hon har alltid vaktat oss. Hon har även hälsat oss välkomna när vi kommer hem från diverse saker, det spelar ingen roll hur lång/kort frånvaro det varit. Hon är 7 år gammal och har aldrig tidigare varit rädd för någonting.

FURminator för pälsvård på hund och katt

Fråga Veterinären - 28 Apr 13 kl. 17:45

Nu i dessa tider då våra husdjur fäller som mest så vill vi passa på att tipsa om en mycket bra produkt som heter FURminator. FURminator minskar fällandet med 90 %. Du slipper konstant dammsugande och tvättande av golv, möbler, kläder samt bilsäten.

Min katt vill inte äta

Fråga Veterinären - 13 Jan 13 kl. 19:53

Hej! Jag har precis hämtat hem en 16 veckor gammal katt. Den har tidigare bott i ett katthem med många katter och en ägare.

Liten LED-lampa på nyckelring

Fråga Veterinären - 30 Nov 12 kl. 13:38

Här kommer ännu ett tips i mörkret! Denna lilla LED-lampa passar bra att hänga i hundens halsband, och den passar lika bra att sätta fast på husse och matte, eller varför inte på barnen? Lampan finns i flera tuffa färger hos LED-lampa – Veterinarbutiken.

Finns det allergifria hundraser?

Fråga Veterinären - 29 Nov 12 kl. 09:43

Hej! Jag ska kanske skaffa hund till sommaren, men min pappa är allergisk (han är inte så himla allergisk, vi har redan en kanin.) Finns det något sätt man kan ”testa” om man är allergisk mot en ras?

Kattunge kissar på sig och har svårt att gå på lådan

Fråga Veterinären - 25 Nov 12 kl. 15:16

Vi har en 3 månaders kattunge hemma som senaste veckan börjat kissa på sig. Vi hittar henne sittandes i sitt eget kiss. Halva katten är blöt.

LED-halsband för mörka promenader

Fråga Veterinären - 24 Nov 12 kl. 18:29

Vi vill tipsa om ett LED-halsband till hundar som passar extra bra nu i den mörka delen av året. Halsbandet finns i rött och blått. Det går att skifta mellan fast sken och två olika blinkande ljus.

Min Chihuahua nyser och är trång i luftvägarna

Fråga Veterinären - 24 Nov 12 kl. 10:23

Min chihuahua-hane på 1,5 år har under en månads tid ”snorklat” eller hållit på med s.k inåtvända nysningar när han blir upphetsad och glad eller rör sig plötsligt, ibland även när han ätit. Vi har trott att det var noskvalster (vet.

Hund med genomskinligt ‘gägg’ i ögonen

Fråga Veterinären - 22 Nov 12 kl. 21:03

Hej! Vi har en 13-årig Parson Russell terrier som nu efter sommaren har fått ”gägg” (grå genomskinligt) i sina ögon, jag tvättar rent med rumstempererat desinficerat vatten, han verkar inte må dåligt av det men vad kan det vara? Kan begynnande dålig hörsel på hund även påverka balansen?

Artikel om glukosamin för katt

Fråga Veterinären - 20 Nov 12 kl. 18:57

Vad är glukosamin och vad kan man använda det till? Vi tipsar här om en artikel som handlar om just glukosamin för katt. Det finns väldigt många olika preparat på marknaden, men artikel tar upp vikten av att välja ett preparat av hög kvalitet för att få maximal effekt.

Hur lång är halveringstiden för kaliumbromid på hundar?

Fråga Veterinären - 19 Nov 12 kl. 17:57

Hej, vet ni hur lång halveringstiden är för kaliumbromid på hundar? Hur lång tid tar det innan all medicin är ute ur kroppen? Vår hund fick först 12 ml/ dag i 5 dagar och har sedan gått på 3ml/dag i 8 dagar.